fyndat på stan :)

Jaha, idag har jag varit på stan med Freja :) Alltid kul att träffas och idag bestämde vi sos för att kika runt lite på stan och det var rätt lyckat kan jag tycka! Var inne och kollade på skor där på skoaffären vid KappAhl. Provade ett par skitsnygga skor, eller ja lite mer kängor kan man väl säga..
Har kikat lite på dom förut, men kostar liksom 800kr ! :O Lite väl dyrt kan jag ju tycka, men jag slog till! Ordentliga skor ska väl ha ett ordentligt pris, eller? ;)
Nej men dom är riktigt snygga, sjukt bra passform & kommer nog vara väääldigt varma att ha i vinter :)

Matilda, Leijah & Jesper kom ner till stan också, då passade vi på att ta en fika på kulan! En cafe latte med morotskaka blev det då :)
Sen gick vi upp på taket för att hämta bilen och åka hem, Freja skulle skjutsa hem mig. Fast det var ju bara att problem, hon hittade ju inte bilnyckeln! Till slut kollade hon runt bilen liksom, och upptäcker då att nyckeln hängde över spegeln på sidan av bilen!! Snacka att man har tur där alltså, för förmodligen har hon väl tappat nyckeln och någon snäll människa hängt upp den där. Tänk, hon hade ju lika gärna kunnat bli av med bilen! Så det var ju tur:)

Sitter och väntar på mat här nu, idag är det lasagne som blir:) Får väl se, gillar inte det så jättemycket faktiskt.. Men men, vem vet?! :)

Nej, hejdå!
Puss & hej leverpastej

läggdags

Har kollat på Kungarna av Tylösand här nu igen. Riktigt sjukt, men bra faktiskt, och lagom kul! :) Hahah händer ju så mycket sjuka grejer, men att ingen kan skjuta den där Erika eller? Herregud, släng ut henne.. Vilken störande människa! Och trälig dialekt har hon ..

Haha och jag blir så sjukt fascinerad av Nemo! Helt sjukt, han pratar så fort & det är grymt vad hans mun rör sig fort när han pratar! Måste gå i 180 eller något.. Faktiskt väldigt fascinerande att en mun kan röra sig så fort!

Kollade ju på Idol också, men tittade bara fram till favoriten Jay skulle sjunga, han är grymt bra alltså! Verkligen värd en plats i idol, fast ändå udda att han inte kan göra sig en musikkarriär utan ett tv-program. Men vad vet jag om den saken!
Blev riktigt glad när han gick vidare, hoppas verkligen att det är han som står som vinnare. Han eller Olle kan få vinna :) Fast jag gillar Andreas också, ni vet Andreas Weise som gick vidare igår:)
Han är riktigt charmig, jag gillar han!
Så än så länge är mina favoriter med i matchen:)

Imorrn ska jag väl försöka boka in en träff med Freja, vi lyckas ju alltid glömma bort varandra men imorrn tycker jag det är dags verkligen! :)
Nej nu har Bobban gått & lagt sig så jag får väl följa efter...
Puss & hej leverpastej

disken

Jaha, disken har ju inte försvunnit ÄN faaast jag har tjatat på Bobban.. Vi har ju kommit lite överrens om att den som inte lagar maten, får ta disken :) Och jag lagade ju maten idag så, min tur att vila liksom :) Men har ju inte hänt något än, får fortsätta tjatet verkar det som!

Blev korvstroganoff idag, vart väl rätt okey. Är ju inte den bästa på att laga mat som de flesta vet men ibland går det över förväntan hah!
Bobban är nere och hämtar tvätten i tumlaren.. Två maskiner+tumling har jag hunnit med sen aah.. säg halv 1? Dåligt.. Tumlaren är ju inte ens klar än heller, men kan ju inte hålla på hela natta liksom!
Förra lasset låg i tumlaren ca 1tim & 30min men var verkligen PLASKBLÖTT när jag tog ut det.. Så har tvätt i hela lägenheten nu! haha hänger strumpor, trosor & kalsonger ööööverallt nu verkligen. Till och med på kylskåpsdörren :) Snyggt ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Idol!
Puss & hej leverpastej

tvättar

Håller på och tvättar idag, fick ju order av Ronny att han ska tvätta imorrn så fick passa på idag då ;)
Har kollat till maskin några gånger & ett helt under att den inte stannat en enda gång än faktiskt! Bara för det så har den väl gjort det nästa gång jag går ner och tittar.. Hoppas inte! Tänkte försöka hinna med 2 maskiner till idag faktiskt! Får se hur det går :)

Har ätit också, tog lite tacorester från igår :) Orkade verkligen inte ställa mig och laga något, och kylen är ju full med taco så passade ju på :) Kan säkert äta det både imorrn & på fredag också, haha!

Iväntar besök från Lina, Ida & Levin här också! Vet inte riktigt när de hade planerat att dyka upp, men snart hoppas jag :) Är lite tråkigt att sitta här själv.. :P

Nej nu får jag väl kolla till tvätten kan jag tänka! :)
Puss & hej leverpastej

kaffe

Godmorgon!
Är fortfarande sjukt trött alltså, och kan ju säga det att gick ju inte alls att la mig lika tidigt som jag hade velat göra igår. Bobban och jag var inte riktigt helt eniga om vissa saker så, aah! Och jag blir ju ganska vrång när det är något.. Hahaha :)
Kom väl i säng tillslut & somnade nog direkt men då var klockan mer eller mindre runt halv 12. Får satsa på en tidig kväll ikväll istället!

Har just satt på massa kaffe:) Gött, piggna till lite! Lite småtråkigt att dricka kaffe själv bara faktiskt, det gillar jag inte. Vet inte varför, det är väl ingen större skillnad än om man är två - men joo för min del verkar det verkligen så av någon anledning!
Skulle ju underlätta med sällskap av någon form, så kom förbi hörrni ;)

Nej, ska ta mitt kaffe & kika lite på tv:n innan jag hoppar in i duschen!
Puss & hej leverpastej

tacokväll

Sitter här & är skittrött verkligen! Vet inte vad jag gjort för att vara så trött.. Eller ja, det har ju varit helg & då lägger man ju sig inte direkt tidigt, och speciellt inte om man varit ute heller! Sen sov jag ju mig igenom hela söndagen i princip, och la mig väldigt sent igår. Så det tar väl ut sin rätt på mig nu, kan jag tänka.
Men ska bli riktigt riktigt skönt att komma i säng i tid, och förhoppningsvis somna rätt fort också:)

Har ätit tacos här ikväll, är ju så sjukt jäkla gott alltså ! Skulle väl kunna äta det dagligen typ, haha!  Nej kanske inte ändå..
Bobban bakade förut :) Muffins. Blev både blåbärsmuffins och helt vanliga "sockerkaksmuffins" typ, de smakade väl sådär! Tror inte receptet var det bästa faktiskt, men det är ju kul att han gör sånt också :)
Vi har lagt intresseanmälningar på några lägenheter nu också. En etagelägenhet, en på Såningsvägen & en på Bigatan tror jag det var! Får se om vi får kolla på någon av dem också..

Nej, nu ska jag väl lägga mig ändå :)
Puss & hej leverpastej

nudlar

Kom iväg till arbetsförmedlingen i förmiddags, YEAY ! Gick superfort, var typ inte en otte där så var bara att knalla in och säga " hej jag skulle visa upp mina betyg ", så fick jag komma in till en kille så kollade han igenom allt så var det klart liksom :)
Skönt när det går fort & smidigt! Efter arbetsförmedlingen tog jag och Ida en sväng förbi Maxi. Jag köpte strömming, som jag ska lägga in sen! Det är så jääävla gott! Har ni inte smakat det så måååste ni bara göra det. Köp ett strömmingspaket, och så står det hur man gör & vad man behöver på baksidan av paketet :) Enkelt är det också, faktiskt :)

Sen kom Ida på att de skulle äta taco ikväll, och det ville ju jag med sjääälvklart ha och jag fick som jag ville :) Så blev att köpa med tacogrejer också.. Typiskt, planerat att inte handla någonting typ, och så får man med sig två kassar ändå.. Jajaa :)

Nej, nu är jag så hungrig. Ska ta och koka lite nudlar, och så ska jag steka strömmingen sen :)
Puss & hej leverpastej

turkisk yoghurt

Gud vad gött det är ! Sitter med en skål turkisk yoghurt och lite jordgubbssylt på. Mumsigt kan jag lova er :)

Idag då hörrni, så ska jag åka ner till arbetsförmedlingen. Ska göra de om sisådära en halvtimme tror jag (alltså när jag är klar) och lämna in mina betyg & intyg som de tyvärr måste se..

Usch, jag är så trött idag också alltså.. Kanske ska börja med att lägga sig lite tidigare tro? Bobban är ju hemma nu idag och igår och är sjuk, (eller vad man ska kalla det) så kom ju inte i säng förräns vid 1 inatt! Och det är ju lite väl överdrivet, lite tidigare kan man ju trots allt lägga sig! Så ikväll är det jag som är i säng redan vid 10 (hoppas jag!!)

Bobban ligger väl fortfarande och snarkar så vet inte riktigt om jag vågar gå in & störa och ta plattången, han vaknar säkert bara av att jag ppnar sovrumsdörren.. Såå, jag tror det får vara.. För en lite stund iaf, slår vad om att han vaknar snart!

Jaha, fick in lönen igår då, och lite ska ju sparas undan som vanligt :) Den här gången ska jag ju spara pengar till oktober.. Då åker jag till Ullared med mamma! Ska bli så kul:) Det är verkligen kul att åka till ullared, nästan lite spännande också.. hahah :)

Nej, nu ska jag bortsa tänderna och sisådära:)
Puss & hej leverpastej




musik

Sitter och lyssnar på massa musik. Adam Lambert, gamla Madonna-låtar, gamla ABBA-låtar .. Haha vissa gammal musik är verkligen bra:)

Var och handlade på Willys med Ida & Lina förut! Fick hem rätt mycket grejer ändå, är så bra att det är så sjukt billigt där till skillnad från andra affärer.
Har ingen aning om vad det blir för jäkla inlägg nu, vet liksom inte vad det finns att blogga om som ni inte vet om som hänt:)

Skulle ju vara kul att veta vilka ni är, så ni som törs kan ju lägga en kommentar! :)
Har märkt att statistiken ökat, undrar lite vad det kan bero på. För jag tror ju inte jag har gått & blivit intressantare helt plötsligt.. hah :) Kanske beror på bättre uppdatering? Fler som hittat hit?
Äsch, skit samma :) Det är kul att så många läser bloggen nu för tiden i alla fall!

Blev tyvärr inga bilder från helgen vilket var väääldigt synd! Hade nog blivit snygga bilder;) Mitt batteri i kameran har ju tyvärr laddat ur, och jag minns inte att någon annan tog bilder?

På tal om helgen så måste jag ha varit lite mer kanon än vad jag minns.. Hade passat på att ta med cykeln hem från Ida efter krogen vilket jag inte mindes imorse, men det var ju skönt att jag hade cykeln här i alla fall :) Och så vet jag ju om att jag har ÄTIT nudlarna i lördags natt, men tyvärr inte att jag tillagat dom, men det måste ju ha gått skapligt bra ändå! Tänk, så där har det inte varit på länge.. Hhaha , men jag hade en sjukt kul kväll faktiskt!
Nästan lite sugen på att gå ut nästa helg igen.. Men det tänker jag ju INTE göra. Väntar nog lite :)

Imorrn ska jag åka ner till arbetsförmedlingen , ska försöka komma iväg tidigt på förmiddagen så jag har det gjort ! Slipper man tänka på det liksom..
Nej, undrar om det inte är dags för sängen elle?
Puss & hej leverpastej :)

dålig update!

Vilken dålig uppdatering det blev under helgen hörrni!
Men men, så kan det bli ibland :)

Lördagen var skitkul, det var Angelika, Lina & Ida som var här och vi hade jättekul och spelade Med andra ord så det var riktigt trevligt :)
Kvällen ute var faktiskt SÅ mycket roligare än sist vi var ute, tyckte det var dålig musik sist så det var bättre den här gången :) Låg dock och sov mer eller mindre hela gårdagen. Vaknade vid halv 2, la mig i soffan & somnade nog någon gång vid tre igen och sen vaknade jag inte förrän sju igår kväll, men det var skönt  att ha en dag med bara slapp liksom!!

Imorse hann jag ju inte med så mycket när jag hade vaknat, för Ida & Lina tyckte jag skulle komma bort så blev en snabb avsköljning av kroppen så satte jag mig på cykeln dit bort! Prat & lite kaffe, och så lite mat också blev det:)
Och självklart massa bus & gos med Levin :)

Sitter här nu, ska duscha håret för det är så jäävla fett. Äckligt:S
Ska med Lina & Ida till Willys sen och handla, nice :) Har fått något i ögat, ser ju typ inget.. Svider gör det också , men hittar ingenting? Irriterande..

Fick ju min goa lön idag också!! Mycket fetare än vad jag trodde ju!! :) Trodde inte alls det var så mycket pengar, men jooodå:)

Nu ska jag duscha håret :) Puss & hej leverpastej

städtime!

Kom just hem efter att ha varit på stan en sväng med Ida & Lina! Hittade en tunika på H&M som jag köpte, har tittat på den under sommaren, men aldrig köpt den så passade på nu. En svart, enkel tunika typ. Tänkte nog ha den, mina vita skor & så ville jag egentligen ha ett par flashiga tights eller något till, så det blir lite färg på det hela liksom! Men hittade inga bra, så blir väl ett par vanliga svarta leggings till.. Får köra på någon snygg ögonskugga istället, typ grön kanske?! :)

Hittade örhängen på JC också, svarta, gröna & lila pärlor typ :) Tappar ju plopparna till alla örhängen så va fan..
Och en hårfärg på H&M blev det också!! :) Typiskt att jag färgade håret imorse och när jag kommer ner till stan så hittar jag en suuuperröd hårfärg.. Jaja, får lägga i den om någon vecka typ :)

Ska väl ta och börja städa undan lite här snart så jag har det gjort till ikväll! Inget kul att stå och stressa med det en halvtimme innan de kommer direkt.. :) Så, ah! Det är vad jag ska göra nu!

Puss & Hej leverpastej

färgar håret

Godmorron :) Gick upp redan vid halv tio idag för att färga håret :) Ska med Lina & Ida till stan vid halv 12-12 så vill ju gärna vara fräsch tills dess. Blev rött! Har precis kommit ur duschen och ska föna håret snart så jag får se resultatet:) Slår vad om att det inte syns något, ah det skiftar väl lite grann då möjligtvis. Brukar vara så tyvärr!

Ska försöka hitta något på stan att ha på överkroppen ikväll. Fan så svårt det ska vara att välja kläder då liksom ;S Ajaaa.. Ikväll kommer ju Angelika, Lina & Ida hit så måste hem och stäääda efter stan! Herregud så mycket skit det är här, både här & var. Och köket är ett bombnedslag (mitt fel faktiskt, orkade inte städa efter mig när jag hade bakat bullar) så det måste fixas. Och det måste fan möbleras om i kylskåpet så tjejernas dricka får plats. Schysst att jag ska dricka iskallt medans de får dricka fesljummet elle? ;)

Hahah nej ska slänga på lite mascara och så föna håret! :)

Puss & hej leverpastej

sova

Satt ju just och skrev ett jävla inlägg men det verkade försvinna?! Trött jag blir, orkar verkligen inte skriva samma inlägg igen.. Jäkla skitblogg!

Tänker gå & lägga mig och sova nu i alla fall.
Gonatt!

Puss & hej leverpastej

ensam hemma

Bobban har fortfarande inte kommit hem från Jönköping än, hade väl ca 12 mil kvar. Och jag är cp-hungrig alltså! En matvän där någonstans? haha usch .. Och har ingen lust att ställa mig och göra något att äta nu faktiskt. Dessutom finns det ju typ ingenting.. Köttbullar & makaroner- nej men då var köttbullarna slut
Scnitzel & ris- nej men då var riset slut.. Hallå?!
Nej inget kul!

Funderar på pizza eller något bara för att det är smidigt, men så ska man ju vänta på att Bobban kommer också och då hinner ju jag svälta ihjäl. Eller så får jag väl beställa nu så får han ju äta när han kommer hem. Det kan ju funka!? :) Ska nog ringa och höra med han vad han säger. OJ vilket tjat om mat det blev! haha kanske inte ska blogga när man är hungrig?

Var med Lina och flängde runt stan lite. Passade på att köpa en röd hårfärg på Willys. Hade tänkt färga ikväll, men tar nog det imorrn istället :) Imorrn blir det ju utgång med Angelika, Lina & Ida! Ska bli kul :) Vi ska vara här och festa loss lite innan så måste städa undan imorrn ;)

Vi passade på att svänga förbi hemma hos mig också så hämtade jag min jacka och allt mitt smink så jag har det här imorrn :) Blir så stressigt om jag ska färga håret, städa, äta & sen mitt i allt cykla hem för att hämta smink.. Men de slipper jag ju nu :)

nej nu ska jag fan ringa Bobban sen tror jag Lina & jag ska dricka O´boy på mc'donalds :) Var verkligen huuur länge sen som helst, typ 1 år sen. Och tänk, vi satt där verkligen vareeenda kväll där typ och drack varm o´boy :) mysigt!

Puss & hej leverpastej

BULLAR

Tog ju äntligen tag i saken och bakade bullar idag, blev typ 50 bullar :) Blev faktiskt jättegott så tror inte jag misslyckades med något! Jo.. Ett tips till er som ska baka bullar, använd INTE dom vanliga visparna till elvispen! Hahah det skvätte bulldeg i typ hela köket, och bulldegen åkte in i hålen där visparna ska sitta.. Så det var ju inte så lyckat! :P Men gick ju lika bra att blanda degen med händerna så.

Glömde ju dock att ha på pärlsocker på den sista plåten så de blev ju inte så bra.. Men hade på lite efteråt, men de fastnar ju inte på bullarna då! Men men, vad gör det? :)

Vet inte vad som mer händer idag .. Bobban har åkt iväg till jönköping för att hämta den där bilen (om han nu ska ha den) så han kommer väl inte förräns senare ikväll. Funderar ju lite på att åka hem, men då är det grejer som ska med tillbaka hit inför imorgon och det blir så jääääkla mycket grejer på cykeln då.. Tänkte ta med mina svarta stövlar, min nya jacka & massa smink. Råkade ta hem allt i lördags när jag hade varit på dop & glömde ju packa ner det i väskan sen igen. Men vi får väl helt enkelt se hur vi gör med den saken :) Bullarna jag bakade :)

bulldag

Ja än är det inga bullar, men det ska förhoppningsvis bli! :) Sitter här med lite frulle som jag ska smälla i mig, sen ska jag faktikst börja med bullarna! Ska bli lite kul faktiskt, men jag har ju aldrig bakat bullar förut så vet ju inte riktigt hur man gör.. :P Men det kan väl inte vara så jävla svårt?! Nä, precis :)

Idag åker ju Bobban iväg till Jönköping och kollar på en bil så han blir väl förmodligen rätt sen ikväll.. Det, känns ju bra eller något. :) Nej men det blir ju så att man inte har en blekaste verkligen om vad man ska äta då.. Både på dagen och sen på kvällen.
Enklast blir det ju med pizza eller något ;)


Nej nu ska ja äta frullen !!
Puss & hej leverpastej

debatt

Sitter här & har kollat på Debatt. Har jag väl ta mig fan aldrig gjort förut?
Men var väl för att de skulle prata om Kungarna av Tylösand! Hur ORKAR folk engagera sig något så extreeemt på att klaga på ett program? Herregud, håller med om att programmet är lite väl.. Men att det ska vara med i debatt?
Alla vet väl vad dagens ungdomar gör? Det är ju mer eller mindre så här det ser ut tycker jag. En uppdatering på Big Brother med lite mer "förmåner" eller vad man ska kalla det, anser jag.
Vilken dubbelmoral det blev helt plötsligt, hahaha! Va fan, nä lägg ner snacket & ni som tycker det är idiotiskt påhitt kan väl bara bojkotta programmet och låta kanal 5 och deltagarna göra det här?
Som dom sa på debatt, skadan är ju redan skedd ! Allt det här har ju redan hänt, så va är grejen att snacka om det?
Tycker i alla fall att programmet är kul att se :)

Imorrn har jag i alla fall bestämt mig för att baka bullar, och bullar ska då bakas!! :) Ska försöka kliva upp lite tidigare imorrn, kom på att det skulle vara smidigt att ta någon maskin tvätt samtidigt när man ändå är hemma liksom :)
Nu ska jag gå & lägga mig!
Puss & hej leverpastej

haft besök :)

Ja men hejsan!
Har haft besök av Levin här ikväll ett tag :) Har varit jättekul, han är så busig & gosig så det är ju bara kul när man får vara lite "barnvakt". Fast det ska man ju kanske inte kalla det, erbjöd mig ju själv att låna honom en stund idag eftersom Ida & Rickard fått nya fönster i lägenheten så de skulle kunna städa undan ordentligt :)
Gick jättebra, lite gnäll när vi skulle klä på oss och gå typ bara :)
Tycker om den lilla killen såååå mycket alltså!

Sitter här och kollar på Idol. Fy fasen vad dom gör bort sig. Men kan tänka att pressen sätter sina spår, kan inte vara lätt att ha sån press på sig alltså! Men jag hoppas i alla fall att Olle & Jay klarar sig :)

Nej, nu ska jag kolla klart här!
Puss & hej leverpastej

funderar

Sitter och funderar på vad tusan man ska göra.. Har tagit en dusch i alla fall och tänkte att jag kanske ska äta något. Men det är ju inte att göra något, elle ?
Neeej... Vill göra något! Skulle ju kunna slänga i en tvätt i maskinen (om det är ledigt vill säga), men då måste jag ju passa på maskinen tills den är klar och det är ju sååå urtrist. Fy fan vad jag hatar den där! Tar snart mina kläder & åker hem och tvättar dom, det är ju fan smidigare.
Nej nu ska jag sluta klaga :) Har typ bestämt mig för att baka bullar imorrn i alla fall, vet ju någon som kommer bli glad då!:)
Så då kan man bjuda på kaffe & bullar ;)

Puss & hej leverpastej

23/9

Då var det redan torsdag! Herregud vad fort tiden går alltså.. Helgen är ju redan här imorrn :) Ska bli gött med lite helg igen :)

Ska höra med mamma om hon kan laga mina jeans så jag kanske kan ha dom på mig i helgen om det nu blir utgång, men vilket jag tror det blir faktiskt! :)

Har kollat på 3:e avsnittet av Kungarna av Tylösand, haha det blir ju bara värre & värre.. Rang är verkligen en sån där människa som jag aldrig skulle stå ut med så personligen tycker jag det är skönt att han åkte hem. Erika skulle ju också kunna ta sig i brasan och åka hem för hon måste väl ändå vara den tråkigaste människan inom tv elle? Världens bitterfitta.  Vem orkar med en människa som bara är dryg, tråkig & slänger ur sig elaka saker hela tiden? Nej fy, åk hem !

Funderar på om jag ska ta en dusch här strax och sen äta lite. Skulle ju vara skönt, mitt hår är så otäckt jäkla fett alltså.. ;S Äckligt.

Vet inte vad jag ska äta dock, eller vad fasen vi ska äta ikväll? ;S Funderar på korvstroganoff, men finns typ inget ris kvar & tror inte vi har korv heller... Bobban får väl köpa med på hemvägen om han inte har annat förslag :)

Nej nu ska jag gå!
Puss & hej leverpastej

kungarna av tylösand

Hahahha man kan ju inte annat än skratta elle? Har tittat på programmen nu på datorn eftersom jag inte har tittat på det. Hade tänkt se ikväll och då vill man ju gärna veta vilka nötter som är med & vad som hänt lite oså :)

Alltså hur kan man vilja vara med i ett sånt program? Snacka om att sumpa chanserna till ett normalt liv med bra jobb och sådär. Kolla på Marie Picasso bara, hon kom ju knappt med i Idol pga hennes medverkan i Big Brother.
Ah, deras problem :) Det är ju dock lite kul att titta på faktiskt, har skrattat en hel del ändå faktiskt:P
Herregud säger jag bara... :)

Nej men imorrn är det redan torsdag! Shit, den här veckan har ju verkligen gått sjukt jäkla fort! Helg snart IGEN!
Får se ifall det blir utgång den här helgen också! Skulle ju vara riktigt kul alltså, inte ofta det blir så tätt inpå :)
Nej nu ska jag se lite på tv och sen ta en dusch!

Puss & hej leverpastej

irriterad

Jaha, blev väckt av att telefon ringde imorse ..
Det var Bobban, han sa att jag måste komma ner till hans jobb med hans pass. Det var"jätteviktigt" att jag kom ner med det tydligen. Om det var så viktigt, varför tog han inte med det imorse då när han gick till jobbet?
Ah, nä men det glömde han förstås. Så jag ska väl slänga i mig något ätbart så jag kan cykla ner till han då.

Nä, nu tänker ja äta något!
Puss & hej leverpastej

IDOL

Sitter här med lite Fanta Citron, gud vad god den drickan är!! :)

Har precis kollat klart på Idol och vad jobbigt det är att inte få veta vilka som går vidare till fredagsfinalerna.. Har ju redan två favoriter, Olle & Jay Smith! Assköna killar som verkligen borde gå vidare, skulle vara skitkul att få se dom i finalerna!
Någon tjej sådär har jag inte direkt fastnat för, det skulle väl möjligtvis vara hon Linda tror jag, rödhårig tjej.

Äh, va fan! Får vänta till allt är klart och se vilka som får gå vidare, blir nog spännande.

Kollar på The Mentalist nu, ska väl gå & lägga oss när det är slut antar jag. Är jättetrött ikväll och hoppas på att somna direkt, fy tusan vad skönt :)

Ska försöka komma upp lite tidigare än 10 imorrn, vi får se hur det går med det :)  Måste hem och kolla posten imorrn också.. Mamma sa att jag hade fått brev från arbetsförmedlingen, så ska kolla vad de vill.

Nej nu ska jag kolla på tv:n!
Puss & hej leverpastej

maxi

Tjabba.

Har varit iväg till Maxi här med Ida, kom väl tillbaka för en stund sen men OJ så trött jag blev när jag kom hem igen.. Helt sjukt, skulle vilja sova lite middag ;)
Nej men jag är äckligt hungrig nu också faktiskt.. Bobban kom för en liten stund sen så hade hoppats på att kunna äta direkt då , men neeej.. Han ska iväg till sin mormor & morfar en stund så blir väl inte mat än på länge kan jag tänka :(
Vi ska äta kyckling med sån där sås från Uncle Ben, sweet and sour med ananas:) Riktigt gott faktiskt!
Det bjöd Bobban mig på bland de första gångerna vi träffades på riktigt liksom.
Minns vad nervös jag var.. Hahah och så frågade han mig om jag åt kyckling, det tog han väl gör givet liksom. Men snäll som jag var sa jag att jag var vegetarian ;) Stackarn, ni skulle sett hans min då! Hahaha inget slår ju det liksom.
Men jag sa ju självklart att jag skojade sen, hahah men kul var det:)

Och disken har jag inte hunnit med än heller.. :( Trött jag blir! Eller hunnit & hunnit.. Fan, jag har väl all tid i världen ? Nej, här snackar vi ork. Fy fan vad dålig stil. Får göra det när Bobban drar sen.

Puss & hej leverpastej

smsbombab

Det var ta mig fan precis vad jag blev imorse :) Haha nej inte riktigt så illa var det nog, men jag vaknade faktiskt av att jag fick sms av Ida, och jag tror vi blev lika förvånade båda två av att jag vaknade av ett sms! :)

I alla fall, det var nog vid 9-tiden men somnade om en liten stund igen till 10-tiden då gick jag upp :)

Hade tänkt försöka mig på att baka bullar idag ju.. Men jag vet inte hur jag ska göra med det.. Tar det imorrn kanske? :P Ska i alla fall gå med Ida till Maxi om någon timme. Klövhuvudet till pojkvän köpte bara med toapapper igår som jag bad om, allt annat bara glömde vi elle? Har ju ingen tandkräm typ och jag har nästan inget schampoo...

Nej nu måste jag leta reda på lite frukost, usch jag svälter ju ihjäl snart!
Ska förresten försöka komma ihåg att fota kläderna jag beställde och lägga upp ;)

Puss & hej leverpastej

godnatt

Blev mycket uppdatering idag, men just nu så vet jag faktiskt inte varför jag bloggar :) Har inte direkt något att berätta, haha :)

Såg att statistiken bara växer & växer och då blir det förstås roligare att skriva när man vet att så många läser bloggen, dock vet jag ju inte vilka ni är men. Ni som har lust att avslöja er får gärna göra det!

Har kollat på Lite Sällskap med Filip & Fredrik, Bobban stängde av tv:n nu så får väl hoppa in i duschen och göra han sällskap. Imorrn får det fan i mig bli lite röjning här inne alltså!
På tok för mycket disk & saker som bara ligger och skräpar. I helgen ska vi försöka få undan allt skräp, kom vi fram till förut:) Ska bli riktigt skönt.

Ska försöka baka bullar någon dag också.. Kanske gör det imorrn, skulle vara kul faktiskt :)
Vill någon vara med som sällskap gör ju inte det något heller.. Bara att höra av sig! :)

Nej nu drar jag!
Puss &  hej leverpastej

hämtat kläder

Har varit hemma ett tag idag, mina kläder hade ju äntligen kommit:)
Hade beställt en trekvartströja, en tunika, ett linne, ett par jeans & ett par leggings :)
Allt var faktiskt jättbra, fast jag tror att jeansen är lite dålig kvalité faktiskt.. Men jag tänker inte skicka tillbaka dom:)
En annan grej var ju att linnet jag hade beställt, hade jag ju råkat beställa i storlek 46 ist för 36 så det var ju lagomt stort alltså;S Hahah får lov att skicka tillbaka det:)

Vi skickade tillbaka mina ugs för andra gången nu också. Först fick jag dom i storlek 40 men de var verkligen pyttesmå! Fick ju inte ens i fötterna typ. Så vi skickade efter i 41 ist, men dom var ju också för små!
Så nu bytte vi till 42:or så dom skulle nog komma nästa vecka någon gång & så får vi hoppas att dom passar som dom ska!!

Väntar ju på min vinterjacka nu också... Den skulle förmodligen komma i Oktober, men känns ju nästan försent då kan jag tycka, med tanke på hur jävla kallt det är om kvällarna..:P

Nej nu ska ja väl göra annat!
Puss & hej leverpastej

måndag igen

Ja gomorron!
Då var det måndag igen, och heeel vecka kvar till helg. Haha men det är ju skitsamma :)
Fick precis ett samtal från arbetsförmedlingen, gud vilken underbar människa jag har som handläggare! Vad skönt det känns, så det inte är någon bitterfitta:)

Igår fick jag ju två jobb sökta! Inte dåligt fan:) Tvekar på att något av dom blir mitt, men ändå! Tanken som räknas.
Och fick precis meddelande om att mina kläder har kommit nu. Typiskt eller ?! Gud vad irriterande..
Behövde dom ju i lördags faktiskt. Om de nu passar & är snygga vill säga :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl förmodligen ta & cykla hemåt en sväng eftersom mina kläder nu hade kommit. Dessutom måste jag försöka leta reda på kamerasladden så jag kan föra över bilder!

Nej nu ska jag hitta på annat. Puss & hej leverpastej

valvaka

Sitter & glor på valvakan, inte ett dugg intresserad av det faktiskt men i brist på annat att titta på så kan man ju lika gärna kika på det lite liksom! Ensam mamma söker börjar ju snart, det gillar vi!! :)

Var iväg & röstade med mamma & pappa förut. Lite knöligt att rösta kan ju jag tycka, men vad fan!
Hade först ingen aning om vad jag skulle rösta på men så satte mamma in mig i situationen lite och då lyckades jag bestämma mig :)

Efter valet åkte vi förbi hemma för jag skulle hämta sladden till kameran så jag kan föra över bilderna, men jag hittade inte sladden .. :( Måste försöka leta reda på den så jag kan lägga in från igår kväll :) Hoppas bilder från de andra kommer upp snart :) Fula som snygga, alla bilder ska upp ;)

Jösses vad varmt det blev här inne nu få plötsligt! Gud.
Nej nu börjar ju typ ensam mamma söker! Ska ta lite pizza och titta :)
Inget klag för en gångs skull, tur att Bobban sitter nere hos grannen ;)

Puss & hej leverpastej

seg

Godmorron! Nej, inte riktigt, men låg och drog mig bra länge imorse faktiskt :)
Är riktigt seg.. Vi har faktiskt beställt pizza! :O Usch, men fy fan vad gott & fy fan vad jag är hungrig!! Så det fick faktiskt bli det idag nu. Festen hos Amanda igår var kul, skittrevligt faktiskt! :D Blev en del kort knäppta så ska försöka lägga ut en del! Måste hämta sladden till kameran som ligger hemma förstås, först bara.. :)
Senare drog vi ut på Nightshift & ärligt talat så var det väl sådär. Var bättre när man kunde gå på antingen Wickan, eller Statt liksom. Nej, men nu samlas verkligen allaaa ungdomar på ett enda ställe & hur kul blir det då?
Neej, dom kunde gott ha behållt det som det var kan jag tycka.

Och så var jag ju på dop igår :) Alldrig varit på dop förut, men tror inte jag ska döpa mina barn för det där kändes lite småfjantigt;S Hörde inte ett ord av vad prästen sa heller! Det var faktiskt ingen som gjorde det, så nu spelar det ingen roll att jag inte hör så bra ;)
Efter dopet blev det massa fika & sådär, vi hamnade på den finska sidan av borden.. Kul att man förstår varann :)

Nej, nu kommer pizzan snart hoppas jag för fy tusan vad min mage kurrar. :)
Puss & hej leverpastej

norge, tur & retur

Ja imorse vid 6-tiden så åkte jag och Matilda mot norge! Vi hade räknat med att vara där vid halv 10-10 men i och med att det var vägarbeten så fick vi åka en annan väg och där var ju inte det lättaste att hitta.
Men vi följde vägarbetsskyltarna men så när vi kommer lååångt bort i "slutet" av vägen om man kan säga så, då står det Oslo på en skylt och visar den riktning vi kom ifrån?!
Men vi körde vidare, för vi tänkte att det är ju åtminstone åt det här hållet vi ska.. Men vi vände efter ett tag för det kändes inte rätt, och körde en bit åt andra hållet. Sen vände vi IGEN och åkte tillbaka mot Oslo-skylten, och kan ni tänka er? Vi hamna rätt! Hahah ett riktigt äventyr. Sen plockade vi upp Mattias och så där och snurrade vidare mot Sverige och jävlar vilka vägar de har i norge! Fy fan. Rena snurren på hemvägen tycker jag.
Höll näääästan på att sluta med soppatorsk men vi klarade oss tamig fan precis. Vad tur man kan ha ibland!

Såg en älg idag, inte varje dag;) Och när vi åkte till norge så satt det en hel jävla flock med fåglar på vägen och smaskade på något. Äckligt såg det ut. Såg ett jääättestort majsfält också!
Fan, kan ju tro man varit utomlands;)

Nej nu ska jag bara softa lite. :)
Puss & hej leverpastej

tidig bloggning elle

Godmorron allihopa :) Sitter här och väntar på Matilda, hon ringde ju igår och frågade om jag skulle med henne till Norge idag och hämta Mattias. Och varför inte? Har ju inte så mycket för mig om dagarna i vilket fall som helst :) Bara liiiite smått träligt att gå upp så tidigt & behöva väcka Bobban med klockan eftersom han inte börjar jobba än liksom.

Igår kväll gjorde vi ingenting. Vi kollade på lite tvprogram. Först var det Idol, sen blev det Vad blir det för mat & sist Mythbusters :) Sen gick vi och la oss, men hade problem att somna (som vanligt!) Så vet inte riktigt när jag lyckades, men runt halv 1 tror jag att jag tittade på klockan sista gången. Så har inte fått så mycket sömn då jag gick upp kl 5 också. Men tänker faktiskt ta en middagslur när vi kommer hem sen :)

Är taggad till tusen till imorrn! Hoppas på en riktigt kul kväll med Amanda och vilka vi nu blir :) Ska bli kul och se hur nya utestället är också!

Imorn ska jag även på dop! Min kusins son ska ju döpas. Hade nästan glömt bort det faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig?! Och mina nya kläder verkar ju inte ha kommit heller... :( Tråkigt.

Nej nu sticker jag.
Puss & Hej leverpastej

vad blev det?!

Hahahaha jag har ingen som helst aning om vad jag råkade göra med inlägget jag nyss skrev?!
Vad fan hände liksom?
Här kommer det igen iaf, i förhoppningsvis lite bättre skick ;)



Sitter hemma hos Bobban nu, är jättehungrig!! Åt ju vid halv ett så det är väl på tiden att man är hungrig! Bobban hade ju redan ätit, hans argument var  "jag vill väl inte vänta huuur länge som helst"... Nej, det förstår ju jag med men man kan ju i alla fall ringa och höra om man kommer snart? ;)

Så har ju varit hos Ida i eftermiddag med henne & Levin, och så Lollo & Milton! Jag bjöd på bullar, för det har Ida tjatat om :) Och nästa vecka ska jag nog baka egna bullar för det har Bobban tjatat om så in i helvetet.. Så får väl ta och göra det, eftersom han till och med har köpt en kavel.. hahah!

Skönt var det att sova hemma i min säng inatt också, och somnade på ett litet kick! Men herregud, vad kom jag åt nu?! :S Texten blev ju eeenorm :O
Nej nu ska jag äta:)
Puss & hej leverpastej

hungrig!

Sitter hemma hos Bobban nu, är jättehungrig!! Åt ju vid halv ett så det är väl på tiden att man är hungrig! Bobban hade ju redan ätit, hans argument var  "jag vill väl inte vänta huuur länge som helst"... Nej, det förstår ju jag med men man kan ju i alla fall ringa och höra om man kommer snart? ;)

Så har ju varit hos Ida i eftermiddag med henne & Levin, och så Lollo & Milton! Jag bjöd på bullar, för det har Ida tjatat om :) Och nästa vecka ska jag nog baka egna bullar för det har Bobban tjatat om så in i helvetet.. Så får väl ta och göra det, eftersom han till och med har köpt en kavel.. hahah!

Skönt var det att sova hemma i min säng inatt också, och somnade på ett litet kick! Men herregud, vad kom jag åt nu?! :S Texten blev ju eeenorm :O
Nej nu ska jag äta:)
Puss & hej leverpastej


regn

Hej på er! Gick upp alldeles här för en lite stund sen nu. Var riktigt trött imorse, så sov liite till.
Direkt när jag gick upp så ringde ju farmor mig och undrade om jag hade något för mig idag så jag kunde följa med farfar till Örebro. Han skulle åka sån här "sjuk"-buss så går dit, och farmor kunde inte följa med för hon skulle till damfriseringen :)
Kan ju inte säga nej när de frågar om något, så jag sa ja! Men pappa räddade mig lite och ringde och sa att han skulle skjutsa farfar, så dom slapp krånga med mig oså så det var ju rätt snällt.

Tänkte ta och äta något här men vad har jag ingen aning om ?! Borde ta en dusch också, göra det först tro?
Önskar posten kunde komma... =)

Nej nu går jag!
Puss & hej leverpastej

sorgligt

Känner mig helt jätteledsen ikväll faktiskt! Antar att det är för att jag ligger själv nere på mitt rum..
Det här är ingenting som brukar komma ut i bloggen, men ikväll känner jag att jag vill dela med mig av mina tankar kring det jobbigaste som hänt i mitt liv.

Ensamma kvällar, sömnlösa nätter eller bara då & då kommer dessa tankar smygandes och de kryper verkligen under skinnet på mig.
Jag tänker väldigt mycket tillbaka på de dagar som var jobbigast för oss, t.ex den dagen vi fick reda på det, dagen vi pratade med läkaren om operation, operationsdagen osv.

Det finns så många "Tänk om?" i min hjärna så det inte är sant. Allt negativt tänk är ju självklart helt onödig energi, men vem fan kan slappna av och lita på det som sägs? Självklart tror jag ju på läkarna när de inte ser något på röntgen, men har det en gång hänt är det ju inte helt omöjligt att det kommer tillbaka?
Den största "risktiden" är ju ute nu, då det gått ett år.
Mamma klarade ju det här ganska bra trots allt, hon klarade sig ifrån cellgifter och strålbehandling - fick operation direkt!
Hon återhämtade sig dessutom från en otroligt stor operation väldigt fort. Och jag är stolt över min mamma!
Det som plågar mig är ju just frågan "tänk om". Jag trodde inte att det kunde ta så här lång tid att komma över någonting- men jag verkar inte ens vara halvvägs! Känns som att jag nyss fick reda på det..

Nej, jag önskar mina tankar kunde försvinna så jag kan fokusera på det bra besked vi faktiskt har fått! Lättare sagt än gjort, dock.
Är bara jävligt glad att ha min mamma & pappa! Dom har varit ett stoort stöd hela tiden, och är det fortfarande.
Min pojkvän har också varit ett stort stöd, bara av att ha varit med mig & lyssnat på mig. Och såklart alla mina kompisar! Vad hade jag gjort utan alla er? <3

Puss & hej leverpastej

hemma

Sitter hemma hos mig nu för en gångs skull. Var ett tag sen jag var hemma nu, och mamma har tjatat om att jag måste städa mitt rum så passade på idag nu när jag ändå skulle till lasarettet.
Så har städat rummet nu, bara dammsugning kvar men eftersom jag faktiskt ska sova hemma idag så tänkte jag ta och dammsuga imorrn tror jag nog.
Ska bli lite skönt att sova i min gamla hederliga säng, men undrar om jag blivit lite för van att sova med någon så jag inte kan sova själv?! Hoppas inte.
Bobban och Ronny kom hit med min dator förut, snällt :)

Var hos Amanda förut på lite kaffe, gick upp till Josse en stund också :) Det var trevligt som vanligt!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Top Model!
Puss & hej leverpastej

tråkigt väder

Idag tycker jag det verkligen känns som höst på riktigt.. Tråkigt värre, verkligen. Jag kör nog hellre på vintern direkt, för just nu är det så där mittemellan som är så där träligt! För varmt att gå med jacka, men för kallt att inte ha någon, typ.

Gick upp liiite senare idag, det vill säga strax innan 10. Men det borde väl också vara tillåtet? Det är ju inte så sent :)
Skulle ta och äta lite frukost, men vad svårt det är när det står en saftig, god ananaspaj ute i köket då?! Man vill ju bara slänga sig över pajen och äta!
Får hålla mig i skinnet, ska vänta lite med att äta något så jag kan äta mat istället tror jag. Finns typ inget "frukostalternativ" så.
Nej men vad händer idag då?
Jag tror faktiskt jag ska dra hem ett tag.. Jag hade fått brev från arbetsförmedlingen, måste ju se vad de vill för något. Och så måste jag städa mitt rum.. Det är dop här i helgen för in kusins son, Lukas. Och det blir ju min kusins ( som också är min ) släkt som kommer, och hennes pojkväns släkt och de får väl inte plats allihopa i kusins föräldrars hus och ett rum står ju tomt hos oss nu, så får väl fungera för någon.
Kanske sover hemma idag också:O
Helt crazy, har jag inte gjort sen jag slutade jobba och det var ju runt 22 augusti! Riktigt länge sedan.

Nej, nu ska ja dricka lite kaffe :)

Puss & hej leverpastej

lägenheten

Var väl sådär.. Absolut ingenting jag skulle ta i första hand, men som skulle kunna duga under en kortare period kanske. Men förstår inte riktigt hur dom räknade det till en trea typ, det tredje rummet var ju helt ofantligt litet och helt rektangulärt så man kan ju inte ha det som ett rum, vilket är synd .. Jaja, vi får se om vi får titta på den andra lägenheten vi har lagt intresse på, den verkar faktiskt väldigt lovande :)

Efter vi kollat på lägenhet åkte jag förbi Maxi och sen till Ida på lite kaffe. När jag skulle cykla hem gick det ju dock inte så bra.. Skulle låsa upp cykeln, men mitt lås har blivit så jävla trögt så jag råkade faktiskt bryta av nyckeln i låset.. Otur, fick gå med den tunga påsen hem till Bobban.

Ska nog ta och baka en ananaspaj här sen :) Men först måste det diskas.. Och innan det ska ju orken infinna sig också! Typiskt, massa jobbigt haha :)

Nej hejdå!
Puss & hej leverpastej

kolla lägenhet

Jaaa ni, idag är det dax att titta på en annan lägenhet igen. Den vi var & tittade på för ett tag sen blir det ju inte då den är på tok för dyr för någon som är arbetslös..
Får se hur den här lägenheten är, kan ju uppdatera lite mer efteråt : ) Klockan 11 ska vi vara där i alla fall, så har lite tid på mig än så länge.
Vaknada med magknip så utav bara fan:S Konstigt, vet inte varför jag har så onti magen!
Ska i alla fall försöka äta något innan jag åker sen. Hade tänkt ta en banan och lite proviva, men bananerna var tvärmjuka, haha :P

Igår var jag hos Amanda på eftermiddagen! Josse var där med lilla Liam också ett tag, så söt liten kille alltså! :)
Trevligt att träffa Amanda som vanligt i alla fall:)
Åkte till Bobban på kvällen sen och när jag kom hem hade han gjort kaffe :) Gulligt! Synd bara att jag inte alls var kaffesugen på... :P Men tog en kopp åtminstone:)  Sen blev det vårrullar, Ensam mamma söker & efter det såg vi Mamma Mia!
Bra kväll :)


Nej jag ska göra iordning mig lite så jag blir klar i tid.
Puss & Hej leverpastej

sovmorron

Hallå! Tog en sovmorron till 12 ungefär idag, skönt det :)
Somnade sent igår, vet inte vad det är för fel nu för tiden men det spelar alltså ingen roll alls hur trött jag är när jag går och lägger mig, jag kan inte sova! Helt sjukt är det, och jobbigt. Eftersom jag har börjat gå upp tidigare om dagarna så blir jag ju så himla trött. Aja, bara hoppas att det är tillfälligt :)

Igår gjorde vi ingenting. Vi kollade på lite filmer som gick på tv:n och så gick vi och la oss vid 12 typ.
Käkade tacos igår kväll också, fy fan vad gott! :)

Bobban gör en omelett nu så väntar på att den blir klar så vi kan äta :) Sen ska ja hoppa in i duschen och göra mig klar & cykla bort till Amanda en sväng på kaffe :) Hon fyller ju faktiskt 20 år idag så stooort grattis! :)
På lördag firar vi henne och kör på utgång! Nightshift har ju premiär då också så vi får väl se hur det stället är nu också! :)

Nej nu var nog maten klar så ska lägga ner det här.
Puss & hej leverpastej

lördag

Sitter här och känner på mitt hår.. Till skillnad från igår är det ju ingenting kvar :P Men det är skönt! Som fan, faktiskt.

Tänkte ju tvätta liteidag eftersom jag typ inte har några rena strumpor kvar.. Men jag orkar faktiskt inte;S
Får se ifall jag går ner med lite sen kanske..
Bobban är ute hos sin mamma så sitter själv här och dunkar lite musik! Får äntligen spela det JAG vill höra på!
Skönt att vara lite ensam ibland :) Hade tankar på att åka hem en sväng idag också, men gör det nog till veckan istället tror jag.

Beställde lite kläder igår också, blev ett par jeans, ett par leggings och tre typ tunikor :) Välbehövligt med jeans kan jag ju åtminstone säga!! :)

Nej nu ska jag göra något annat. Puss & hej leverpastej

fredakväll

Började dagen idag med lite varma mackor & efter det så färgade jag håret :) Blev en vanlig brun färg, var trött på den färgen jag hade.. Men snart så ska vi ordna röd hårfärg & då blir det najs :)

Ida & Levin kom på besök lite på eftermiddagen, drack lite kaffe & fikade på mockarutorna som vi bakade häromdagen! Skitgoda var dom :)
Sen började Ida klippa mig och det blev kort hår som vanligt. Var ändå mer eller mindre typ ett år sen jag var korthårig nu så känns ju lite ovant men är supernöjd verkligen! Det är så skönt att ha kort hår, och jag kan faktiskt ha en liiiiten tofs ;) Nä men Ida är superduktig på att klippa och jag har alltid blivit nöjd när hon har gått lös i mitt hår. Litar på henne också när det gäller det!

Ringde mormor vid 7-tiden för att höra om hon skulle till marken i hällefors imorrn ( vill dit & träffa min kusin och hennes ungar ) men hon skulle bort på eftermiddagen så gick ju inte.. Synd! Men däremot så erbjöd hon mig komma bort & hämta lite bullar så jag åkte ju dit direkt & fick 3 påsar nybakta bullar! Gott :)

Kollar på filmen som går på 5:an, Signs. Var ju hundra år sen man såg den filmen. Men ska göra lite popcorn nu & se klart filmen !

Puss & hej leverpastej

Resultat av klippningen =)

kvällen

Alltså jag är så fruktansvärt trött nu på kvällarna, men går ju iofs upp tidigare på dagarna ockås. Är ju inte längre den där sömntutan som sover till kl 4 på dagarna vilket jag är glad över :) Jag menar, hela dagen försvinner ju och jag fattar inte hur jag kunde tycka det var okey att gå upp så sent förr när man hade sommarlov eller jullov eller så.. Vad fan gjorde man om dagarna?! Konstigt..

Vet inte om jag sagt det förr, men på måndag ska vi titta på en annan lägenhet :) På gustavsgatan ligger den här, så får väl se vad vi tycker om den. Annars väntar vi på att få titta på en lägenhet på Kilstavägen som Bobban ääälskade när han såg den på internet, och jag tycker faktiskt också den såg väldigt lovande ut :) Men som sagt, vi får se :)

Idol idag igen .. Alltså, det har ju blivit tråkigt elle?! Har ju typ inte hänt nååågot kul alls dom här 3 dagarna det visats.. Hoppas de blir roligare imorrn då!
Och på tal om imorrn så tänker jag ta tag i mitt hår imorrn DIREKT när jag vaknar! Nu ska det färgas, för imorrn kväll ska Ida förhoppningsvis klippa mig vilket ska bli heeelt jävla great! :)
Kort blir det iaf! Ska nog fixa bild på det, före & efter bilder. Exklusivt ;)

Nej nu säger jag godnatt!

Puss & hej leverpastej

verkliga drömmar

Haha vad fel det kan gå ibland när man har drömt så man tror det hänt på riktigt. Trodde jag hade glömt bort att ta mitt pencillin mot min halfsluss, men det hade jag ju såklart drömt :) Blev lite smått panik innan jag insåg att det var just bara en dröm.. haha!

Skulle verkligen vilja färga håret nu.. Vet inte om jag ska ta den bruna jag redan har hemma eller köpa hem en röd färg! Gillar ju verkligen att ha rött hår, tycker det är skitsnyggt.
Får se vad som händer under dagen här, klockan är ju bara förmiddag än så länge typ så :) Ska göra mig något att äta i alla fall! Men vad tusan ska man hitta på ? Skitsvårt.. Finns inte så mycket att välja på heller, men vill ju inte gärna äta samma mat dagarna i ända liksom :)
Chicken bits eller vegetarisk schnitzel, typ? :)

Aaaaja, det löser sig!

Puss & hej leverpastej

pensionärsmiddag

Hahaha jaaa, det skulle man verkligen kunna kalla det..

Nej men har faktiskt varit hos farmor & farfar idag och ätit middag där. Var jättegott, fast min farmor klagade på precis allting med maten.. Fick stekt strömming med potatismos, älskar det! Har tjatat så på min mamma om det huuur länge som helst men jag får det tyvärr aldrig.. Men så kom farmor som en räddare i nöden och bjöd mig ;)

Alltså min farmor klagar på aaallting när hon lagar mat. Det är för salt, inte tillräckligt varmt, inte tillräckligt genomkokt potatis, för rinnigt mos, för mycket peppar.. Ja allt ni kan tänka er! Helt galet idiotisk för det blir ju faktiskt gott.

Nej nu ska ja ladda inför Idol! :)


godmorroon

Sitter här, uppe med tuppen idag skulle jag kuna tro ;)
Idag händer inte så mycket i planeringen tror jag. Ska till farmor & farfar runt 5-tiden och äta och då ska jag väl passa på att åka lite tidigare och cykla förbi arbetsförmedlingen ...

Idol igår ju! Det var faktiskt inte alls liiika kul som det brukar vara, men det var väl antagligen för att stockholm levererade så sjukt bra igår för det var faktiskt många bra med igår! :)
Men jag undrar om den där ketchuptjejen?! Hahahha vad var det för gök ? Såg bara innan reklamen att dom visade en brud med en ketchupflaska som hällde ketchup på en korv i brö ?
Herregud, måste leta reda på det på internet tror ja.. :)

För er som inte vet så var vi ju och tittade på en lägenhet på Badstugatan, men den ska vi inte ha alltså. Så på måndag ska vi gå & titta på en annna på Gustavsgatan! :) En 3:a det här med som Bobban promp ska ha..
Men vi får se, vi skulle gärna vilja titta på en på Kilstavägen också, men vi får se hur det blir med det :)

Puss & hej leverpastej

mååndag

Tjena =)
Sitter här i mörkret och försöker träffa rätt tangenter, haha :) Bobban mår inte så bra idag och ligger och sover i soffan därför vill jag inte tända lyset !

Har varit uppe hos Josse idag med Amanda, Milo, Ida & Levin :) Jättekul att träffa henne nu när hon inte är gravid längre och man fick se den lilla killen :) Supersöt var han, men usch vad läskigt det är att hålla i så små barn.. Jag blir så jäkla nervös, herregud de är ju så små så man är ju nästan rädd att man ska ha sönder dom.. :O
Vi drack lite kaffe & satt och pratade och så där, det var trevligt :) Och så somnade Levin i mitt knä och herregud vad han ålade sig när han sov:P

Efter vi hade varit hos Josse skulle jag hälsa på farfar på sjukhuset men då hade ju han gått hem tidigare på dagen! Jaaaha, kul att man alltid ska vara den som står med hakan i backen.. Får alltid reda på saker sist av alla i den här familjen tycker jag.

Aja, passade på att åka hem en stund iaf medans jag ändå var i närheten!
Var inte så mycket kul att göra där, rensade ur lite jeans i garderoben bara.. Jag har väl typ 10-15 jeans och alla är ju typ 100 år gamla och helt trasiga.. Varför spar man på sånt? Tror att dom ska laga sig av sig själva där i garderoben elle?
Aja, nu äre ajöss med dom iaf :)

Funderar på att äta något litet nu.. Sååå, puss & hej leverpastej

Promenix

Hallå!
Kom hem från en liten promenad med Ida här för en liten stund sen. Vi bestämde oss för att panta flaskor idag så vi tog med en varsin sopsäck till konsum och pantade:) Dock har vi 2 sopsäckar kvar + ca 10 vanliga ica-påsar elle ?! Undrar om han har pantat någon gång sen han flyttade in här? :P

Imorn ska väl Ida & jag knalla upp till Amanda och hälsa på , även träffa på Josse & lilla Liam tror jag :) Ska bli så kul att få se honom, bilderna man sett är han ju helt underbart söt på :)

Neeej nu har jag inte alls mycket kvar i Män som hatar kvinnor- boken så ska se till att läsa klart den ikväll faktiskt. Bobban gör lökringar nu, ska bli gott :)

Puss & hej leverpastej

GODKVÄLL

Godkväll :)
Idag har det väl inte hänt så jättemycket kan jag ju tycka. Låg och läste en bra stund på förmiddagen i Män som hatar kvinnor, inte så mycket kvar av den boken nu :)
Sen så duschade jag lite och så, sen kom mamma & hämtade mig och så åkte vi till Willys och handlade lite :)
Passade på att åka förbi Mc´Donalds och köpte mat till mig eftersom Bobban åt pizza och det var jag inte alls sugen på.
Tog tag i disken också nu för ett litet tag sen, fräsht. Fick ihop typ 4 soppåsar också.. Förstår inte hur det kan finnas så mkt skräp?

Idag är det dessutom ett år sedan vi kraschade med bilen. Ida var fortfarande gravid med lille Levin då & nu är han ju liksom ett halvår! Tänk vad tiden har gått förbannat fort!! Helt sjukt.

Aaah ne, nu får vi se vad vi gör. Kolla på dansfeber kanske!
Puss & hej leverpastej


GODMORGON

Alltså, jag vet inte vad det är som hat hänt?! Jag går ju upp så sjukt jävla tidigt ( och ja, kl 11 på en helg är tidigt för mig, och jag har redan varit uppe sen halv 11 :)
Tror ärligt jag börjar bli kärring alltså.. Vi gick ju till och med och la oss rätt sent igår, så hur fan kan jag kliva upp nu?  Jaaja, det är ju förstås ingenting att bråka om men jag försvånar mig själv varje morgon :)

Är jäättehungrig, så ska försöka få Bobban att göra frulle =) Han ska göra äggröra, blir bäst när han gört!:)
Jag lyckades iaf koka ris igår, BRA ris! Men jag råkade väl göra åt ca 4 personer ist för bara 1.. Haha , men men =)

Har sjukt ont i nacken idag, vet inte alls vad jag gar gjort.. Hade skitont igår också, men idag är det värre. Det är så träligt när det är nacken eller rygg som felar, för man använder ju sig av det hela tiden.. Får hoppas det går över bara.
Idag ska jag nog åka hem & hämta min jacka:O HErregud, börjar bli lite väl kallt ute kanske? ;S

neeej, puss & hej leverpastej

stan

Hallå!

Idag, kära vänner så har jag tillbringat större delen av dagen nere på stan med Ida & Levin :)
Köpte mig ett par mjukisbyxor, har typ bara ett par som dessutom inte ens är långa. Mina är ju typ trekvarts, och det börjar ärligt bli ganska kallt att gå i såna brallor liksom.
Så hittade ett par på H&M för 199kr , som hittat liksom :)
Blev även en tröja & ett par trosor :)

Efter stan så stannade jag hos Ida en stund så kunde hon få duscha i lugn & ro medans jag höll lite koll på Levin , och det gick ju prima:) Matade han då också, hah han är ju för gooo när han äter den lille killen!
Vilken underbar unge!! <3

Nu sitter jag här, är fruktansvärt hungrig och vet inte vad fan man kan äta elle?!
Chicken bits typ, men det åt jag ju till lunch..
Aja, hittar väl på något.

Igår kväll var jag hos Freja med Joachim & hans bror Andreas :) Vi spelade lite buzz och kollade på en sjukt otäck film- Darkness falls kanske den hette?
Handlar i alla fall om tandfén, men tro mig - den var sjukt läskig! Jag skrek mig igenom typ hela filmen .. hahha !

Nej nu ska jag fan komma på något att äta! :)
Puss & hej leverpastej

1 år

Hejsan!

Blev inte att gå upp så tidigt imorse som jag hade velat, var alldeles för trött. Men halv 11 kom jag upp och det är ju inte så illa det heller men!
När jag hade gått upp så tog jag en dusch, åt lite & cyklade bort till Ida en stuns på lite kaffe.
Sen har jag inte gjort mycket alls faktiskt, suttit här hos Bobban och läst lite ur Män som hatar kvinnor!
Den börjar bli bättre nu när jag snart har kommit halvvägs.
Vi har förresten lagt intresseanmälan på 2 lägenheter idag också, en i stan & en på gustavsgatan så får vi väl se.

Idag är det precis ett år sedan som mamma opererades.. Helt sjukt att det redan gått ett år sen det hände.
Jag kommer ju fortfarande ihåg det som det var igår, och hur svårt det var att lämna mamma på lasarettet i örebro helt själv.
Nej fy fan, det var så jävla tuffa tider & jag är så sjukt tacksam att de är över och jag har min mamma kvar!!
Att något så dåligt kan sluta så bra- det är helt otroligt alltså!!
Jag älskar min mamma så mycket!


Nu ska jag nog åka upp till lasarettet & hälsa på farfar en stund. Skulle haft med lite plommon till han med alla våra plommon hemma hade trillat av trädet när det regnade så galet mycket, ska kolla ifall de har på Lidl tänkte jag nog.

Puss & hej leverasptej


hämtat jacka!

Halloj!
Sitter här hos Bobban som vanligt, vad annars liksom :)
Har varit hos farfar idag igen och hälsat på, satt där i två timmar typ. Sen kom även min farbror en stund, han & pappa blir bara mer lika varann tycker jag.. Hahaha!

SEN när jag kom hem från lasarettet så tiggde jag skjuts av pappa till konsum för att hämta ut min jacka som hade kommit :)
Och så var det ju det dära inne på konsum.. Tanten bara - Ja och så blev det 250 kr då vet du!
Och jag bara jaaha... Som att jag hade några pengar med mig eller?! ;S Pinsamt värre..
Men så kom jag ju på att jag hade kortet med mig som tur var, haha annars hade det blivit PINSAMT värre!
Hade ju visst råkat klicka i postförskott när jag beställde jackan! Ofta man inte kollar det då, herregud..

Jaaja, men jackan var väl typ sådär? Vet inte om jag ska ha den.. Alltså jag tycker ju den är fin men jag vet inte om jag tycker den är så fin på just mig?
Men så brukar det ju vara, meen vi får se hur jag gör med det.

Den andra jacka ska jag nog skicka tillbaka för jag vill nog ha en större storlek kom jag på. Vill kunna ha plats med tjooocka tröjor och halsdukar liksom:) Och det blir lite spänt med tjocktröja, speciellt så som jag brukar bylsa på mig på vintern med typ 4 tröjor... Så får nog bli en större storlek!

Nej men det var nog allt för mig, ska gå & lägga mig nu. Är sjukt trött.. Undrar om man börjar bli lite kärring?! haha

Gonatt, puss & hej leverpastej

Diskdag

Heej bloggen!
Hahah nejdå..

Gick upp vid 8 och gjorde mig iordning & åt frukost och så eftersom jag skulle vara på arbetsförmedlingen kl 10 imorse. Jobbigt! Nej inte alls faktiskt, lite skönt att komma upp & ut tidigt liksom.. :)
Har ju ingen skola eller jobb att gå till tidigt på morgonen nu liksom..
Tog ungefär en timme på arbetsförmedlingen, så åkte jag förbi Maxi på hemvägen och handla lite smått.

Sen har jag ätit & diskat upp all disk..
Hemskt vad disk det blir här hela tiden! Bor ju en liten tomtenisse här som använder precis ALLT och diskar precis INGENTING efter sig i princip! Haha nej men det blir berg av disk så jävla fort och jag kan inte förstå hur?! Helt crazy är det. Nej men så jag har diskat nu idag, som vanligt tog det typ en timme att diska upp allt!

Igår var Freja, jag och mamma på zumba! haha det var det töntigaste jag varit med om.. Världens minsta sal till skillnad mot alla människor! Neej så Freja och jag pallade inte riktigt, så vi drog efter en stund.. Man blev ju trampad på hela tiden.

Ska förresten hämta ut min andra jacka sen:) Kul!
Och så ska jag hälsa på farfar på lasarettet idag igen.. Var där i 2 timmar igår, det var rätt trevligt ändå. Min farfar skämtar ju om allt hela tiden ändå så, haha.

Nej funderar på om jag skulle passa på att dra fram dammsugaren eller vika mina kläder?..

Puss & hej leverpastej


RSS 2.0