kaffedag

Hejsan hoppsan!
Kom hem från Ida för en liten stund sen, har väl varit där typ hela dagen och druckit kaffe med henne & Angelika.
Och så Levin såklart, men han har inte druckit kaffe :) Det har varit trevligt! Massa prat & kaffe :) Och så bus med Levin.

Sitter och funderar på vad jag ska göra. Om jag ska hänga upp de nya gardinerna, eller om jag ska göra lite mat.. Eller om jag bara ska spela lite Super Mario innan jag hittar på mer ansträngande saker! ;) Tror faktiskt det får bli rester idag.. Tacorester!
Bobban är typ sjuk, så han vill inte ha. Då är det ju lite onödigt att ställa sig och laga mat till bara mig när det finns massor i kylskåpet.
Var meningen jag skulle ha Amanda på kaffe här imorrn, men jag tror tyvärr vi får skjuta upp det tråkigt nog :( Hon har faktiskt aldrig varit här på kaffe så det skulle vara på tiden :)

Nä nu ska jag väl spela en vända super mario :)
Puss & hej leverpastej

vintermys

Goddagens!
Har knappt hunnit med datorn överhuvudtaget idag. Vaknade vid 10 imorse och hoppade direkt in i duschen, sen ringde Bobban och sa att han skulle sluta tidigare så vi kunde åka till örebro.

Hittade jättesöta julgardiner som jag ska hänga upp i vardagsrummet imorgon tänkte jag. En liten dörrmatta som det står "God jul" på fick följa med hem också. Och så någon töntig liten julgran som dansar omkring och sjunger jullåtar.. haha :)

Hittade även Bobby´s hårspray billigt! Köpte ju en flaska i Ullared bara för att den kostade 20 kr, men den visade ju sig vara jättejättebra. Och min spray är tyvärr snart slut och rätt dyr i affärerna.. Men hittade på Rusta i örebro för 20 kr igen så passade på att köpa med 3 flaskor! Så nu har jag ett tag :)
Köpte julklapp till farmor och mormor i örebro också så nu är dom klara i alla fall. Då är det bara några kvar :)

Har legat i soffan och tittat på Ung & Bortskämd med tända ljus och det blev riktigt mys faktiskt. Vi köpte lite lösgodis förut också som vi har myst med :) Det får man göra ibland! Har dessutom inte druckit cola idag heller vilket är riktigt bra. Är inte ens sugen faktiskt!

Har nästan inget ont i magen längre, verkar nästan som att det kommer då jag anstränger mig eller gör något "tungt" .. Jag vet inte, det kanske är svullet eller så. Men jag har så fruktansvärt ont i handen fortfarande!
Vet inte om jag sagt det, men på akuten i lördags skulle dom ta prover och fick sticka mig i båda armarna och till sist i handen för att få blod! Och det gjorde sjukt ont. Det ska mycket till för att de ska få sticka mig i handen igen kan jag lova!!

Nej, nu ska jag spela lite super mario :)
Puss & hej leverpastej

1:a advent

Har inte gjort mycket alls idag faktiskt. Känner mig helt slö och mörbultad typ, antar att det beror på allt magont jag haft. Idag är det faktiskt bättre, men känner fortfarande av lite. Konstigt, det där tycker jag.

Vi har i alla fall städat, eller Bobban har väl mestadels städat men jag har diskat. Och det var inte lite disk vill jag lova. Har inte orkar gjort något sånt under helgen eftersom jag haft så ont, och det kommer ju inte på fråga att han skulle ställa sig och diska.. Haha då skulle jag bli förvånad!
Vi har fått upp lite julpynt också, ljusstakar i köket och en stjärna i sovrummet. Är så svårt att sätta upp saker då det inte finns kontaktuttag tillräckligt nära så det får vi försöka fixa någon dag.

Har ätit mat nu, blev ungsstekt falukorv med potatismos. Första riktiga maten jag ätit sen i torsdags så det var riktigt gott! Skönt att ha fått aptiten tillbaka, men å andra sidan skulle det ju inte göra något om några kilon försvann ;)
Har nog lyckats sluta dricka cola också!! Det är ju helt underbart! Har cola i kylskåpet men är inte alls sugen, dessutom släcker vatten törsten mycket bättre så jag har bara druckit vatten & proviva nu i tre dagar. Det är bra : )

Snart börjar ju sista avsnittet ev Ensam mamma söker. Jag väntar med spänning :) Ska bli så kul att se vilka mammorna väljer! Eller om någon kanske inte väljer någon... Ja, vi får se hur det går för dom :) Ska läsa lite bok, Luftslottet som sprängdes tills det börjar :)

Puss & hej leverpastej

101127

Gokväll!
Har varit på party hos Matilda ikväll, men blev både nyktert och tidigt för min del!
Var till akuten i förmiddags och tog nya prover och undersöktes. Läkaren trodde på en blindtarmsinflammation men som troligen läkt av sig själv. Men jag vet inte.
Proverna igår visade på infektionsvärden, men inte idag. Så kan väl mycket väl vara så, bara det att magontet tyvärr inte gått över än.. Så blir typ lite tokig snart! Gör ju dock inte lika ont som igår, men gör fortfarande rätt ont.
Ah, vi får väl se hur det går eller om jag ska behöva åka in igen..

Har försökt äta lite nu, gick inge vidare alls. Är inte hungrig och har ingen matlust så det får va! Ska ta lite proviva istället, alltid bra för magen :)
Partyt vi var på hos Matilda var i alla fall jättekul! Sånt party går jag gärna på igen :)

Ska ta lite proviva nu och gå och lägga mig tänkte jag. Är galet trött, så ska bli skönt att sova!
Puss & hej leverpastej

godmorgon!

Hallå allihopa..
Vaknade för en liten stund sen, eller ja. Klockan var nog 10 när Bobban väckte mig, så har allt sovit som en dåre inatt. Somnade ju nämligen redan vid 9 igår ikväll så har ju fått rejält med sömn.
Men har vaknat lite då & då av att jag varit frusen som fasiken.

Och nu på morgonen har jag känt mig sjukt öm i magen. Så vi ska väl åka upp till akuten snart så de kan ta nya prover. Ta dom om det inte går snabbt idag!!
Fast gick rätt fort igår också.. Dröjde lite när vi fick vänta på läkaren bara, men så brukar det ju vara ;)

Får se hur det blir ikväll då.. Skulle ju på party hos Matilda med massa brudar men vi får se hur det blir nu då..
Får väl ge fan i att dricka om det är så, känner mig inte direkt jättebra i kroppen.

Nä, ska borsta tänderna och klä mig så ska vi åka.
Puss & hej leverpastej

akuten.

Har kommit hem från besöket på akuten. Bobban tvingade mer eller mindre dit mig efter att vi varit på stan, och Ida skulle slå mig ifall jag inte följde med så var väl lika bra att få det överstökat!
Gick väl mer eller mindre bra, eftersom jag är hemma :) Men.. Ska tillbaka imorgon förmiddag för att ta lite blodprover.
Läkaren trodde på blindtarmen, eller en retning på magsäcken. Det sista förstår jag mig inte på, men blindtarmen förstår jag ju i alla fall.
Blir det värre eller jag får feber ska jag åka in direkt, och bli inlagd. Annars så åker jag dit på kontroll imorrn förmiddag och beroende på hur proverna ser ut och magontet så får jag stanna kvar eller åka hem.

Jaha, det var ju en trevlig händelse så här på fredagen. Eller inte!
Fy vad jag hoppas att det går över snart. Har ingen lust att hamna på operationsbordet, men visst. Är det nödvändigt kan jag väl inte göra något åt det.

Ska dricka massa proviva och käka havregrynsgröt nu. Lika bäst att vara försiktig med maten ifall det skulle bli värre. Sen tror jag faktiskt jag ska lägga mig och läsa lite. Orkar inte göra någontin, helt slut. Somnar jag, så somnar jag. Gud vad skönt det skulle vara!

Puss & hej leverpastej

101126

Gud vilka tråkiga rubriker jag kör med varje dag, men herregud. Är inte så lätt att komma på rubriker tycker jag.

Idag har jag inte gjort ett skit. Vaknade vid 10 och ända sen dess har jag haft konstant ont i magen! Så jag fick ligga kvar i sängen och vänta på att det värsta skulle gå över, sen hoppade jag in i duschen och det lugnade sig lite.
Det kommer liksom i intervaller, så det gör pissont så man nästan kräks till att vara ok en stund, sen gör det lika jävla ont igen. Och det har pågått tamig fasen hela dagen och jag blir galen.
Är inte mensvärk eller annan magont som jag känner igen så vet ju inte varför jag har så ont. 
Konstigt är ordet.
Men ska väl i alla fall försöka följa med ner till stan. Bobbi, Ida, Rickard & Levin ska ner så jag får väl ta mig i nackskinnet och följa med. Får hoppas det ger sig lite i alla fall!

Ikväll är det Idol, och det måste man ju se. Tror inte det kommer kunna bli lika bra som förra veckan, då Jay gjorde historiens bästa framträdanden enligt mig. Får se om han kan leva upp till det idag igen, hoppas kan man ju :)

Skulle vilja åka förbi hemma hos mig och hämta bluetooth-usb så jag kan föra över någon låt till telefonen.
Madonna-låten som Jay sjöng måste jag ju bara ha i telefonen, så är det ju bara!

Nä jag ska väl göra mig klar nu så jag kan följa med ner till stan.
Puss & hej leverpastej

101125

Torsdag idag! Gud vad dagarna går fort, har typ trott att det varit tisdag idag.. Det går för fort!

Vaknade vid 9 imorse, så gick upp och gjorde mig iordning för att cykla bort till Ida på lite morgonkaffe :) När klockan blev 11 gick jag till konsum där farfar skulle hämta mig, så åkte vi hem till farmor & farfar och jag bakade lussebullar. 2 satser gjorde vi, så jag fick med mig några påsar hem :) Skulle blitt russinkakor & pepparkakor också, men det tog sådan tid så det tar vi till veckan istället.
Farmor bjöd på kåldolmar, var riktigt gott! :)
Och så fick jag falukorv av farfar. 2 st :) haha snällt :)

Sen hämtade Bobban mig, så åkte vi till hans mamma och hämtade öl, lämnade av lite här & var och sedan till Maxi. De har ju billig fläskfilé nu så vi passade på att ta 2 st :) Tänkte göra egen potatisgratäng och fläskfilé någon dag, gott :)
Sen blev det pizza.. Bobban var så hungrig så jag gav med mig. Va fan, var ett tag sen nu så då får det väl vara ok.

Så nu har vi ätit, jag väntar på att höra från Freja så ska vi väl ses antar jag:)
Nu ska jag spela lite Super Mario :)
Puss & hej leverpastej

trött..

Har suttit & spelat Super Mario party, jag tror nästan jag blivit beroende av det.. Nej, så illa är det inte men det är kul att spela :)

Maten förut vart riktigt bra faktiskt, blev en matlåda över till bobban också såklart så jag får väl käka chili con carne imorrn om jag inte ska till farmor tidigt.

Freja ska jag leka med imorrn istället för idag. Och imorrn ska jag skicka in papper till kommun, får inte glömma att ta med dom imorrn när farfar hämtar upp mig!

Nä, nu ska jag göra lite popcorn och fortsätta läsa Luftslottet som sprängdes. Är så otroligt trött så kommer säkert somna med näsan i boken.. Haha, skulle vara nåt :)

Puss & hej leverpastej

101124

Hejsan hoppsan!
Här har det inte hänt mycket idag, har inte haft något speciellt att skriva om. Det har jag väl inte nu heller i och för sig, men åtminstone lite mer än en uppdatering direkt när man vaknar :)
Då har det ju hunnit hänt liiiite mer i alla fall :)

Tog lite sovmorgon idag till 11, var så fasligt trött alltså! Dett väder, och den här årstiden suger verkligen krafterna ur en.. På sätt och vis är jag lite glad att jag inte jobbar eller går i skolan för det är ett helvete att ta sig upp när det är så mörkt ute på morgnarna. Men hellre ett jobb eller skola och få lite pengar :)

Har inte gjort ett skit idag faktiskt. Rätt skönt det med :)
Var och handlade lite nyss med Bobbi, vi ska äta kyckling med ris & sås idag så kycklingen är i ugnen just nu.

Ska nog leka lite med Freja sen, blir nog kaffe & tjat som vanligt =) Alltid trevligt.
Och imorrn ska jag till farmor & farfar och baka.. Och mat skulle jag få, kåldolmar :) Det är gott, faktiskt! :)

Ska kolla till kycklingen lite nu.
Puss & hej leverpastej

läser

Har påbörjat den sista boken i Stieg Larsson-trilogin nu.
Det var på tiden, så att säga :) Har inte orkat tagit fram boken, den låter inte alls lika intressant som de två första och så är det ju typ 700 sidor vilket inte känns så lockande eftersom jag rätt lätt fastnar i böcker!
Men jag har börjat läsa, och det är bra!! Sjukt spännande, men som vanligt är det lite föööör mycket onödig information kan jag tycka.
Måste ju se resten av filmerna också! Bara sett den första, men var ju typ 100 år sen. Får ha ett litet maraton här någon dag:)

Ronny & Bobban har suttit här idag och spelat tv-spel, så jag har läst bok så länge. Och så kom pappa förbi med ett nytt lås till cykeln, får hoppas det fungerar lite bättre än det nuvarande. Det fryser heeeela tiden och det är SÅ irriterande!

Och så måste jag bara säga att jag är så glad över att jag får vara med och se så mycket kul saker med alla fina barn som växer upp :)
Idag så gick Levin mellan Ida & mig helt själv några steg ( Ida var såklart med så han inte drutta i backen, men hon höll inte i honom ) och jag blev helt till mig!! Haha jag fick såna rysningar när han klev rätt ut i luften mot mig :)
Sjukt kul är det! Kommer ju inte kunna behärska mig när det är min egen som lär sig knalla runt helt själv, eller börja krypa eller säger sitt första ord! =)

Nu ska jag faktiskt gå & lägga mig. Är så trött idag, hade planerat en powernap idag, men så blev det ju inte:)
Puss & hej leverpastej

101123

Tisdag idag, var uppe tidigt imorse eftersom jag skulle till Arbetsförmedlingen på informationsmöte.
Började ju dagen med att försöka få upp låset till cykeln som tog mig typ 10 dumma minuter!
Fy vad jag hatar det där cykellåset.. Ska nog bränna det. Så blev lite sen, så fick ju försöka cykla lite fort men man vågar ju inte riktigt eftersom det är rätt halt ute ändå.
Men det gick bra, kom i tid i alla fall!

Väl där fick jag reda på min ersättning jag kommer få i månaden.. Kan ni gissa? 1050 kr i månaden!?!
Helt jävla sinnessjukt, kan inte förstå hur dom tänker där?! Hur ska man klara sig på det.. ?
Vad trött jag blir.
Så imorrn är det jag som ringer till kommunen för att se vilka ställen jag skulle kunna få jobba på. Nu skiter jag i det här, bara jag blir inringd lite då & då så är jag glad. Det ger åtminstone lite mer än 1050 kr i månaden!

Åkte till Ida efter af förut, och Angelika kom dit på kaffe också :) Så blev kaffe & prat och mazariner.
Och så en liten Levin såklart:) Som inte var på sådär jättebra humör idag men så är det ju faktiskt ibland.

Nu står Bobban och lagar mat & jag är VRÅLhungrig. har inte käkat något idag än, så ska bli gott med mat :)

matlagning

Lagar mat. Eller ja, kokar potatis och ska steka köttbullar. Dom tinar lite just nu.
Medans potatisen kokat har jag diskat och gjort rent lite i duschen. Tänkte städa toaletten också, men väntar till jag är klar med maten :) Kan ju hamna mycket skit där i annars, haha !

Var till Maxi förut och handlade lite med Bobbi. Skulle köpa nässpray, men hade nr 21 och det var 12 ... Så vi åkte till OK istället för att köpa det.
Och jag vill gärna använda Nezeril istället för Otrivin, då min näsa är rätt känslig och av Otrivin svider det som bara satan.
Så jag gick in och ville köpa en Nezeril, men se det skulle jag inte få. För jag är vuxen, jag kan använda Otrivin, Nezerilen dom har är för barn. Men sa till att jag kan inte använda den för vuxen, har för känslig näsa.
Ja men då gick det ju!
Jävla idiot.. Satans viktigpetter det ska vara då!
Häromdagen skulle Bobban köpa av samma kille, då frågade han om det var till han.. ? Vad har han med det att göra?

Jaja.. Ska fortsätta med maten :)
Puss & hej leverpastej

bakar :)

Goddagens :)
Idag bakar jag kladdkaka, var riktigt länge sen jag gjorde det faktiskt. Men typiskt nog så hade vi ju ingen kakao så jag fick ta oboypulver, men det kanske smakar bra det med. Jag vet inte, återstår att se :)
Tänkte ha vaniljvisp till kladdkakan idag faktiskt. Gott med annat än grädde.

Tvättar gör jag också idag, kan ni tänka er? ;) Det var länge sen. Men jag tror tvätten är klar nu så måste väl gå ner och slänga i det i torktumlaren.

Funderar på att gå ut en sväng sen, skulle behöva ta ut pengar & köpa nässpray. Och hämta cykeln hos Ida, ska ju till Arbetsförmedlingen på någon information 9.30 imorrn så då kan det vara skönt att cykla faktiskt. Annars kommer jag stressa ihjäl mig imorrn bitti. Vill ju inte komma sent, liksom.

Fattar inte varför det måste snöa så nu .. Det är ju inte December än, och om all snö ska komma nu kommer det ju säkert inte komma snö till jul och det är ju ändå ett måste kan man tycka! Det gör jag i alla fall.

Nej, en sväng till tvättstugan nu då.
Puss & hej leverpastej

ensam mamma söker

Har precis tittat på ensam mamma söker. Nästa gång är det väl sista avsnittet?
Tråkigt.. Jag hoppas i alla fall att Emma väljer Jimmy! Och Petra kan väl välja han Daniel.. Men Linda vete fan faktiskt.

Funderar på att lägga i den röda hårfärgen nu faktiskt.. Så slipper jag göra det imorrn, och så kan jag tvätta direkt imorn istället för att färga håret.
Ja, så får det nog bli.

Så nu ska jag lägga i hårfärgen :)
Puss & hej leverpastej

101121

Jaha, godkväll :)
Sitter och slappar lite, väntar på att köttfärsen ska tina så vi kan laga mat! Idag blir det chili con carne :)

Har haft Ida, Rickard & Ronny här idag på lite kaffe och grabbarna har spelat tv-spel medans Ida har färgat mitt hår.
Eller ja, färgat och färgat. Vi blekte, gjorde slingor med hätta. Känns inte så lockande att göra utan hätta faktiskt.
Men blev inte så himla orange som jag trodde det skulle bli, visst syns det att det är ljusa typ orangea slingor.
Men sist vi gjorde blev det verkligen typ ett misslyckat försök till att bli blond, så där mörkt lite här & där oså där.
Fast det är ju sak samma eftersom jag ändå ska lägga i en röd färg :)
Har inte gjort det än, ska nog göra det lite senare eller så tar jag det imorrn bitti :)

Vid 5-tiden skjutsade vi bort Ida & Rickard till lägenheten dom skulle titta på, så åkte Bobban och jag till hans kompis och hämtade hans tv-spel och när Ida & Rickard var klara åkte vi förbi Willys och handlade lite.
Bobban köpte massa apelsiner som han ska göra juice på ..

Nä, nu ska jag göra annat!
Puss & hej leverpastej

YEAY:D

Goddag! :)
Vaknade strax innan 12 idag, försökte dock sova lite till men gick inget vidare.. Så fick jag sms av mamma att jag fått väskan som Malin köpte med åt mig!
Så Bobban fick åka förbi hemma hos mig och hämta den medans jag städade undan lite. Så tänkte ta och diska också, det behövs faktiskt.

Väskan var i alla fall sjukt jävla grymt snygg! Aldrig sett någon häftigare väska tror jag!! Ska faktiskt ta kort på den så ni får se :) Tror faktiskt jag ska fota alla mina Puma-väskor, det är ju ett par stycken.. Älskar mina Puma-väskor, alla är sååå snygga och jag skulle kunna köpa 100 väskor till! :)

Ida & Rickard kommer bort sen också i alla fall. Ida ska färga mitt hår :) Äntligen! Har längtat så sen jag köpte blonderingen.. Får se hur det blir, hoppas det blir RÖTT nu fan.
Ronny & Bobban sitter här och spelar tv-spel, så jag ska nog äta lite sen ska jag ta tag i disken.

Och tack igen Malin för den supersnygga väskan!!:)
Puss och hej leverpastej

Örebro

Har varit i Örebro med mamma & pappa idag :)
Var på Elgiganten och Media Markt och kollade efter en ny telefon. Hittade väl 2 st som jag skulle kunna tänka mig att ha. En Nokia-telefon eller en Sony Ericsson x8.
Lutar nog åt ericsson-telefonen :)

Sen släppte pappa av mig och mamma på Marieberg så köpte jag en julstjärna.
På Gina hittade jag två tunikor som jag fick låna pengar av mamma till. Och en halsduk på H&M som jag tittat på på internet men som inte fanns kvar när jag skulle beställa.. Så var tur jag hittade den :)
Och så var ju Idol på marieberg idag!! Men jag hann ju inte se dom bra.. Såg Geir och så Daniel bara.

Nu sitter Ronny & Bobban här och spelar tv-spel. Kul. Får se vad jag hittar på, känns inget kul att sitta här och glo när dom ska spela. Vill färga håret men det vågar jag inte göra själv med hättan. Kommer säkert missa allt hår i bak, haha.

Nä nu ska jag kolla runt vad det finns att göra ikväll!
Puss & hej leverpastej

kär!

Åh! Jag sitter och tittar på massa klipp med Jay från idol. Är han inte bäst eller?
När han sjöng Madonnas låt ikväll måste väl ha varit det bästa inom Idols historia? Nej, det bästa jag någonsin hört tror jag tamigfan!
Han är så GRYM ! Vinner han inte Idol, så vet jag inte vad.
Men å andra sidan, behöver han nog inte vinna Idol för att få sig en helt sjuhelvetes karriär.
I´m in love!



22.59

Jaha, vi har nyss kommit hem från mamma & pappa.
Har ätit grekisk pytt, är så sjukt jävla gott alltså! Fick med mig allt som blev över hem :) Mums!
Vi har kollat på tv, film från när jag var liten.. Hahah tittade på en video från när jag fyllde 2 år.
Och varje paket jag öppnade sa jag NÄMEN! Så rolig :)

Sen fotade jag mitt Playstation 2 med spel och min snowboard och skorna.
Ska ut på annons på blocket inom kort. Måste försöka bli av med det, ingenting som används eller är nödvändigt att ha för min del.
Playstation 2 med 8mb-minneskort, en kontroll.
Buzz Junior med 4 kontroller.
Singstar med 2 mikrofoner och 4 spel till det.
Snowboard 140cm och ett par Snowboardskor märket Stuff i storlek 41.
Är någon intresserad är det ju bara att höra av sig, eller maila på [email protected]

Imorrn ska vi nog följa med mamma & pappa till örebro. Pappa skulle köpa något sånt där bio-ljud till tv:n och så ska vi väl kika lite på någon bättre telefon till mig i julklapp. Gillar min telefon, men den är lite knepig & finns tyvärr inte så man kan ha minneskort i den och det är faktiskt ganska tråkigt..

Nu ska jag slappa lite, sen sööööva!
Puss & hej leverpastej

101119

Sitter och tittar på Sjunde Himlen. Eller ja, det står på i bakgrunden och jag är väl mest intresserad av datorn.. Typiskt nog.

Ska käka mat strax tänkte jag, ska ta matlådan jag fick med av mormor igår :) Alltså, det var så sjukt grymt jävla gott alltså! Helt sjukt.
Så det ska allt smaka gott! :)

I eftermiddag ska jag bort till Ida och vara med Levin medans Ida & Rickard drar iväg och tittar på en lägenhet ifred.
Ska bli kul i alla fall, tycker det är jättekul att få vara med Levin om de behöver göra någonting eller bara vill ha lite barnpassning :)

Efter det ska vi ju hem till mamma & pappa men det har jag ju redan tjatat så mycket om.. hah :)

Nu ska jag nog ta den där matlådan. Mormor var så rolig igår när hon la maten i matlådan, då sa hon det att
- Nu Marie, nu behöver du inte lägga upp maten på en tallrik utan den här lådan kan du faktiskt mikra!
Hahaha, ja så att det var allt lite roligt.. Vet ingen matlåda man inte kan värma i mikron ? jaja : )

Puss & hej leverpastej

22.04

Klockan går. Bobban påstod igår att vi skulle lägga oss klockan 9 ikväll.. Hur gick det då ? Hahha inget vidare, han sitter och nördar sitt nya tv-spel. Så aah.. :)

Nä jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.
Sökt ett jobb idag som jag hoppas jag INTE får! Är ett jobb på ett vårdhem i Västerås, vilket är lite för långt bort för att kunna pendla. Bara hoppas på att det är maaasssor som ansökt & som har jättebra meriter och betyg. Faktiskt.
För jag kan ju inte bara dra? Jag VILL inte bara dra..
Jag har allt här, och just nu så betyder allt det mer än ett jobb för mig. I alla fall om jag ska tvingas flytta till en annan stad.
Men det är bara att hoppas, så jag hoppas att ni hoppas med mig :)

Imorrn ska Bobban och jag åka till mamma & pappa förresten.. Mamma ska göra grekisk pytt som jag ÄLSKAR! Ska bli sååå gott :)
Får inte glömma att ta med kameran då, tänkte fota min snowboard + snowboardskorna och även mitt Playstation 2 med lite spel. Ska lägga ut på annons för att sälja, så om någon är intresserad av det eller vill ha mer info är det bara att höra av sig!! :) Går bra att maila också :)
[email protected]

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag gå & lägga mig :)

lussebullsbak

Känns en aning tidigt för att baka lussebullar nu, men å andra sidan så bakade jag ju pepparkakor förra måndagen.. haha :)
Det var ju inte riktigt det jag skulle gå till mormor för att göra, men nu blev det så och det gjorde ju ingenting.
Drog dit vid tolv och så åt vi direkt, siklöja tror jag det var med potatismos! SÅ gott var det! Fick med en matlåda hem, mmm :) Den ska jag ta imorrn!

Efter maten gjorde mormor deg till lussebullarna och medans den jäste hänge vi nya gardiner i vardagsrummet.
Sen bakade vi ut lussebullarna och fikade lite och spelade poker som vanligt :)
Fick med mig en matlåda, lussebullar och en slant hem :)

Efter det åkte jag till Ida så gick vi till Maxi och handlade lite. Och nu köpte jag en blondering, så ska jag göra slingor med hätta och sen färga rött på det och se om det blir RÖTT verkligen! Jag hoppas på det i alla fall.. Eller ja, jag ska inte göra det. Det får Ida äran att göra ;)

Nu ska jag snart få mat här, köttfärssås och makaroner blir det :)
Puss & hej leverpastej

gokväll!

Kom precis hem från Freja, hon var snäll & skjutsade hem mig :)
Har varit där och druckit kaffe & snackat massa som vanligt! :)

Gick bra med pannkakorna förut, var inte alls så svårt som jag trodde ;) Fina och goda blev dom :) Och gud så mättande! Bobban tryckte ju i sig med gott humör men jävlar vad stopp det tar när man käkar pannkakor alltsåå ..
Men nu är jag lite hungrig igen så ska ta en pannkaka innan jag lägger mig. Avskyr verkligen att lägga mig med hungrig mage! Nästan så man vill gråta då faktiskt.

Nä nu ska jag ta en pannkaka, så får det bli en snabbdusch och sen sängen :)
Puss & hej leverpastej

inge örebro

Nää, vi skippade Örebro idag :)
Jag har inte så jättebra med pengar nu för tiden och Emily fick åka in på jobb så ska träffa Freja lite senare och bara ta en kopp kaffe eller så  :) Var ett tag sen vi sågs nu så det är på tiden!

Ska försöka mig på att göra pannkakor idag :) Det får vi allt se hur det går, vet faktiskt inte om jag gjort det förut.
Pannkakssmeten måste jag i alla fall läsa mig till för att kunna få ihop för det har jag aldrig gjort! :)

Hade möte med jobbcoachen idag, sa väl ingenting speciellt förutom att hon skulle börja leta praktikplats åt mig nu snart. Ska få praktik inom vården förmodligen, och det är ju bra för det är ju där jag har det mesta av mitt intresse. Får hoppas det blir en plats i Karlskoga bara! Har ingen lust att ha praktik i degerfors eller örebro faktiskt ..

Åh jag är så sugen på att pyssla! Vill köpa helt vanliga naturella krukor, lite färger och några penslar och så måla krukor :) Gjorde vi ju som julpyssel på Gårn och det var riktigt kul faktiskt. Så är riktigt sugen på att köra på det i år :) Imorrn ska jag ju till mormor och hjälpa till med gardiner.. Hhaha hoppas hon bjuder på någon god mat :)

Nä nu ska jag börja med pannkakorna :)
Puss & hej leverpastej

diskat

Sådär ja! Nu har jag diskat upp all disk.. Var på tiden kan ja lova! Gött det skulle vara med diskmaskin :)
Ska äta lite strax sen ska jag cykla iväg till mötet med jobbcoachen :)
Efter mötet blir det Örebro med Freja & Emily :) Ska bli kul!
Synd att man har så dåligt med pengar bara, men vill iaf försöka få med en tunika av något slag hem .. Det skulle sitta jättefint faktiskt! Har så dåligt med sånt nu. Många av mina tunikor har blivit så korta därför jag råkat torktumla dom:O Ooops.. Men men!

Nä nu ska ja äta :) Puss & hej leverpastej

kallt

Undrar hur kallt det är ute? Ser riktigt riktigt kallt ut faktiskt, vågar nog inte öppna fönstret.. :)
Funderar på en kopp te nu sådär på morgonen, det är ju rätt gott! :)

Ska på möte kl 14 idag med min jobbcoach. Får se vad hon har att säga, jag ska i alla fall skriva ner alla jobb jag sökt så jag kan visa henne. Sökte ju massvis igår kväll! Tyvärr inte ett enda jobb i karlskoga.. Det är ju lite synd.
Men vad ska man göra? Man får väl ta det man får liksom.
Måste ju kolla mailen om jag fått något svar från någon! Det hade jag inte, nää.

Ska väl typ vänta lite på att klockan går och sen käka något, göra mig iordning för mötet och så dära.

Puss & hej leverpastej

äntligen

Äntligen så funkar min internetbank igen!
Jag har ju inte kommit in på banken på säkert 2 månader och jag har inte kunnat förstå vart fan felet ligger?!
Jag kom ju in på banken när jag var hemma och provade på våran dator.. Såå, vart är felet?
Så idag ringde jag till handelsbankens support för att få hjälp.
Satt i telefonkö i 20 minuter för att sen få fråga vilket internet jag avänder, Mozilla Firefox svarade jag då.
- Ja men om du har möjlighet att prova Internet Explorer kan du väl göra det.
Sagt och gjort, och tror ni inte att det funkade elle?! Pinsamt tyckte jag.. Det kunde jag ju ha kommit på själv att prova, men icke. Hahha :)

Under tiden jag var i Stockholm hade jag fått berv från Bon Prix också, där jag brukar beställa kläder ibland. Och jag beställde kläder därifrån i augusti och har fortfarande inte fått någon faktura. Mamma betalade in beloppet änså, eftersom det gått så lång tid. Men så fick jag brev om en skuld på 300kr ?
What?! Har ju inte ens fått faktura + att vi betalat in. Men det visade sig tydligen vara fel efter ett samtal dit :) Dom hade visst haft fel på tryckeriet oså så det var inte bara mig det blivit fel för som tur var!

Nu ska jag ta en dusch! Hade tänkt färgat håret men blev ju så sent nu.. :( Järnspikar!

Puss & hej leverpastej

101116

Goddagens!
Sitter och slappar lite, har varit borta heeeela dagen idag! Åkte till Ida strax efter tio och "passade" Levin en stund medans hon åkte till vårdcentralen och det gick superbra :) Vi busade massor och gosade :) Han är så go!
Sedan knallade vi upp till Amanda & Milo och drack lite kaffe och pratade strunt :)
Milo var på lite skithumör först när vi kom sen ville han minsann också gosa lite :) Han är för go han med, och gud vad han knallar runt!

Gick väl hem vid 6-tiden eller så, passade på att gå förbi konsum på hemvägen. Bobban ville ha pepparkakor så det köpte jag med till han.
Och sen halkade jag ju såklart, och bröt ryggen typ. Nä, men det kändes i alla fall som det! Avskyr när man halkar till för man spänner ju till hela kroppen så utav bara fan!
När vi kom utanför Ida och jag skulle ta min cykel så hade ju självklart låset frusit! Trött jag blir på allt sånt.. Så fick ju elda på nyckeln för att få in den i nyckelhålet men då gick det ju självklart inte att vrida på nyckeln! Så Rickard hjälpte mig med det så jag kom iväg!

Nu står Bobban och lagar mat, kyckling och ris blir det idag. Funderar starkt på ifall vi ska äta pannkakor imorrn faktiskt. Det var riktigt länge sen nu tror jag.. Våfflor skulle ju också vara gott, om man hade ett våffeljärn vill säga!

Puss & hej leverpastej

go morron!

Sitter här och har precis tryckt i mig lite frukost. Macka, lite yoghurt och juice blev det till frukost idag! Gott :)
Vaknade vid 9 idag, och jag ska fixa frillan nu så ska jag väl cykla bort till Ida. Hon ska ju till vårdcentralen så jag ska ha Levin under tiden :) Kul =)

Måste hem och städa sen, ser inget kul ut här alls.. Bobban hade ju varit jätteduktig och städat hela lägenheten i fredags till jag skulle komma hem men nu ser det ju ut som ett bombnedslag igen.. :( Jag undrar vem det är som stökar till egentligen, haha :)
Måste diska och plocka lite fan! Köpte ju små tabletter häromdagen att ha i köket, dom är typ ganska ljusgröna så får se om det passar in.. haha :)

Nä bäst att fixa till sig!
Puss & hej leverpastej

ung o bortskämd

Har precis tittat igenom de två avsnitten av Ung och Bortskämd och herregud säger jag bara!
Jag trodde mina föräldrar skämde bort mig, men det är ju INGENTING i jämförelse med de här! Hur kan man ha levt ett så långt 24-årigt liv utan att ens diskat, tvättat eller städat någongång?
Visst har jag väl inte hjälpt till så mycket hemma heller i mina dar, men herregud!
Vilket program..

Ska hoppa in i duschen här nu, hade tänkt färga håret men blev lite sent för det nu .. Bobban ligger och tittar på CSI eller vad det är, när det är slut ska vi lägga oss så jag får färga håret någon annan dag tror jag allt!
Imorn ska jag bort till Ida runt 10-tiden eller när det blir :) Hon ska iväg en stund så jag ska ha Levin under den lilla stunden hon är borta och det ska bli jättekul!:)
Så imorrn ska jag upp tidigt så jag är pigg sen!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen :)
Puss & hej leverpastej

go midda

Hellu!
Kom precis hem från Ida, har varit där större delen av eftermiddagen :) Har busat med Levin också, fy vad han ä go!
Ska käka lite mat här om en stund, blir korv med bröd idag eftersom vi inte tagit upp något ur frysen så får bli något snabbt och enkelt idag.. Funderar på kyckling imorrn, skulle vara gott!

Känns som jag har fullt upp hela veckan men vad jag vet så är det fan inte så mycket som händer.. Möte på onsdag kl 2 och sen träffa Freja :) Och sen ska jag till mormor på torsdag och hjälpa till med gardiner och bli bjuden på mat:) Så det händer ju inte så mycket men känns ändå som det är något mer..

Ikväll vete fan vad vi gör! Spela kort eller spela spel kanske? Skulle va något :) Eller så blir det väl bara att glo på tv som vanligt... Tråkigt!

Nej nu ska jag plocka undan lite!

Puss & hej leverpastej

15 november

Herregud vad dagarna går! Är ju inte alls långt kvar till det är December nu ju .. Oj oj oj.

Ja godmorron förresten :)
Tog sovmorron idag till 11, usch vad skönt det var och gud vad trött jag var!! Slockande ju nästan direkt igår när jag la mig..

Har ringt arbetsförmedlingen nu på förmiddagen, och vilken hjälp man får!
Skulle visst ha haft någon jädra uppföljning förra veckan som jag inte vetat om men ringde nu och berättade det. Tjejen jag pratade med var jättebra, helt jätteförstående så hon letade upp lite jobb till mig och mailade så jag kunde kika på!
Jättesnällt tycker jag.

Funderar på om en skule gå ut i köket och fixa lite. Får se om man kan ställa diskstället på ett annat ställe och ha det lite fint i hörnet där typ! Ja vi får se hur det blir :)

Puss & hej leverpastej


filmkväll

Goddagens!

Sitter och slappar lite, har just ätit mat. Korvstroganoff. Blev mat till hela kvarteret typ tror jag!
Gjorde på en hel falukorv för Bobban äter ju så jävla mycket haha! Men blir matlåda till både mig och Bobban i alla fall.

Tvättat har vi gjort idag också, i nya maskin. Tre jävla maskiner! Nästan så man blir förvånad.. Man fick ju vara glad om man hann med två maskiner på en dag med gamla tvättmaskin. Så det känns riktigt gött med ny maskin faktiskt! På första gången på typ 100 år så är ALLT tvättat på en och samma dag. Så gött :)

Var till farmor & farfar förut och till mormor & morfar.
Ska visst till mormor på torsdag och hjälpa henne sätta upp nya gardiner, och så skulle jag få mat :) Gott!
Och så skulle farmor ringa någon dag så ska vi baka :) Lussebullar, russinkakor & pepparkakor! Så kanske får åka dit två vändor, blir nog lite mycket på en dag och vet inte om farmor orkar med allt det på en dag.
Men det gör ju inget, jag gör ju ändå inget om dagarna! haha :)

Nä nu ska jag hämta tvätten i tumlaren och sen ska vi se på film och bara mysa :)
Trollkarlens lärling ska vi visst se på. Får se vad det är för film :)

Puss & hej leverpastej

fars dag

Godmorron!

Bobban väckte mig vid 11 idag, han stod och gjorde frukost så det blev äggröra, mackor & juice. Gott!
Igår kväll gjorde vi inget speciellt faktiskt, satt och tittade på tv typ bara så har varit en lugn helg.

Idag är det ju Fars dag. Så vi ska väl åka till farmor & farfar och sen till mormor & morfar och fira gubbarna.
Får se hur det är med farfar idag, i fredags när jag var där såg han inget vidare ut.. Får hoppas han är lite bättre iaf!
Vet inte riktigt när vi ska iväg faktiskt, men tror jag ska träffa Matilda en stund efteråt i alla fall.
Och sen har Bobban beställt korvstroganoff ikväll :) Jag gillar ju inte det så där jättemycket men han tycker
det är jättegott så det är väl bra:) Då lyckas jag ju med någon mat iaf, haha :)

Nej nu ska jag göra mig iordning!

Puss & hej leverpastej

101113

Tjabba! Vet inte riktigt vad som hände med blogginlägget igår.. Ser ju bara ut som en enda röra när det inte är några radbyten. Men jag gjorde faktiskt det när jag skrev, men hur det blev när det publicerades är ju en annan historia verkar det som!

Ja idag då. Vaknade vid 12, gjorde mig iordning och så och så åkte Bobban och jag ner till stan. Köpte fars dag-present till pappa :) Fick med mig ett par leggings, en tröja & ett par trosor från H&M också! Gött:)
Sen åkte vi förbi Bobbans jobb, hem till mig där vi hämtade skruv & plugg och Bobban fick med sig skruvdragare av pappa.
Sen till hans mormor & hämtade köttfärs och sen släppte han av mig hos Ida en sväng där det blev kaffe :) Josse, Liam, Amanda & Milo kom dit också så det var trevligt:)

Sen blev det Maxi och handla lite, köpte nya blommor till köket :) Sen har vi gjort mat och fixat lite här. Ska bädda rent i sängen snart också, fy vad skönt! Det var väl allt om idag haha :) Imorrn ska jag till farmor & farfar och sen åker vi väl till mormor & morfar också. Blir mycket fika!

Nä nu ska vi bädda rent:)7
Puss & hej leverpastej

buss

Vad trött jag blir.. Skrev just ett inlägg och när jag skulle publicera så sket sig hela internet, blev utloggad så det blev inte publcerat.. Jävla skit! Sitter i alla fall på bussen på väg hem till Karlskoga nu. Är väl hemma vid 5-tiden men ÅH så hungrig jag är! Käkade ingen frukost idag vilket jag ångrar nu. Men var ju inte sugen då.. Och ingenting köpte jag med heller. Smarthead! Fri surf på bussen i all fall vilket uppskattas. Har ju läst ut min bok som jag hade med & tidningen som jag hade lämnade jag i Stockholm. Så då är ju alltid datorn bra att ha! Har haft det bra här i Stockholm, dock har jag inte med mig något nytt hem! Lite synd för det finns ju lite mer här än hemma men va fan. Jag har inte känt behov av det:) Synen av Andreas Carlsson på mocco kommer jag nog däremot långt på:) Inte var dag man ser så stora kändisar så lite mäktigt är det ju faktiskt :) Kusinen Malin har köpt med en Puma-väska till mig från Phuket så den skulle nog Linda ta med när hon kommer nästa helg tror jag det var.. Är jättenyfiken:) Har så många Puma-väskor nu men jag älskar dom! Finns så mycket färgglatt och snyggt och det gillar jag:) Nu ska jag kika runt lite på nätet. Puss & hej leverpastej

mys

Nu sitter vi i soffan & tittar lite på tv. Väntar på att klockan ska bli halv 8 så ska vi se på halv 8 hos mig. Är ju final idag :) Så får vi se vem som vinner! 
Tilda & Albin har duschat ikväll och jag har gjort massa flätor på Tilda så blir hon fin i håret!
Och så har vi ätit lite mat, gött var det. Så nu sitter vi och myser lite i soffan och ungarna har fått en varsinn glass till efterrätt. Var Linda som hade köpt med , Sandwich med pepparkakssmak :) Fick smaka lite och den var faktiskt god!

Imorrn åker jag ju hem då, ska bli lite skönt ändå. Johan kommer ju senare ikväll, han skulle väl ha kommit vid 10-11 först men fick sms för en stund sen att han nog blir försenad ca 2 timmar. Bara jag inte blir livrädd när han kommer hem! haha :)

Johan har bokat buss åt mig så halv 2 går bussen imorrn, alldeles lagom tycker jag. Får se vad som händer imorrn när jag kommer hem då. Pappa får väl hämta mig på busstation så får vi väl se vad som händer. Är sugen på att träffa folk, eller någon imorrn iaf :)

Nej nu är ju klockan strax halv 8 så ska stänga ner datorn här.

Go afton

Hallå!
Sitter och slöar lite, har inte hänt så mycket idag. Tilda har ju som sagt varit hemma så vi har väl mest legat & tittat på tv bara :) Linda & Lukas tittade förbi en sväng också. Tilda hade visst glömt sina täckbyxor i hennes bil igår så hon lämnade dom. Och så hade hon köpt med munkar som vi fikade på! Svårt det där med att ge fan i att slicka sig runt munnen.. Hahha jag klarade det inte, jag var tvungen att slicka bort sockret direkt :)

Vid 3-tiden gick jag och hämtade Albin och han var jätteglad när jag kom så det var ju tur :)
Så när vi kom hem så fick Albin också fika, det gillade han. Och vad frukt han äter! Jättemycket frukt, men det är ju jättebra!

Imorrn kommer jag hem, ska bli lite skönt faktiskt att komma tillbaka till sitt eget. Men det har varit bra att vara här också, tycker det är skönt att komma upp hit lite då & då ju.
Ska börja packa ihop mina saker lite grann så jag har det gjort. Vet inte riktigt vilken buss Johan bokar åt mig, så är ju skönt att ha sakerna packade ifall det blir en tidig buss imorrn!

Har lovat att göra små flätor på Tilda sen.. Hahah vad har jag gett mig in på? :) Jaja, det blir ju fina lockar i alla fall!

Puss & hej leverpastej

ojojoj..

Godmorgon!
Vaknade vid halv 7 idag och väckte Tilda. Men hon har så ont i örat och i halsen så hon fick stanna hemma idag.
Och bara för det så skulle ju Albin absolut inte heller iväg. Det är klart, ska den ena vara hemma kan ju inte den andra gå iväg :) Antar att det var så för mig och Robin också när vi var mindre.. :)
Så Albin har varit helt hysterisk på morgonen, men bara han fick i sig lite frukost & vi kom iväg så blev han genast på bättre humör så jag tycker det gick riktigt bra ändå faktiskt!
Brukar ju aldrig vara några problem med barnen så någon gång ska väl vara den första:)

Tilda och jag ska äta lite frukost nu sen ska vi väl krypa ner i soffan :) Ska nog läsa lite bok tänkte jag.
Farmor ringde ju imorse och skulle väcka oss. Haha tokiga tant som ringer så tidigt. Och så ska hon till att prata massa också.. Herregud :)
Farfar skulle i alla fall få komme hem från lasarettet idag. Så får åka & hälsa på dom när jag kommer hem :)

Puss & hej leverpastej

101110

Godkväll!
Sitter och tittar på barnprogram med ungarna, ska snart slå över till 4:an och titta på Halv 8 hos mig.
Linda kom hit efter 2 någon gång idag, sen åkte hon & hämtade Albin och jag busade med Lukas så länge :)
Vid 4 åkte hon och hämtade hem Tilda från fritids också, så då busade jag lite till med Lukas, han är en riktigt go liten kille :)
Linda gjorde tacogratäng som vi skulle äta, jättegott var det! Och blev lite över så då får vi äta tacogratäng & lasagne imorrn till middag, det finns över lite av varje så det blir gött =)

Så när vi kollat på Halv 8 hos mig så ska vi läsa bok och sova! Men kommer nog update senare :)

Puss & hej leverpastej

lunchdax

Sitter och tar igen mig lite, kom just in från en promenad. Gick bort till Ica och tillbaka, och passade på att köpa nudlar. Är såååå sugen på nudlar!
Så ska koka mig lite nudlar så jag står mig :)
Fan vad träligt det är att knata omkring i snöslasket.. Man halkar ju bara omkring, och jag har typ träningsvärk i låren för det jäkla underlaget.. Hur satan ska det bli när den riktiga vintern kommer? Kommer ihåg att jag hade så ont i vaderna förra året.. Hahha :)

Har läst boken "Såld" som är en jättebra bok. Tycker om att läsa böcker som är sanna historier och det är ju självklart den här. Den är ganska så brutal, men den är så bra.

Handlar om en 17 årig tjej från Ryssland som heter Natasja. Hon bor med sin mamma och mormor på landet i Ryssland, hennes mamma är alkoholist. Hon drömmer om ett bättre liv och reser till Sankt Petersburg för att försöka komma in på högskola men klarar inte antagningsproven, hon träffar en man som erbjuder henne jobb i Litauen. Som ni säkert förstår händer det ju mycket mer än så, men det får ni läsa er till så jag inte förstör för er. Otroligt bra bok i alla fall och jag fällde faktiskt en tår i slutet av boken.

Nej nu ska jag koka nudlar :)
Puss & hej leverpastej

skoldax

Sitter här med Albin, han ska inte vara i skolan förrän vid halv 9 så ingen brådska än så länge!
Tilda har redan knallat iväg till skolan:) Halv 7 gick jag upp idag för att väcka Tilda runt 10 i 7, så klädde vi på oss & åt frukost.

Ska göra frukost till Albin nu sen ska jag följa honom till skolan, kanske passar på att ta en liten extra promenad efter det. Vi får se hur vi gör med det :) Ser lite halt ut ute idag.. Hoppas inte det för de har ju världens nerförsbacke till vägen så jag kommer ju sitta på rumpan då kan jag lova!

Puss & hej leverpastej

läggdax!

Sådär!
Nu har jag slängt både ungarna & mig själv i säng :) Vet inte riktigt vad jag ska göra uppe helt själv, känner mig så ensam då så jag passar också på att sova :) Blir lika bra så, är ändå rätt trött faktiskt!
Och förmodligen orkar jag väl upp utan problem imorrn vid halv 7 snåret för att väcka Tilda.

Ikväll har vi ju haft massa kul! Vi har varit ute och byggt misslyckade snögubbar.. Vi rullade så stora bollar att vi inte fick upp dom på varandra, och som Albin säger " de ligger bara i en hög därute ", som de faktiskt gör. Men vi hade kul ändå. Sen försökte vi oss på en snölykta men den blev inte heller så bra. Jag har glömt hur man bygger ihop dom som bäst, och jag tror Tilda gjorde en snöfåtölj av den till slut.
Sen så gick vi in och käkade lite mat, lasagne som Malin gjort i förväg och den var god :) Så var klockan halv 8 och vi tittade på Halv 8 hos mig, ingenting jag brukar titta på men det är ju faktiskt rätt kul!
Sen har jag läst för Tilda & Albin "Duktiga Ludde" läste vi ikväll. Det var en bra bok tyckte dom :)

Men nu ska jag väl tugga i mig ett äpple och kika lite på tv. Så somnar jag nog snart ska ni se;)

Puss & hej leverpastej

Promenad

Nog slutade det regna minsann, men blev ju istället snöstorm.. Tur att man har tjocka jackan & varma skorna i alla fall!
Har just kommit in efter en promenad, gick bort till Ica för att köpa kaffe & lite äpplen. Blev så sugen på äpple förstår ni! Men var en sjuhelvetes promenad kan jag lova.. Blåste in snö typ överallt & jag som hade glömt ta med mössa fick låna av Malin och det var tur det. Fast jag hade ändå snöbollar i håret när jag kom in, och blöt som en hund är jag typ.

Ska äta lite mat alldeles strax, sen kl 3 ska jag gå & möta Tilda för då går hon från fritids. Så ska vi gå & hämta Albin på hemvägen också så får vi se vad de vill göra när vi kommit hem!

Funderar på att kika på P.S I love you ikväll. Har inte sett den än, har fått höra att den är jättebra! Trodde faktiskt att det var en svensk film! Låter som det, typ som 14 suger eller Sandor slash Ida. Den måste jag fasiken också se på, den är bra för att vara svensk tycker jag :)

Nej nu ska jag äta lite mat och ta det lugnt innan jag ska hämta hem ungarna!

Puss & hej leverpastej

regn & rusk

Usch vilket väder det är här idag! Blåsigt och regnigt.. Går aldrig hem.
Skulle ju bli snöoväder, vart tog det vägen? För en gångs skulle har jag ju vantar med mig, brukar ju aldrig ta med det eftersom det inte ska vara så himla kallt. Men har nog haft otur varenda gång tror jag, med tidig snö och jättekallt så den här gången har jag faktiskt med mig vantarna :)

Igår kväll bakade jag pepparkakor med barnen, blev lite vanliga jul-pepparkakor & några halloween-kakor :)
Det var kul i varje fall, men jag tror barna åt mer deg än bakade den ;)

Nu har Malin åkt iväg till sitt jobb, så blir själv med ungarna till Johan kommer hem igen :) Linda skulle komma förbi imorgon också så det blir ju kanon!
Ska ta en dusch om en liten stund, sen ska jag få något i magen & så tänkte jag ta en promenad. Blev mindre sugen nu när vädret är som det är men har bestämt mig & då ska jag göra det också!!

Puss & hej leverpastej

goddag!

Sen uppdatering idag men har inte hunnit med att uppdatera förräns nu :)
Gick upp vid 9 imorse och gjorde mig iordning så åkte jag & Malin in till stan och mötte Linda & Lukas :) Kollade lite i affärer och sådär, och Malin köpte en doppresent.

Sen gick vi till ett ställe som hette Mocco tror jag för att käka lunch. Åt en sallad med kyckling, jättegott var det faktiskt!
Rätt som det var så kom ju Andreas Carlsson in, ni vet han i Idol-juryn? Blev allt lite paff, är ju inte van att se kändisar hemma i Karlskoga liksom ;)

Efter lunchen gick vi vidare och då mötte vi Magnus Uggla. Tänka sig! Vad mycket kul man får se när man är ute såhär då! :)
Vi gick och tog en fika senare i alla fall, lite kaffe blev det :) Gott!

Igår fick jag ju smaka på de här populära små "kakorna" eller vad det är, macarons! Gud vad häftigt det var, smakade en med lakritssmak och det var faktiskt jättegott!

Tror vi ska baka pepparkakor idag så bäst jag avslutar här! Hörs kanske senare igen :)
Puss & hej leverpastej

stockholm!

Idag gick jag upp vid halv 10, fy satan vad varmt det blir i mammas & pappas sovrum. Ja, pappa hade ju somnat i min säng så jag fick ju sova här uppe hos mamma.
Har i alla fall tagit en dusch nu, och ska äta lite. Är jättehungrig! Knepigt det där. Ska höra om jag får ta det som blev kvar från igår, det var skitgott!

Mamma ska skjutsa mig till bussen sen men funderar på om jag måste åka förbi bobban och hämta mina jeans som jag såklart glömde där.. Får se. Vi får i alla fall ta vägarna förbi någon affär för nässpray & något att dricka på bussen vill jag allt ha :)

Nej om man skulle ta och göra sig iordning lite, och äta och så?
Blir nog mer uppdatering ikväll om jag har internet, annars hörs vi typ på fredag.

Puss & hej leverpastej

usch

Känner att jag måste få skriva av mig lite men vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt..
Sitter här i vardagsrummet med datorn. Vet inte riktigt om jag vill gå och lägga mig faktiskt. Men måste ju nästan, blir ju en lång dag imorrn med bussresan.
Fattar inte varför allting ska komma så himla olämpligt i mitt liv? Det senaste året har ju allt kommit med så jävla dålig tajming, och det mesta hade inte behövt komma överhuvudtaget.
Ikväll har varit förjävligt. Farfar har fått hjärtsvikt igen och samtidigt så får jag något annat kastat rätt i nyllet.
Vad gör jag för att få massa sånt? Vet faktiskt inte varför. Och jag känner mig ungefär lika mycket värd som en påse skit just nu. Mår illa!


stockholm imorn

Och det ska bli så grymt jävla skönt att komma iväg ett tag. Kommer förmodligen hem på fredag igen så blir ju borta ett par dagar men det ska bli sååå skönt.
Skönt att komma undan lite och samla tankarna och få tänka på annat. Inte bry sig ett dugg om vad som händer här hemma.
Men lite tråkigt blir det allt. Mamma berättade förut att farfar ligger på lasarettet igen så hinner ju tyvärr inte hälsa på honom något innan jag åker. Men ska se till att hälsa på mormor & morfar och farmor & farfar när jag kommer hem från Stockholm :)

Sover ju för övrigt hemma idag, så TACK snälla Matilda för att du hjälpte mig att köra hem mina grejer. Eftersom jag åker imorrn vid 1 redan så var jag tvungen att hämta mina grejer från Bobban ikväll, och blev lite tokigt när jag bara hade cykeln och massa kläder & datorn skulle med hem.
Får sova bredvid mamma inatt för pappa hade visst tagit min säng. Men måste ner och bråka lite för jag måste ha en t-shirt att sova i och p-piller. Men jag tror inte han vaknar faktiskt.

Nä om man skulle ta och packa lite så en har det gjort i alla fall.

Puss & hej leverpastej

gokväll!

Sitter hemma hos mamma & pappa ikväll, blev ju utsparkad från lägenheten. Bobban skulle ha fest så jag fick visst inte vara hemma.
Han hämnas nog möjligtvis från förra helgen kan jag tänka!

Har varit på Leijahs 1-årskalas idag :) Huj vad mycket folk det var, men är det kalas så är det väl :) Hon fick en massa fina grejer i alla fall av det jag såg så Leijah är nog nöjd kan jag tänka.
Efter kalaset så hämtade pappa Ida & mig så skjutsade vi hem Ida och jag följde med pappa hem eftersom jag inte var välkommen till lägenheten hah.
Passade på att äta med mamma & pappa också, var länge sen jag åt mammas mat. Gott var det i alla fall!
Ska strax spela lite kort med pappa, det brukar han alltid vilja göra när jag är hemma! Varför jag går med på det vet jag inte, för jag förlorar ALLTID mot min pappa .. Typiskt nog :)

Jaha och imorgon åker jag. Gud vad skönt det ska bli! Få träffa Malin & barnen och förmodligen Linda också och hennes son :) Och bara få vara lite för mig själv faktiskt.
Ska bli kul :)  Ska ta med mig någon väska härifrån som jag kan packa i, ska göra det så fort bobban och dom dragit ut på krogen. Gå hem och packa alltså :) Så jag har det gjort till imorrn! Och funderar faktiskt på att färga håret.. Hinner ju inte imorgon bitti och va fan, spelar väl ingen roll om jag gör det sen?
Vi får se :)
Nu ska jag spela lite kort :)

Puss & hej leverpastej


nyheter

Sitter och tittar på nyheterna, det är nog första gången det händer frivilligt! Men känner att jag måste hålla mig liiite uppdaterad om vad som händer i världen faktiskt. Alltid förr så läste jag ju tidningen hemma, pappa köpte ju Expressen varje dag och jag läste alltid så höll ju mig uppdaterad på så vis. Men nu vet jag ju ingenting, haha! Är ju inte så att jag går iväg till Konsum varje morgon för att köpa tidningen.. :) Och kan inte riktigt med att läsa tidningen på nätet, tacka vet jag de gamla hederliga tidningarna;)

Nu ikväll har jag ju som sagt kollat på Idol & ätit tacos. Var också nere och hämtade tvätten i tumlaren så jag har vikt och lagt in all tvätt nu, skönt! Brukar göra det typ 2 veckor senare liksom ..
Sen har jag slagit in paketen till Leijah! Fick bli en lite udda kartong till paketen, fick ta en heineken-låda! Haha hoppas ingen tar illa upp bara :) Men var lite knöligt att slå in utan kartong så man får ju ta det som finns liksom.

Nu ska jag spela lite spel på datorn och vänta på att Idol börjar igen. Är lite nyfiken på vem som åker ut ikväll faktiskt.
Och fortfarande inte minsta lilla kommentar om vilka ni är som läser? Skärpning :)

Puss & hej leverpastej

näähä:)

Vad flitiga ni är på att kommentera hörrni! :) Eller inte! Bättring på det tycker jag, eller vad säger ni? :)
Det är ju trots allt ett par som läser bloggen så någon måste väl ha mod till att säga vem den är? :)

Är hemma från stan nu i alla fall med Ida & Levin. Handlade ingenting, förutom en liten grej till Leijah!
Ska ju på hennes 1-års kalas imorrn så får se om presenterna går hem :) Får hoppas det, haha :)
Vi träffade upp Lollo vid leklådan och kikade lite där inne också, sen gick Ida & jag till Maxi och handlade lite där också. Var ju tvungen att köpa snöre att ha runt paketen, ser så fult ut med bara papper om det är helfärgat som det jag har är.

Ska börja med maten här strax, ska bara ta igen mig två sekunder :) Tacos blir det ju som sagt ikväll, så jag sköter grönsakerna & Bobban sköter köttfärsen! Blir bäst så :)

Puss & hej leverpastej

äta?

Sitter och funderar lite på vad jag ska äta idag! Får nog bli något enkelt, typ köttbullar och makaroner.
Ikväll blir det tacos i alla fall, var ett tag sen nu så det ska bli gott! Älskar verkligen tacos, och det är en maträtt som jag nog aaaldrig tröttnar på! så gott med rätt saker till :)

Väntar på att tvätten ska bil klar också, så jag kan slänga i det andra lasset. Hoppas det är klart snart, den första maskinen slänge jag ju in vid halv 10 så borde vara klart snart liksom. Om jag har tur :)
När jag fixat det & ätit så ska jag cykla bort till Ida så ska vi knalla ner på stan en sväng:) Varit mycket stan på sista tiden tycker jag, haha :) Längtar lite tills man kommer närmre jul och julskyltningen börjar och söndagar på stan. Minns när man var yngre och stod och sålde negerbollar på stan strax innan jul, hah det var tider :)

Skulle gärna vilja veta vilka ni är som läser, så var inte så jäkla fega nu utan kommentera så jag vet?! :)
Alltid kul att veta vilka som är intresserade :)

Puss & hej leverpastej

HEJ!

Blev visst lite dålig uppdatering igår såg jag nu, men tänka sig vad man kan glömma bort ibland :)
Läste just på expressen om en 10-årig flicka som fött barn?! Herregud.. 10 år. Man är ju fortfarande ett barn..

Gick upp vid 9 idag redan så jag har hunnit med att slänga i en maskin med tvätt. Måste ju ha lite rena kläder till Stockholm på söndag! Tänkte hinna med en maskin till innan jag ska följa med Ida neråt stan men det blir nog inte förrän vid 2 så det hinner jag ju förhoppningsvis:) Om inte maskinen har andra planer förstås, och vill stanna hela tiden. Men det hoppas jag ju inte!
Har hunnit med att plocka upp ALLA kläder i sovrummet också och vikt in dom :) Det var dagens jobb kan jag ju säga.

Skulle ju egentligen passa på att ta en dusch nu när det inte är någonting på tv, men oooorkar inte.. Haha :)
Lika bra att göra det nu, för sen är det ju sjunde himlen sen resten av Tyra Banks show & sen börjar ju Top Model.
Så aah, lika bra att slänga sig in nu direkt jö.

Puss & hej leverpastej

halloo

Sitter här och väntar på att korven ska bli klar, la just i den i vattnet. Lite kul, för att koka korv här så får vi använda stekpannan, haha : )

Har varit jättetrött hela förmiddagen idag, men gick upp vid halv elva tror jag. Mitt alarm på min mobil funkar ju inte, och det är ju lagom till jag ska åka till stockholm. Vill ju inte lämna in den nu direkt för då får jag ju inte tillbaks den tills dess. Men alarm vill jag ju gärna ha när jag är där så jag kommer upp!
Men men, får väl se om det går att fixa på annat vis.

Ska äta min korv här sen ska jag gå upp till Amanda och hämta min cykel :) På tiden kan man ju säga, haha :)
Och usch, jag tror faktiskt jag har träningsvärk i armarna idag.. Snacka otränad elle?
Och ont i knäna som bara tusan efter allt krypande igår.. Men somnade gött det gjorde jag allt igår kväll :)

Nä bubblar vattnet.
Puss & hej leverpastej

boda borg

Äntligen hemma efter en dag på Boda Borg! Har varit där med Ida, Mikis & Lollo som sagt, blev väl ca 6 timmar där:)
Har varit kul, men jobbigt! Och usch så ont i fötterna jag har nu.. Och huvudvärk som det skriker av!
Dom har ju inte så jävla bra ventilation i banorna.. Fy vad kvavt det är i vissa rum alltså, nästa gång jag ska dit ska jag faktiskt ta med mig ipren eller alvedon! Och typ knäskydd. Fy fasiken vad ont i knäna man får efter alla jävla krypbanor alltså!

Klev ju omkring massa "spöken" på Boda Borg nu också när det är halloween-tema. Lagom kul, jag som är så jävla lättskrämd liksom. Vi gick efter ett av dom där spökena för att be om hjälp, men han försvann. Så jag gick fram och skulle kika bakom ett hörn typ. Då hoppar ju han fram och jag som är så himla lättskrämd skrek ju som en annan 12-åring.
Sen stod vi och pratade med en kille som jobbade där för att få lite hjälp, och då kommer någon bakom mig och tar mig på axeln, och jag vänder mig om. Vem står bakom mig? Jo, det där förbannade monstret. Blev ju minst lika rädd igen.. usch vad jag avskyr att bli skrämd!

Nä nu ska jag ta en dusch för jag misstänker att jag stinker svett och det vill nog inte Bobban ligga och mysa med. Gött o mysa med en stinkbomb.

Puss & hej leverpastej

farligt

Usch vad farligt det är när man vaknar och det står en tårta i kylskåpet! Fy vad hemskt.
Ska man kunna låta bli elle? Det är ju typ det enda man har i huvudet när det finns något gott hemma som man ska låta bli, haha:)
Hade tänkt äta korvstroganoff som blev över sen igår, men glömde att Bobban ju tog med den till jobbet.. Trist.
Får väl äta korv i brö som vanligt :) Eller fisk kanske? Det skulle vara gott.

Idag ska vi ju till Boda Borg! Ska bli riktigt roligt, lite spännande faktiskt :) Ska gå bort till Ida innan 2-tiden så kommer Lollo och hämtar oss. Hörde att det är typ Halloween-tema på Boda Borg. Hoppas det inte är folk utklädda till spöken eller något som ska skrämma oss, jag lovar att jag kommer bajsa på mig då! Är ju så lättskrämd.

Nä nu ska jag kolla på tv för nu börjar sjunde himlen strax.
Puss & hej leverpastej

gokväll :)

Sitter och tittar lite på tv, vi har ätit mat & tårta o allt sånt där nu :) Så är ganska mätt & förbannat trött. Helt sjukt vad trött man blir när man ätit sig mätt alltså. Ska sluta med det. haha
Tänk, jag tyckte jag gjorde överdrivet mycket korvstroganoff idag alltså. Meen.. Blev en lite matlåda över!! Haha det är sjukt vad Bobban äter mycket alltså, men sjukare är väl att han inte är fet elle?
Det borde han fan vara :) En annan kan ju inte smälla i sig va som helst utan att bli fet liksom.
Men det är ju kul att han tycker om maten jag gör i alla fall :) Då blir det ju lite roligare att laga mat, jag är ju inte så haj på det där faktiskt.

Imorgon ska jag med Ida, Lollo & Mikis till Bdoda Borg! Ska bli kul, jag har inte varit där på evigheter faktiskt. Så det ska bli jättekul :) Får se hur vi klarar det, måste ju klara av många banor ;)

Och på söndag förresten så åker jag till Stockholm! Ska hälsa på hos min kusin och "jobba" lite :) Ska bli kul att komma dit, var ett tag sen jag var där nu faktiskt.

Nej nu ska jag ta med pallen i duschen och vara som en riktig kärring. Ska SITTA och duscha, hur lat är man inte då? ;) haha

Puss & hej leverpastej

väntar....

Sitter och väntar på att Bobban ska komma hem! Eller i alla fall ringa och säga att han är på väg så att jag kan börja med maten. Är hungrig! Och faktiskt jättesugen på korvstroganoff :) Hoppas den blir bra bara!
Tänkte köpa sån där korvstroganoffkryddning på påse och prova idag, men jag gjorde inte det av någon anledning .. Jaja, får prova nästa gång :)

Var till Ida en stund förut och pratade lite oså :) Matade Levin också men han skulle ju inte ha någon mat, tog jättelång tid fan! haha men när han var klar med maten & fruktpurén kom fram då var han allt lite snabbare! Det söta lilla trollet alltså! :)
Gick till Maxi sen när jag hade varit hos Ida och handlade lite. Så när jag kom hem gjorde jag iordning tårta och diskade. Så nu väntar jag ju som sagt bara på att födelsedagsbarnet ska komma hem!
Har köpt blommor till min prutt också :) Första gången faktiskt! Haha, så det var väl på tiden ;)

Uppdaterar lite senare igen :)
Puss & hej leverpastej

födelsedag

Ja idag är det Bobbans födelsedag! Han ringde nyss och jag glömde säga grattis.. Haha vad dum man kan vara!
Jaja, så det kan gå :)
Sitter och kollar på americas funniest, haha ganska kul när dom visar folk som ramlar, eller tappar grejer. Det gillar ju jag. Jag skrattar ju alltid åt mig själv när jag klantar mig, hallå det måste man faktiskt kunna göra!

Ska kolla på sjunde himlen, käka något & göra mig klar sen ska jag gå bort till Maxi och handla lite. Får se ifall Ida & Levin följer med :) Det hoppas jag, slipper jag gå själv! :)
Ska köpa falukorv.. Haha, får bli korvstroganoff idag faktiskt :) Bad ju Bobban bestämma mat idag men jag kan inte med att göra oxfilé hit & oxfilé dit så fick bli något enkelt som jag klarar av att laga till ;)

Funderar på om jag måste ta & lämna in min telefon.. Funkar inte riktigt som den ska. I söndags la den av två gånger och fick knappt igång den. Ljudet försvinner när jag får sms titt som tätt, och nu funkar inte alarmet heller.
Så får nog lämna in den så de får kika lite på den, jag har ju bara haft den sen i juni fan.

Nä nu börjar sjunde himlen :)
Puss & hej leverpastej

första november

Fy vad tiden går fort! Redan november, snart jul ju! Herregud säger jag bara.. Fast ärligt så längtar jag lite till julen, är alltid sån mysig stämning då :) Klä granen, äta knäck och allt det där. Och snö! Det måste det ju vara på julen! Hoppas vi får någon snö i år då. Förra året var det ju tokmycket snö alltså! Så lite kan det väl komma i år med :)

Har varit till stan idag med Ida, Levin & Julia :) Köpte present till Bobban, men tänker inte tala om vad det är än, vet inte om han läser bloggen i smyg ;) Så det får ni veta imorrn!
Måste dra till Maxi imorgon förmiddag och handla lite smått & gott. Måste hitta på någon mat att göra till honom i morgon också, lite lyx ska han väl ändå ha på födelsedagen. Han vill ju bara ha komplicerade rätter som jag inte kan med att göra, haha :)

Svängde förbi Maxi på hemvägen från stan och så kom Bobban dit så åkte vi hem till mig och hämtade min vinterjacka som äntligen hade kommit:) Jättefin är den, fast liiite stor. Men då kan jag ju i alla fall bylsa på mig ordentligt, haha! Nu fattas det bara en halsduk, vill ha en sån där tubhalsduk i lila typ. Har hittat en jättefin på H&M, men så träligt att behöva beställa när man lika gärna kan gå ner på stan och köpa och slippa betala frakt. Men nu finns den ju tyvärr inte i butiken så... Ja, jag får väl beställa då!!

Efter jag vart hemma släppte Bobban av mig hos Matilda så har varit där en stund och pratat lite, druckit kaffe & busat lite Leijah! Trevligt, vi ses ju inte alls lika ofta nu men :)

Nej nu ska jag titta på tv. Pensionärsjävlar börjar nu :)
Puss & hej leverpastej

idag blire stan!

God morgon typ? :)
Nej, vaknade för ett tag sen faktiskt så inte god morgon för min del i alla fall :)
Sov lite längre idag, hade jätteproblem att somna inatt. Fy! Tänkte bara på hemskheter som när mamma blev sjuk, när vi voltade med bilen och sånt. Det är så jobbigt att dom tankarna dyker upp när man ska sova, dom har ju satt ett sånt jäkla stort spår i en! Tycker det är skitjobbigt verkligen, men det kanske blir bättre med tiden det med.

Idag ska jag i alla fall gå ner till stan med Ida! Måste för guds skulle köpa någonting åt Bobban. Vad som helst typ, bara någonting. Känner mig så taskig annars, om han inte får något alls menar jag. Så minsta lilla får fan duga, haha :) Det värsta är ju att han inte sagt vad han önskar sig. Sååå. det blir skitenkelt ;)

Nä om man skulle ta och hoppa in i duschen nu då så man blir klar någon gång!
Puss & hej leverpastej

RSS 2.0