sömnlöst

Vet inte vad fan det har varit frågan om inatt alltså. Har inte kunnat sova för fem öre typ;S Är i alla fall jävligt glad att jag inte har nåogn skola eller så man skulle upp till! :)
Har inte sovit så värst bra, har vaknat mest hela tiden!! Är riktigt störande att inte kunna sova ordentligt, utan att vakna hela tiden..
Sen vaknade jag kvart över 6 imorse.. Tror ni jag kunde somna om elle? Låg och kollade på the vocie sen vid halv 8 tror jag somnade jag äntligen om en stund och det behövdes fan! :) Halv elva gick jag upp sen iaf, så sover ju inte bort dagarna nu för tiden iaf:)

Ska höra med Ida om vi skulle knalla neråt stan något idag! Behöver köpa någonting till min pappa som fyller år idag.. Men vad köper man till han då liksom?
Han önskade sig strumpor sa han, hahhaha får väl se... Bruna med röda ränder skulle han ha! haha


Ska göra något litet att äta nu tänkte jag
Puss & hej leverpastej

pizzadag!

En tvättäkta söndag med pizza, haha det är ju så jävla typiskt!
Hatar att äta skräpmat, men det är ju synd att det är så gott liksom.. :(
Jag får skärpa mig helt enkelt, kan fan inte gå & se ut riktigt hur som helst! haha :)

Jaaa.. Nej men idag har varit en riktigt slappdag verkligen! Sov rätt länge idag med faktiskt och det är ju rätt skönt :) När jag gick upp var jag skithungrig & Bobban tjatade om pizza så det blev det ju tyvärr. Sen la jag mig och började läsa Män som hatar kvinnor!
Har väl inte kommit så jävla långt i boken än men hittills är den sjukt BOORING! SÅ jag somnade faktiskt! Haha, och det är inte ilikt mig att somna ifrån en bok direkt.
Men ska göra ett nytt försök och fortsätta läsa lite sen för den lär ju bli intressant snart tycker jag.

Vart sjukt sugen på popcorn, det är så jävla tur att vi inte har några, mohahah :)
Nej men nu ska jag väl duscha och äta upp resten av min pizza.. Sen lär det inte dröja alltför länge innan vi intar sängen :)

Puss & hej leverpastej

galet trött

Känns som en trist jävla söndag idag kan jag lova.. Usch och fy! Är sjukt trött och jävligt rastlös.. Skulle vara skönt att komma ut & hitta på något känner jag! Och så skulle jag vilja åka och handla lite.. Haha, men det är så jävla träligt när man inte har körkort & bil:S Måste ta tag i skiten snart igen..

Igår beställde jag ju en till jacka så jag väntar på att den ska komma & hoppas på att den kommer till veckan redan! Börjar ju bli ganska kallt ute nu så det är fan dax att börja använda höstjacka kan jag ju tycka..

Nej men vad blir det ikväll då? Det är ju stora frågan.. Är ju sugen på att dricka & ha lite kul liksom men vi får vä se?
Jag vet inte.
Skulle ju ha gjort det igår men pga mycket tråkiga nyheter så blev det tyvärr inte så.
Vi får hoppas på ikväll i stället!

Puss & hej leverpastej

FREDAG

Då var det redan fredag då!
Har inte hänt så mycket här i veckan, var till arbetsförmedlingen i onsdags (tror jag) med Freja! Det gick ju skapligt:)
Ska dit på möte 1:a september så får väl se vad som blir sagt då!

Idag har jag varit med Ida till Maxi en sväng vid lunch typ och handlat lite.
Fick ju in lönen idag, känns förjävla gött! :D
Synd att man ska spara undan allt.. hahah nej det blir ju värt i slutändan! :)
Har hunnit med att diska idag också, och tvättat!
Fast... Vet inte om jag gillar att tvätta direkt?!
Tvättmaskin har stannat 4 gånger hittills, inte tagit sköljmedel så jag fått ställa om den PLUS att vi har haft tvätten i maskin i TRE JÄVLA TIMMAR nu!! Helt jävla värdelöst! Känner ju att det vore bra skönt med egen tvättmaskin liksom...
Meen, aja. Får hoppas att hyresvärden gör något åt skiten snart!

Nej nu ska jag väl höra med gubben som bor här vad fan vi ska äta ?

Puss & hej leverpastej

Arbetslös!

Då var man arbetslös nu då. Eller ska man säga arbetssökande kanske, hah :)
Vaknade rätt tidigt idag, inte så ovanligt nu för tiden faktiskt. Ska ta och göra mig något att äta, men vet inte riktigt vad?! Funderar på att ta lite pytt i panna..

Idag ska Bobban och jag kolla på lägenheten på badstugatan :) Om en timme ska vi vara där! Ska bli ganska spännande faktiskt, är rätt nyfiken på hur den ser ut :)
Både positivt och negativt med den är ju att det är uteplats.. Men vi får se! Vi kanske inte gillar lägenheten alls, det vet man ju inte. Om en timme vet vi däremot:) Blir nog en update ikväll om det!

Nej nu ska jag väl se vad det finns att göra i ordning att äta.

Puss & hej leverpastej


näst sista passet

Hallå!

Idag har jag gjort det näst sista passet på jobbet, och imorn är det sista dagen.. Ska ju självklart bli skönt att få vara ledig lite eftersom jag inte haft något sommarlov alls. Men samtidigt kommer det bli skittråkigt rätt snabbt antar jag. Vad ska jag göra på dagarna liksom?
Har ju skrivit upp mig på bemanningen iaf tills jag vet vad jag ska hitta på.

Jobbade 7-20 idag och det ser likadant ut imorrn! Efter jobbet ska jag åka till älsklingen så ska vi äta kräftor :) 3kg har han beställt, ska bli riktigt gott :)

Har inte hänt någonting i helgen, har ju jobbat hela helgen än så länge. Jobbade kväll igår så det var bara att åka hem och sova i princip.
Är lite sugen på att släppa loss lite här snart, kanske till helgen och dricka lite?! Får se :)

I torsdags var jag till Milo på hans 1-årskalas :) Kul var det! Och kul att träffa Amanda, det är det alltid :)

Nej nu ska jag duscha, sen ska jag äta & sova :) Puss & hej leverpastej

regn

Hallå!
Vad kul att det i princip ALLTID ska regan när jag ska någonstans.. Helt jävla typiskt är det!
Får ta & skaffa det där jävla körkortet snart så att jag slipper bli blöt när jag ska någonstans.

Ska strax cykla uppåt till Lasarettet för att träffa doktorn. Ska väl få hörapparaterna tror jag väl, får se hur mycket dom blir använda haha!

I eftermiddag ska jag på kalas hos Milo som redan fyller 1 år! Helt jävla sjukt vad tiden går fort alltså.. Han låg ju nyss i Amandas mage.. :) Det känns nästan som att det var igår hon var gravid, men det är ju ett helt år sen nu !
Grattis till världens bästa Milo !! =)

Nej, nu ska jag nog åka uppåt så jag hinner i tid. Puss & hej leverpastej

hemma

Godkväll !

Är hemma från örebro, har varit en timme eller två till och med :)
Hos doktorn gick det otroligt bra med mamma. Allting såg så bra ut  på röntgen och han kände och klämde lite och ingenting visade på något som skulle vara fel. Känns så otroligt skönt och när mamma kom ut från doktorn och gjorde tummen upp så blev jag så lättad så jag vet inte vad! Grymt jobbigt att sitta och vänta på att mamma skulle komma ut och tala om vad han sa.. Men nu gick det ju skitbra och det är jag så otroligt glad över!

Efter doktorn åkte vi till stan där hittade jag brottarlinnen på Bik Bok som jag har letat efter i en evighet!! Dessutom var det värsta rea så jag fick 3 st för 129 kr =) Det blev ett svart, ett gult & ett grått :)
På Gina hittade jag en klänning typ och en stor t-shirt :) Där var det rea också, och det gillar ju jag haha :)
 På H&M köpte jag en skjorta som jag kollade på igår på stan men aldrig köpte, så den köpte jag idag istället :)
Blev 2 par leggings, en mascara och ett nagellack där också!

Sen åkte vi till Ikea och där köpte jag två krukor och blommor till bobbans lägenhet. Han har det tvärtomt i fönstret liksom så nu blev det lite snyggt!

Vet inte om jag har sagt det förut, men på måndag ska Bobban och jag iväg och kolla på en lägenhet!! Är lite spännande faktiskt!

Nej nu ska jag göra annat. Puss & hej leverpastej


örebro!

Godmorgon!
Kan man ju nästan säga iaf.. :)
Gick upp för typ en halvtimme sen idag faktiskt. Sover inte så länge nu för tiden! Är väl bra på sätt och vis :)
Ska till örebro idag med mamma & pappa här snart.. Vi ska till lasarettet där och träffa mammas läkare. Mamma var på röntgen förra veckan och idag ska vi få reda på vad röntgen visade.. Jag hoppas på gud att han bara har positivt att säga! Annars vet jag inte vad som händer riktigt..

Var i örebro igår också, för att träffa min öronläkare! Skulle ju göra hörselmätning och så men icke! Blev ett helt onödigt besök där hon kika lite i öronen på mig & ställde några frågor och sa hejdå. Max 5 minuter var jag väl där inne.. Helt nödvändigt att åka dit för kände jag!

Om allting står rätt till med mamma så ska vi nog åka till Ikea en sväng och titta och sen gå på stan i örebro :)

Nej nu ska jag koka lite nudlar så jag får någonting i magen!

Puss & hej leverpastej


hemma på rast

Sitter här i köket med min lilla dator. Är hemma på rast nu och har haft en timme så nu har jag en heel timme kvar innan jag ska vara tillbaka. Kan verkligen inte förstå varför man ska gå delad tur ?!
Helt seriöst, att vara hemma i 2 timmar och inte göra ett skit.. Och slö blir man, något så in i helvete. Och sova, hallå det vågar jag ju inte! Hhaha jag kommer aldrig vakna, dessutom så piggnar man ju inte till förrän det är läggdags sen igen.. :) Aja, vilken tur att jag inte går så mkt delade turer då :)

Igår var vi på kalas hos farmor & farfar med hela tjocka släkten. Farmor fyller ju 80 år idag men kalaset hade vi igår! Var rätt tråkigt faktiskt, bara massa gamlingar! Men träffade ju båda kusinerna och ungarna och det är ju alltid kul. Och Åsa, henne träffar man inte heller allt för ofta:)
Blev en del bilder från igår så ska ta och lägga upp det inom kort!

Nej men om man skulle ta lite glass och typ bara fortsätta göra ingenting va!
Puss & hej leverpastej

tråkigt!

Tjenixen !

Kom just hem och ska äta lite. Grillat kött med pommes :)
Med min vanliga tur så började det självklart att regna när jag cyklade hemåt.. Så jävla typiskt!

Har varit på stan idag med Matilda och köpt en present till mamma. Eller nja, 2 blev det ju nog ändå. Fast det ena var ju bara en skitsak som är lite smidig att ha typ sådär!
Efter stan så släppte Matilda av mig hos Ida så drack vi lite kaffe & tjatade så där som vanligt:)
Och Levin... Vilken liten rackare! När han åt så satt han bara & stirrade på mig och sen började han skratta hela tiden! haha han är för go lille killen =)

Ikväll blir det jäävligt lugnt och trist skulle jag vilja säga!
Mamma och pappa har dragit iväg på kräftskiva och själv får jag sitta här hemma och bara göra ingenting.. Fast jag ska nog kolla igenom första säsongen av Sex and the city!

Börjar ju kl 7 imorrn bitti så det är ju inte ens att tänka på att hitta på något typ.. Man ska ju orka upp i tid imorrn liksom..

Förresten ska nog Bobban & jag iväg och kolla på en lägenhet! :D Ska bli kul!

Nej men nu ska jag väl ta och äta lite. Är det någon som är sugen på en liten kaffetår går det ju alldeles utmärkt att höra av sig och komma förbi en sväng :)

Puss & hej leverpastej

godkväll

Har jobbat idag, 7-15.. Var lite jobbigt eftersom jag nu mest bara har gått 8-14 så det kändes ju faktiskt lite!
Men har varit en helt ok dag på jobbet faktiskt.
Hade spenatsoppa till matlåda, det är ju så sjukt gott!

Sitter här hos Bobban nu, spelar lite super mario. Usch, är ju beroendeframkallande.. :P
Är ledig imorrn, äntligen! Min enda lediga dag:) Måste ner till stan och köpa något till mamma eftersom hon fyller år på lördag. Men VAD? Vad köper man egentligen?! Aah men jag får väl ta & hitta på något fiffigt.
 Jag börjar få en tand nu, kände jag förut. Konstigt det känns, det är ju bebisarna som får tänder:P
Men jag har ju inte fått någon av mina visdomständer än så det var väl på tiden att någon sköt upp nu i alla fall.
Alla har ju skrämt mig & säger att det gör skitont att få visdomständer.. Hoppas det går smärtfritt!!

Nej nu drar jag! Puss & hej leverpastej


Jobb

Goddag !

Sitter här hos Bobban och glor på tv, finns ju inte direkt något att göra.. Börjar inte förrän kvart i fyra idag igen och ibland kan det vara rätt surt faktiskt! Vad ska man underhålla sig med liksom?
Ajaaa, igår gick jag kväll också så var hos mormor innan och käkade abborre :) Gott! 
 Inte mycket ledigt den här veckan, fredag är min lediga dag sen går jag på helgen också vilket känns lite jobbigt. Men det får man ju ha lite överseende med, jag menar pengarna passar ju bara sååå bra in på mitt konto liksom :)

Inte långt kvar på jobbet nu heller förresten, jag jobbar den här veckan och så är jag ledig mån-tors nästa vecka så kör jag fre-sön sen är det bara dyngslut på mitt vikariat.. Och inte ett enda jävla jobb finns det ju att söka heller! 
Vet ju inte vad jag ska göra .. Får skriva upp mig på bemanningen och hoppas på att få jobba lite extra då & då ! 

 På lördag ska jag på 80-års kalas också faktiskt! Farmor fyller ju 80 år på söndag så det blir nog lite brakkalas för jag tror mer eller mindre heeela släkten kommer.. 
Mamma fyller ju på lördag så måste fundera ut något att köpa till henne.. Vad köper man till en mamma som har typ, allt?! 
 
Nej nu får jag väl börja göra mig iorning lite så jag inte får dyngstressa när det väl är dax att åka iväg!
Puss & hej leverpastej


Slödag!

Heeejsan!

Sitter här hos Bobban och gör inget speciellt. Har legat och läst typ hela dagen, " 14 år till salu".
Riktigt otäck, ska fan i mig läsa klart boken innan jag går & lägger mig för kvällen!

Igår var jag på stan med Ida & Levin efter jobbet och hittade ett par skitfräna skor som jag köpte!
Var rea på dom så de kostade 300 kr och det var de fan värda :) Kostade visst 700 kr innan :O
Hade ju lite tur, sista paret som fanns kvar var i strl 40 och det passar ju som handen i handsken :)

Senare på kvällen cyklade jag bort till Ida för grabbarna var ute på rackartyg.
Blev halvt ihjälskrämd på vägen dit faktiskt!
Först höll jag på att krocka med en bil, och sen så stannade den och släppte av en person så jag cyklade förbi & så hörde jag värsa knallen och blev livrädd & höll samtidigt på att flyga av cykeln ! Hahah jag vet inte vad jag hade för konstiga tankar, men som sagt så blev jag ju jävligt rädd & då dyker ju många tankar upp:P Så jag försökte känna efter om jag hade ont någonstans (ifall någon hade skjutit mig) , men i  det ögonblicket kom jag ju liksom underfund med att det var mitt jövla backdäck på cykeln som small!! Hahaha gud, jag har nog aldrig blivit så rädd...

Neeeej, nu har Bobban och jag bestämt oss för att äta tacos ikväll så jag ska gå iväg till konsum och handla lite =)

Puss & hej leverpastej


Paket!

Hallå!

Idag ska jag äntligen åka & hämta ut mitt paket ifrån junkyard!
Har beställt en Puma-väska & ett linne!! Ska bli spännande;)

Ska äta innan jag åker iväg, och nu ropade mamma att det var mat. Passande:)

Hörs sen!

Puss & hej leverpastej

städdag!

Godkväll !

Vet inte riktigt vad som hände med uppdateringen på bloggen, men uppenbarligen så har den ju sugit den senaste veckan typ! Haha, men det har vi ju konstaterat förr att det blir så lite då & då.. :)

Nej men jag tänker inte sitta & rabbla vad som hänt sen sist för jag tror nog ingen är såpass intresserad faktiskt!

Idag var jag med Ida till maxi en sväng iaf, sen drog jag tillbaka till Bobban och då städade vi. Eller ja, jag satt med ett gigantiskt berg av disk i 2 timmar eller något sådant?! Nej men det tog enormt lång tid, tror jag diskade varenda glas, bestick & nästan alla tallrikar.. Kul när det blir såna där berg, verkligen!
Senare på kvällen kom Ida, Rickard & Levin en stund också så vi beställde pizza och hade det gött :)

Igår var jag hos Amanda en sväng också, fick ett jättegulligt inbjudningskort till Milos 1-årskalas :)
Alltid trevligt att sitta där & snacka lite =)

Imorrn jobbar jag 8-14 så ska nog snart ta och lägga ifrån mig datorn och sova lite.. Är rätt trött ikväll :)

Gonatt, puss & hej leverpastej

RSS 2.0