Imorrn drar jag! =)


    Godkväll alla! :) 
  Har visst inte lyckats jättebra med bloggandet under helgen, men jag tycker det har varit lite fullt upp & har faktiskt varit väldigt trött i helgen! Men här kommer det ett inlägg i alla fall :)
   Tänkte berätta lite kort vad som hände under helgen, och vad som kommer hända i veckan, är ju lov nu!:)

 I fredags var det skola, käkade pizza med mamma och pappa på kvällen innan det bar iväg till Idas pappa för att kolla på Idol!!  Senare under kvällen gjorde Ida soppa, supergod! :)  Blev väl inte mycket mer under den kvällen.. =) 
  
 Lördagen kommer jag faktiskt inte ihåg så himla bra :O Var väldigt väldigt trött!!
    Blev att dra ner till Idas pappa under lördagen med, han var ute på äventyr så Ida och Rickard såg väl till hans hund :)  Blev sån där supergod soppa under kvällen igen :)  Den är verkligen enormt god!!
 
  På söndagen ringde Ida och väckte mig, tyckte vi skulle komma bort till henne & Rickard för att se en film. Riktigt hemsk,  ångrar faktiskt att jag såg den.. :/  Meen ah, så är det ju ibland också faktiskt!

  Idag har jag varit hos farmor & farfar med min bror, vi blev bjudna på mat. Makrill, potatis & spenatsås:) Gott!
Satt där och tjatade med gamlingarna en stund, tycker väl det är kul när man kommer bort sådär:) Farmor och jag bestämde att vi skulle baka lussebullar också, men blir i slutet av nov. :) 

 Har faktiskt träffat Matilda idag också, vi var nere på stan och fikade lite! Jättetrevligt, träffar ju henne ganska sällan nu iomed att hon ska ha bebis och har gått hem från skolan:):)

  Imorrn sticker jag till sthlm, kommer tillbaka på fredag! Ska bli skönt att åka ifrån ett tag faktiskt :)
Är dessutom alltid lika roligt att åka dit!
 Det är till min kusin Malin jag åker, bor där när jag är i sthlm! Har en till kusin, Linda som är bosatt i sthlm :) 
   Det är Malin som har barnen, Tilda & Albin ! :)
Älskar dom där ungarna, synd att dom ska växa upp så himla fort bara! Det är ju helt galet vad dom växer.. Tilda har ju snart växt ikapp mig för sjutton!! Sorgligt =) Dom har ju alltid varit små i mina ögon, men dags att släppa lite på det nu då;)
  Bussen går 10.50 imorrn.. Och jag har inte packat än.. ;S 
 Svårt att packa ju !

 För övrigt så har jag nog blivit kär i Värmlandspojkarna! Hahah, kul va?
   Nej men om man lyssnar på dom, så hör man den där rösten som bara fastnar i huvet på en och vill verkligen inte försvinna.. Jag älskar den rösten!! Men det är jättejobbigt faktiskt.. haha vill lyssna på annat än dom just nu, är väldigt trött på de få låtar som finns :) 

  Nej men nu är det slutbloggat för den här gången! :)
Kommer hem från sthlm på fredag - kanske blir ett litet inlägg då om jag hinner! :)

 Puss & Hej   =)


Hungrig!

   Haha jaa, här sitter jag & är galet hungrig verkligen..  Var uppe för en liten stund sen och gjorde en sallad till maten, och lite aioli som först blev jättemisslyckad :/  Råka häva i halva pepparburken och salta lite för mycket så den blev så där görsalt! Men då hittade jag en annan hemlig liten ingrediens som jag testa, då blev det sjukt gott
=)
  Så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, säkert alldeles strax! 

 Har varit i skolan idag, fick gå hem lite tidigare då vi fick jobba på eget håll & jag typ redan är klar med allt mitt så :) Det kändes skönt, halv 2 ist för halv 4 liksom :)

 Få se vad som händer mer idag, tror jag ska träffa Idah lite iaf! Ringde nyss, men då var hon ju självklart inte inne så bad Rille be henne ringa upp så får se när det blir:) 
 
  Nu kom mamma ner och sa att jag fick börja äta om jag var så där superhungrig!! =) Ska bli gott!
 
  Kanske kommer något mer lite senare sen, vi får se vad som blir!


 Puss & Kram

Onsdag !


               Känner inte så himla mycket för att blogga idag, men har ju som sagt tänkt ge det ett försök! :)

Onsdag var det idag ja, och jag har varit i skolan. Har varit en rätt trist dag, har mest velat gå hem typ! Men man får pallra sig genom dagarna, vi har trots allt höstlov nästa vecka så får passa på att sova då ist =)
      Hade svenska prov idag, språkhistoria.  Känns lite onödigt att kunna men mycket man lär sig har man väl inte direkt nytta av så det är väl ingen idé att klaga!
 Iaf, tillbaka till provet! Igår när jag skulle läsa på om detta gick det sådär segt och man vill bara slänga ifrån sig papprena för man tycker bara det är massa text och man får inte in något ändå.. Jag kände att det kvittar, kommer inte fastna något ändå!
   Men så överraskar man sig själv, och man bara känner att man överträffat sig själv - Precis så kändes det! :D 
Det kändes skithärligt, så jag väntar spänt på resultat så återkommer jag.... =) 

 Har varit hos Idah en stund idag också efter skolan!
Hon skulle vara hundvakt åt sin pappas hund en stund, så har busat lite med henne:) Världens mysigaste hund ( och jag är rädd för hundar.. )  men inte henne, inte:) 
 
  Nu får det vara nog här för idag :)  
 

 Puss & hej !

Tillbaka i bloggvärlden!

          Jaa då är man tillbaka i bloggvärlden igen med ny blogg, kändes ganska ruttet att fortsätta skriva i den gamla när man inte skrivit sen i maj eller hur det var! :) 
    Vissa har tjatat lite om man kan uttrycka det så, klart man blev lite sugen igen att skriva då!
 Mitt problem är att det finns inte så himla mycket intressant att skriva om ändå..
 
De flesta bloggarna man läser ( åtminstone jag) handlar om unga tjejer som är/ska bli mamma i ung ålder vilket jag tycker är skitkul och jättespännande =)
  
 Resten av bloggarna som finns handlar ju typ bara om mode! Och hur kul är det att läsa om vad den ena och den andra har haft på sig under dagen ?! 
  Njaa, jag gillar inte riktigt det iaf, men det finns det ju alltid andra människor som gör!

Och iomed att jag varken är gravid/har barn eller är modenörd känns det lite lagom småtrist att sitta och skriva om mitt liv i en blogg!
Hahah nej vi får helt enkelt se vad det blir av saken, kanske helt enkelt sumpar det igen.. Det här med blogg verkar ju inte riktigt vara min grej om man säger så! ;D

     Men jag ger det ett försök, för all del!:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0