soffläge

Soffläge har det varit ta mig fan hela dagen! Så jävla segt, men så jävla skönt att inte göra ett dugg ändå..
Men söndagar är väl ändå bland det värsta som finns elle? Det som gör dagen ääännnu segare är ju att jag inte ställt om klockan på mobilen än, haha ! Så när jag tittar på klockan så tänker jag " Gött, den är redan 8 ", fast klockan är ju bara 7.. Lite surt, kanske borde ställa om, haha ?

Hade väldigt kul igår med Ida, Josse & Amanda :) Vi satt ju här först och drack lite och pratade massa skit som vanligt :) Senare drog vi ner till Woodys, Lina skjutsade oss :)
Det är ju så himla skön stämning på Woodys, tycker det är roligare att gå dit än till Nightshift. Dit går man ju bara om man vill dansa, där snackar man ju inte med folk överhuvudtaget typ och det kan ju bli lite drygt!
Så det var kul! Och det var ett bra band som spelade också unga var dom också för en gångs skull haha :)

Nä nu ska jag titta på ensam mamma söker & sen ska jag gå & lägga mig och sova. Ska försöka ta mig ner till stan imorgon och köpa någon liten present till Bobban eftersom han fyller år på tisdag. Herregud, vad ska jag köpa?!

Puss och hej leverpastej

Lördaaag

Tycker knappt det känns som helg nu faktiskt, enda skillnaden är väl att bobbi är hemma:)
Men annars så kunde det lika gärna ha vart måndag, eller onsdag eller så. Vi åt frukost för en stund sen, jag gjorde mackor & kokade ägg och gav bobbi frukost på sängen typ! Snäll jag är va?:) Han blev glad i alla fall!

Ska ta och röja lite här i lägenheten idag! Ska vika tvätten från igår så den kommer undan också.
Måste plocka ordning lite i köket också. Fy hur det ser ut här alltså. Men å andra sidan så spelar det ju typ ingen roll hur mycket man städar för det är grejer överallt ändå tycker jag, massa småplock överallt typ.

Ikväll ska vi ju parta lite, ska bli kul :) Tror att vi ska vara här faktiskt.  Och så ska vi ju äta kinamat ikväll! Mums vad gott! Var ganska länge sen jag åt det, är ju inte något man äter så himla ofta liksom. Men det är ju så sjukt gott! Älskar biff med bambuskott och friterade räkor. Mmmmm!

Nä nu ska jag väl plocka lite så det blir lite fint i alla fall :)
Puss & hej leverpastej

hej igeeen

Godkväll!
Har precis ätit korv med bröd, var så jävla hungrig & gud så gott det var :) Mest skönt att få något i magen tror jag.
Ska tvätta bort sminket snart & gå och lägga mig. Bobban ligger redan, gissar på att han somnat.

Har varit hos Ida ikväll och tittat på Idol. Nadja, Maria & Julia var också där men dom drog tidigare, jag stannade kvar och tittade vem som åkte ut & äntligen åkte ju Daniel ut..
Nu börjar det ju bli lite spännande på fredagarna kan jag tycka. Vem ska ut nästa fredag liksom?
Personligen tycker jag Elin, Linnéa och så Geir då.
Men men det vet man ju aldrig hur det blir :)

Nä nu ska jag nog gå & tvätta bort sminket. Imorrn blir det utgång! Ida och jag, och så får vi se om Angelika skulle med! Ska bli kul :)

Puss & hej leverpastej

ingen lust alls

Har verkligen ingen lust alls att blogga mer idag, men bloggen blir ju så jäkla tråkig om det inte uppdateras ju.
Är typ mest bara väldigt irriterad och trött nu. Kan inte fatta hur man kan vara så trött som jag är alltså!
Hoppas det bara är en period jag är i, eller så börjar ja väl bli kärring för det är på kvällarna som det är extremt alltså. Och nu är klockan ändå bara tio över sju!

Irriterad är jag väl som vanligt också, har nog en liten sån där period där jag blir irriterad på var & varannan sak alltså. Det är så jobbigt ibland, för man kan ju bli jätteirriterad över en sjukt onödig grej alltså. Och det är ju inte så jävla kul.

Idag har jag i alla fall varit borta hos Ida en stund. Levin visade upp vad han kunde, han kryper ju jätteduktigt! Fast inte på golvet, haha. Ser ju knappt ut som han gjort annat än att krypa med tanke på hur kort tid sen det var han började åla ordentligt på golvet. Och ställa sig mot gåstolen skulle han göra, haha han förstår ju inte att den åker iväg för honom :)

Sen har Bobban och jag varit på systemt och handlat till imorrn, sen hämtade vi smörgåstårta på maxi och åkte till hans mormor & morfar ock fikade lite.
Nu händer det väl absolut ingenting. Kolla på Idol ? Aaah kanske. Är inte på humör liksom. Nästan så man skulle lägga sig och sova alltså.

Puss & hej leverpastej

helluuuu

Jahaa, då var det fredag igen : ) Tycker veckorna går så jäkla fort alltså, lite tråkigt faktiskt. Inte alltid helgerna är så jävla roliga menar ja! :)
Gick upp vid halv tio idag så jag har redan duschat & slängt i en maskin med tvätt! Duktigt :)
Har ätit en banan till frukost så ska äta nudlar om ett tag tänkte jag. Var skitsugen på nudlar igårkväll!

Idag ska vi ju till Bobbans mormor & fira honom. Smörgåstårta och vanlig tårta. Vad gott! Men får fan försöka hålla igen. Funkar ju inte att gå ner i vikt om jag ska hålla på och smälla i mig tårta och sånt där skit..
På måndag får jag försöka bli lite sundare!

Nej nu börjar Sjunde himlen så ska kika på det :)

Puss & hej leverpastej

dåligt

Shit vad jag har varit dålig på att uppdatera idag! Har inte haft lust faktiskt.. Satte mig i förmiddags och började skriva men stängde datorn istället. Så är det ibland!

Gick upp strax innan elva, och strax därefter så ringde Amanda och undrade ifall jag ville komma på kaffe :) Och det ville jag ju såklart! Så städade upp lite i sovrummet och diskade gårdagens disk och gjorde mig i ordning så åkte jag upp till henne. Har suttit där hela eftermiddagen och pratat, druckit kaffe & myst med Milo :)
Josse, Liam & Malin var där en sväng nu på kvällen också så fick titta lite på han! Gud så söt han är! Speciellt när han ler :) Åååh vad sugen man blir. :)

Imorrn ska vi fira Bobban hos hans mormor & morfar. Så klockan 3 imorrn eftermiddag ska vi hämta smörgåstårta på Maxi och vid 5-tiden ska vi till fisksjön. Alltså, hjälp mig någon!?
Vad i helvete finns det jag kan köpa till karln ? Han önskar sig ingenting .. Och jag är verkligen sämst på presenter. Helt värdelöst :/ Så snälla, alla förslag på presenter är verkligen JÄTTEvälkomna! :)

Nu ska vi äta körv me brö igen.. Gott hihi

Puss & hej leverpastej

fundering...

Sitter och funderar lite på om man skulle hoppa över till 3 istället för comviq ... Skitsvårt ju!
Jag gillar comviq och det kostar ju inte mer än 75kr i månaden oftast. Och det är ju helt lagom! Och det har ju alltid varit perfekt eftersom man skickar gratis till alla comviq då. Men nu börjar ju alla byta till 3 så känns ju knappt som man har något val..
Gud vad svårt!! Men tankar man på comviq 195kr så skickar man ju gratis till alla nät, så det är väl så jag får göra i fortsättningen :) Det är ju inte mycket pengar i månaden det heller så.
Kanske ska ta ett snack med mamma om det och se vad man kommer fram till. Vill ju inte ha ett abonnemang nu när jag inte har någon inkomst! Lite tankar var det :)

Har varit på möte idag med jobbcoachen, gick jättebra. Kollade igenom mitt CV och det var hon jättenöjd med så behövde inte ändra på något :)
Senare åkte jag bort till Ida så åkte vi med Lina till stan! Köpte en hårfärg bara, hittade ett nytt märke på Willys med snygg röd färg så får hoppas det ser bra ut i håret också! Billigt var det också, 30 kr! Som hittat :)

När jag kom hem från Ida igen så diskade jag upp allt (skönt att få det ur vägen äntligen!) sen lagade jag mat. Laxfiléer i ugnen med kokt potatis & romsås! Skitgott var det och Bobban gillade det också så det var ju tur det, haha :)
Funderar på att lägga mig snart faktiskt.. Får se hur det går ;)

Puss & hej leverpastej


men hej

Se på fasen, kom allt upp i tid idag ändå! :) Skönt, slipper jag skämmas över att jag försovit mig.
Ska äta lite frukost och göra mig iordning här nu. Tänkte väl åka vid kvart över 9 typ. Då är jag nog där lagom till halv :)
Ser ut som att det är lite blött ute idag men jag vet inte? Vill inte dra ut om det regnar eller så ju..

Sen får vi väl se ifall vi går ner till stan med Ida, Lina & Levin :) Är ju lite småtråkigt väder idag kanske, men aah. Vi får väl se hur vi gör!
Nä, men nu ska jag gå och borsta håret och få rätsida på frisyren tänkte ja :)

Puss & hej leverpastej

hejhopp

Har precis ätit lite kvällsmat, kokt korv i bröd blev det :) Skulle egentligen ha ätit lax med romsås & potatis men blev så sent så vi ville inte ställa oss och laga mat när vi kom hem så fick bli något snabbt & smidigt så äter vi laxen imorrn :)

Vi har varit till Willys & handlat med Ida, Rickard & Levin också! Fick en del inhandlat,  skulle väl bara ha köpt toapapper och lite mjölk eller så men blev lite mer än så. Skönt, slipper man gå och småhandla, men det gör man ju typ i vilket fall som helst :)

Var hos Ida tidigare under dagen och drack lite kaffe & pratade och sådära. Som vanligt me andra ord :)
Tog med mig kameran för en gångs skull men tror ni det blev några kort? Nää, precis :) Hahha typiskt..
Bobban hämtade mig från Ida vid halv 5 och då släppte han av mig hemma hos mamma & pappa för jag skulle se ifall jag kom in på internetbanken där och det gjorde jag ju såklart! Vet inte vad felet är ..

Imorrn ska jag på möte med min jobbcoach 9.30 så får stiga upp lite tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna :) Tror jag skulle ner till stan också, med Ida, Lina & Levin :) Typ ta en fika och kika runt lite :)

Nu ska jag ta en dusch & sen ska vi sova :)
Puss & hej leverpastej

obekvämt

Alltså natten har varit så sjukt jäkla obekväm så jag vet inte vad alltså! Övervägde ett tag att gå till soffan & lägga mig och sova igår kväll.
Hade en sån där kväll där sängen absolut inte var skön, kudden låg fel och allt bara var jävligt fel och sjukt obekvämt! Avskyr när det blir så, fan! Somnade dock tillslut, men tror jag vaknade 100 gånger och så vaknade jag ju såklart när Bobbans klocka ringde, så låg ju vaken 1 timme imorse.
klagdag.com !! haha :)

Sitter och tittar på Tyra Banks, och har kollat på Sjunde himlen :) Funderar på om jag ska äta, vore ju bra gott. Imorse när jag låg vaken var jag såååå hungrig haha! Borde ha gått upp & ätit lite flingor eller en macka, för är fortfarande hungrig :) Kanske ska ta den där matlådan :)

Puss & heeej leverpastej

nu säger vi gonatt!

Puh, har suttit och skrivit mitt CV på ett vanligt word-dokument. Var ingen lek kan ja lova! Men det blev nog bra till slut ändå tror jag, har precis mejlat över det till min jobbcoach :) Har möte på onsdag med henne så hon ville ha det tills dess så vi har något att diskutera liksoooom.

Var till Konsum med Ida en sväng förut vid halv 9 elle va klockan var. Och fy så kallt det börjar bli ute alltså! Så vi körde på vinterkläder typ. Jag tog faktiskt på mig skidjackan & mina kängor, för det blir så kallt att gå ut på kvällarna nu tycker jag. Värre var det när jag skulle hem, hade cykeln hos Ida så skulle cykla hem. Inga vantar så händerna frös ju ihjäl. Sen vare ju massa frost på cykeln så sadeln var ju helt isig. Fick stå upp o cykla, tur det inte är så långt bara!

Imorrn ska jag försöka komma upp liiite tidigare, tror Ida och jag skulle gå bort till Maxi :) Det är alltid spännande ska jag tala om! Och senare under dagen ska jag åka hem och prova min internetbank på mammas & pappas dator o se ifall de funkar där. Ifall det inte gör det ska jag nog gå & dö lite.

Hoppas ni har kikat på Idas blogg för Levin var sååå snygg idag i sina nya kläder! Skittuff kille :)

Nu ska ja lägga mä, för dä har redan Bobbi gjort :)
Puss & hej leverpastej

sjukt irriterad

Fattar inte vad det är för jävla fel på internetbanken. Har försökt logga in dagligen i typ en vecka, men händer absolut ingenting! Kommer upp ett jävla "FEL" bara, och blir så sjukt jävla irriterad på det..
Vet inte om det är min dator det är fel på eller vad fasen det är, mamma kommer ju in på sin och vi har samma bank. Så jag får väl åka hem och prova på datorn där hemma ifall det funkar bättre där. För i så fall är det ju någonting med min dator.

Ska skriva ett CV nu i alla fall, som jag ska skicka till min jobbcoach som hon ska  skriva ut åt mig. Får inte glömma bort det! Tror faktiskt jag ska äta först, för just nu är jag så hungrig & det förvärrar nog min irritation avsevärt.
Idag blir det hemmagjorda klyftpotatis och revbensspjäll/karréskivor. Blir säkert gött! Bobban står för maten som vanligt, jag har skurit potatisen iaf :) Så liiiite har jag ju hjälpt till :)

Idag har jag varit hos Ida en stund, fick med hennes gamla kaffebryggare hem :) Gillar inte direkt våran, den är blååå... Haha, vill ha en svart faktiskt :)
Så ska byta ut den sen tänkte jag. Har busat lite med Levin, men var inte så mycket att busa med för han var ju så jäkla trött! Och inte vill man sova heller, nej det är ju såååå tråkigt :) Men efter lite gnäll hit & dit så slocknade han allt :)

Nä ska väl se om Bobban behöver någon hjälp därute. Kanske kan duka eller något, hah!

Puss & hej leverpastej

top model

Jaa, sitter och tittar på Top Model :) Det och Sjunde himlen är något jag nästan jääämt tittar på om dagarna!
Har mat i ugnen, fick bli chicken bits & pommes idag. Orkar inte stå och hålla koll på någon mat på spisen så..
Åt det igår kväll också, haha vilken fantasi man har alltså! :D
Men va fan :)

Hade ju velat gå upp tidigt idag, men av någon anledning vaknade jag inte alls vid 9 när klockan ringde, utan kom upp vid tio i tolv ungefär. Så ställde mig i duschen det första jag gjorde! Skönt var det, men jag fattar inte varför vi inte har något varmvatten typ? Det blir liiiiite varmt i början, men sen försvinner det. Enda sättet att få varmvatten är att spola på toaletten.. Haha och det blir ju lite tokigt, om jag ska hoppa in  & ut ur duschen för att få lite varmvatten.. Nä!

Nä nu ska jag kolla om maten är klar, sen ska jag föna håret & ringa Ida! :)

Puss & hej leverpastej

sovdags?

Sitter och funderar på om man skulle gå & lägga sig.. Skulle vara bra skönt :) Har undvikit att sova under dagen så är ganska trött nu faktiskt.
Fick ju springa upp ur sängen imorse eftersom Christian kom och hjälpte till att bära upp soffan, så fick inte den goa sovmorron som jag hade velat ha! Nog för att jag inte klev upp speciellt tidigt men är alltid gött att ligga och dra sig en bit in på eftermiddagen dagen efter så här!

Idag har vi ju verkligen inte gjort ett skit. Bara legat i soffan och tittat på massa olika tv-program. Hatar nog tv-söndagar. Aldrig något bra program på dagarna.. Det enda bra vi sett idag är "Vad blir det för mat?" och "Ensam mamma söker" ..
Folk tittar ju faktiskt på tv på söndagar också, och då ska det väl gå bra program?

Nä nu ska jag gå & lägga mig. Bobban tittar på Indiana Jones-filmen så får väl se om han stannar kvar här eller om han gör mig sällskap!

Puss & hej leverpastej

Tjabba

Fy fasen vad seg jag är idag alltså! Snälla mamma har varit här med chips & cola, ett jävla måste dagen efter alltså! Vi har ju i alla fall varit duktiga och inte beställt pizza idag :) Det är bra! Lite måste man ju hålla igen ;)

Haha inatt alltså, jag har drömt så mycket sjuka grejer .. Jättekul faktiskt. Drömde att Bobban hoppade runt på ett ben och sa att han hade brutit benet men ändå så knallade han omkring som vanligt sen, aah men alltså det låter inte så sjukt men i drömmen var med massa konstigheter :)

Var en jävligt kul kväll igår faktiskt! Satt och drack lite för mig själv, haha medans folk ramlade in lite titt som tätt och trodde festen var här. Men icke! Men det fick ni ju höra igår :) Och så snodde dom ju soffjäveln.. Hahha men den har vi fått tillbaks nu! :) Christian var här & hjälpte Bobban upp med soffan så nu ser det ju normalt ut!

Runt elva snåret så kom Freja, Martina & Jocke hit :) Så vi gick ner till Ronny där det var en hel del folk.
Var rätt kul faktiskt, ångrar att jag inte gick ner lite tidigare men feg som jag är så.. Ah, får skylla mig själv :) Bobban och Christian kom upp en sväng precis när Freja & dom hade kommit och Bobban skulle dansa på bordet haha.. Men han flög av ungefär lika fort som han kom upp! :)
Men det var en bra kväll, kul folk & roliga händelser :)

Nu ska jag lägga mig i soffan!
Puss & hej leverpastej

soffan

Sjukt mycket uppdatering på sjukt kort tid idag känner jag! :) Men det händer så mycket konstigt & roligt här så får ta i taget annars blir så det så mycket på en och samma gång ;)

För ett litet tag sen, säg en halvtimma så kom det in två killar i lägenheten och bad att få låna toaletten, och det är ju klart att dom får det liksom! Säkert fullt med folk nere hos Ronny så det går ju bra.
Bara det att när de kom ut från toan så sa det att de skulle ha soffan med sig?!
Hahha visst, lycka till sa jag! Men de tar alltså soffan och knallar ner med den.. hahah skumt?! Paff? Jaaaa!
Och så kommer Bobban springades upp och skriker " lät du dem ta våran soffa?? " haha .. Grejen var att soffan är stor och ganska tung så jag trodde inte de skulle göra det .. Hahha jaja, hoppas vi får tillbaks den i alla fall ;)

Puss & hej leverpastej

puckon :)

Sitter fortfarande och nördar här, haha ! Har i alla fall duschat, och sminkat mig lite grann :) Ska fixa klart mig här om en stund så kanske man kan gå ner till grannen och ha lite kul en sväng!
Får se om Ida skulle komma bort en liten stund också, hoppas det så jag får liiite sällskap i alla fall :)

Hahah snacka om att Ronny (grannen) är skitdålig på att förklara var han bor!
Vi bor alltså högst upp, och han bor längst ner. Antingen så är ju han skitdålig på att förklara det, eller så är det dom han förklarar för som är jäävligt tröga! :) Häromdagen knallade ju hans syster bara in och trodde väl Ronny bodde här. För en stund sen knallade den andra grannen in, och trodde festen var här så han hade ju också fått dålig beskrivning eller hört jävligt fel! Kort därefter så knallade världens gäng in genom dörren och hojtar "GOD MORGON!"
Hahah ... Helt sjukt, så har ju fått förklara att de ska ner en trappa. Men ah, lite överseende kan jag väl ha med det men det är fruktansvärt irriterande att folk inte förvarnar genom att knacka istället för att kliva in rakt upponer.

Nä, nu ska jag låsa dörren(!) och platta håret :)

Puss & hej leverpastej

can't touch this

Sitter och nördar lite som vanligt :) Har diskat och gjort fint i köket nu i alla fall, gött! Slipper man vakna imorrn och det ser ut som jävla grotthåla där... :)

Får se hur kvällen blir, är ju fortfarande jävligt sugen på att dricka ikväll! Men dessvärre är det ju lite svårare att få tag i sällskap.. Det är ju lite tråkigt! Finns ju fest att gå på under oss, men jag är ju lite för feg för det! :)
Ska i alla fall hoppa in i duschen, och göra mig lite fräsch fan! Svettigt att diska så mycket!

Men om någon är sugen på lite dricka så är det ju bara att höra av sig! :)

Puss & hej leverpastej

Godmorgon :)

Tog sovmorgon till kl 12 idag, och det var väääldigt skönt :) Var pigg och glad när jag vaknade, och det är alltid gött!
Måste ta tag i disken idag fan.. Orkar egentligen inte, men ser ju förjävligt ut så är väl lika bra att få det gjort liksom:) Ska försöka städa lite i övrigt också så det ser lite fräscht ut :)

Nä, usch nu ska jag slappa lite & kolla tv! :)
Puss & hej leverpastej

söfk

Haha troligt att jag kom i säng tidigare då... Fan att man alltid ska dra ut på tiden så inihelvete! Hoppade ju inte in i duschen förräns för en liten stund sen, men va fan! Kan ju alltid sova ut imorrn :) Dessutom är det ju inte så jäääättesent heller, så är väl inte hela världen :)

Fick dessutom ett sms för en liten stund sen och undrade såklart vem som var vaken mitt i natten. Trodde det var mamma som ville ha skjuts av Bobban hem från sin lilla tjejkväll, men nä! Det var skopunkten!!
Av alla idiotiska saker tog nog det här priset ? Varför skickar de ut sms mitt i natten? Det är ju helt ologiskt för mig..

Kul grej är ju att det verkar vara mest aktivitet här på bloggen på nätterna.. Statistiken stiger ju senare klockan blir känns det som, haha :) Men det är kul att så många läser!! :)

Nä men nu kanske man skulle ta och komma i säng, eller vad tycker ni ?
Puss & hej leverpastej

hemmaaaa

Kom hem för en stund sen från Idde & Rille! Var där och tittade på Idol och tjötade lite! :)
Surt att Linda åkte ut, Daniel kunde gott åka! Varför röstar folk på honom ? Undrar seriöst om det är någon som tycker han är bra.. ?  Det tycker inte jag iaf! Och han utmärker sig ju inte speciellt mycket heller.. Men men, alla kan ju inte ha samma åsikt :)

Imorrn får det nog bli lite dricka (hoppas jag)! Bobban ska på 25-årsfest imorrn och jag vet inte om jag är så sugen på att följa med, mest för att det säkert kommer vara så mycket folk jag inte känner, och det är ju lite tråkigt.
Så Amanda kanske kommer ner imorrn så ska vi väl ta oss lite att dricka, det hoppas jag på i alla fall :) Annars får jag väl sitta för mig själv.. haha, men det kan bli kul det med ;) Haha nää.. det vet jag fan inte!

Nä men nu ska jag väl ta en dusch och hoppa bums ner i sängen! Både Bobban och jag ska fan sova ut imorrn!
Gud vad länge sen det var man sov till typ 2-tiden eller så.. Skulle vara gött, men ändå inte. Vill städa imorrn fan :)

Nä! Puss & hej leverpastej

fredagsmyyyyys

Vad kul att så många är inne på bloggen fastän jag inte hunnit med att uppdatera någonting idag! :)

Gick upp lite senare idag, runt 10-tiden :) Gud vad skönt det var att sova ut lite, vaknade pigg för en gångs skulle imorse! Duschade, åt lite & gjorde mig iordning och så & sen vid halv 3 skjutsade Bobban upp mig till Amanda!
Så har varit där fram till ca 7-tiden, drack massa kaffe & pratade som vanligt! Och så busade med Milo såklart :)
Haha han är så jäkla go & jävligt busig! haha, det var så kul när han vände sig om, tittade på mig & bara "HAHA" !! Hahah det var riktigt kul :)

Ska bort till Ida & Rickard sen när de är klara och kolla lite på Idol.. Hörde att Alice hoppat av och Minnah kommit tillbaka... ? Vad äre för skitstil?
Jävla Alice, hon var ju bra. Och varför ta tillbaka Minnah när hon ändå åkt ut ? Näää.. Skumt.

Nä nu ska vi nog åka hem till mig & hämta mina jeans som jag letat efter sen i somras.. Trodde dom låg i skåpet på jobbet, men tydligen inte. Så frågade mamma om hon sett dom, jamen visst vet ni, klart dom ligger hemma! Hahah dåligt...

Puss & hej leverpastej

tvätt

Idag är väl enda gången jag tvättat och den inte blivit klar mitt i natten typ! Fy fan vad tid det tar att tvätta.. Jaa, jag vet att jag tjatar mycket om den där jävla tvättmaskin, men prova själv så klagar ni minst lika mycket sen :)

Åt toast förut, åååh så gott det var! Varför äter man det så sällan ? Skitsmidigt och mättar väldigt bra dessutom. Kanske inte världens nyttigaste, dock.. Men men :)
Usch, satt och tittade på bilder häromdagen på mig själv som är ca 3 år sen eller så, gick i 1:an iaf! Och man är ju inte sig lik i alla fall, minst sagt.. Fy! Det är ju hemskt hur man ser ut nu till skillnad från då! Varför blir det så?
Herregud.

Vet inte om det blir att lägga sig snart eller hur vi gör ikväll.. Jag är skittött (som vanligt), men känns ju ganska fjantigt att lägga sig kl 9 typ. Men ÅH så gött :) Ska jag göra bara för det!
Om jag inte sitter fast vid datorn fortfarande då.. Hahha :)

Puss & hej leverpastej

toast

Ja, idag ska jag fan ha toast! Så idag skiter vi i och lagar mat, för Bobban var sugen på matlåda från igår & jag var sjukt sugen på toast så det ska jag gå & göra i ordning snart :)
Är ju så sjukt gott! Tomat, ost, lök & skinka ska det vara, mums :)

Hahaa nu ligger Bobban och sover också.. Funderar på att göra ett galltjut så han vaknar med ett rejält hopp.. Hihi :)

Vi var & handlade lite förut på Willys, var till banken och växlade in våra småpengar, förbi mig & hämtade räkning & så till slut åkte vi förbi där jag jobbade i somras för att hämta alla mina kläder som jag visst inte tagit mig för att hämta än.. :) Men nu är det gjort, så nu har jag några skor & ett par jeans som jag kan använda också;)

Nä, kolla tvätten sen ska jag göra toast!
Puss & hej leverpastej

långtråkigt

Sitter här och har det ganska tråkigt.. Vet inte vad man ska hitta på idag?
Nää, händer väl förmodligen inte så mycket mer än det här idag! :)
Har just kollat på gårdagens avsnitt av Kungarna av Tylösand. Först tyckte jag det var löjligt, sen blev det bra, men nu börjar det nästan bli lite tråkigt.. Haha, men det är ju bara fylla, bråk & sex typ? Det tröttnar man fan på :)

Vart så otroligt sugen på att baka någonting idag.. Men jag vet fan inte vad? Kladdkaka kanske ? Ananaspaj ? Nää.. Jag vet inte riktigt. Är det någon som har förslag på något smarrigt så får ni ju gärna säga till! :)

Nä men jag ska väl gå ner & kolla till tvätten. Hade fan glömt bort den! Hoppas maskinen inte har stannat bara... Ska se om det finns sängkläder så kanske man kan bädda rent också?! Det är ju inte så jävla mys för det :)

Puss & hej leverpastej

drama

Herregud, har läst lite bloggar så här på förmiddagen & vilket jävla drama det ska vara i bloggvärlden nu!
Folk hittar på saker hit & dit och ljuger som galna idioter. Är inte alls lika roligt att läsa bloggar längre! Förr tyckte jag det var kul att läsa, men nu för tiden står det ju bara massa skit..

Sitter annars nu och tittar på Sjunde himlen som vanligt :) Älskar verkligen att titta på det såhär på förmiddagen!
Hahha det är så kul! Gick upp vid 9 imorse så är rätt pigg idag :) Men kommer förmodligen bli skittrött senare... Typiskt nog!

Jo men som jag nämnde igår så ska ju Bobban och jag på kryssning i december. Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det.. Ska ju självklart bli kul att åka på kryssning, första gången faktiskt! Men det är ju med hans jobb.. Så det känns ju inte jättekul. Men å andra sidan är det ju gratis så det är väl bara att tacka & ta emot!
Men vem vet, det kanske blir kul!? :)

Nej nu ska jag se på tv!
Puss & hej leverpastej

när lammen tystnar

Ja det sitter vi och kollar på nu! Var nog hundra år sen jag såg den filmen .. Men dom är ju rätt bra fan =)
Är jättetrött så vi ska nog lägga oss snart, men kommer säkerligen titta klart på filmen i alla fall istället för att sova.. Typiskt nog, och den är inte slut förrän halv 12 heller! Men men, inte så sent med tanke på att man ändå inte gör något om dagarna så. Fast vill ju inte sova bort dom bara för det!

Imorrn ska vi väl till banken och växla in våra småpengar, räknade dom nyss och vi har fått ihop 1240kr! Det är ju skitbra! Helt underbart att man kan spara ihop så mycket pengar i bara småpengar.. :) Blir ju så svårt att låta bli pengar om man lägger undan 20-lappar eller 50-lappar liksom!:)

Idag har Bobban och jag varit ihop i 1 år och 4 månader! Inte så mycket att fira, eller vad säger ni? haha :)
Bobban påstod igår att "snart så har vi ju varit ihop i 2 år!"
Hahaha, jaaa jo men vi kanske skulle passera 1år & 6mån först? ;) Tönt... ;)

I december ska vi tydligen på kryssning också.. Kul.. Eller inte! Men det är ju gratis, så va fan.. Får väl ställa upp för laget;)

Nä men nu ska vi väl göra oss klara för sängen och sussilussa=)
Puss & hej leverpastej

dagarna går för fort..

Hej hopp!
Nu är jag hemma efter en heldag med Ida & Levin :) Var meningen att jag skulle med dom till BVC men hann inte riktigt.. Så jag mötte upp dom i skogsrundna när de var på väg neråt så gick vi till Maxi :)
Sen har vi bara suttit uppe hos dom hela dagen, och dagen har verkligen rusat fram! Herregud vad fort dagen gått.. Imorn tänkte jag att jag skulle försöka tvätta lite om det är ledigt :)

Nu är väl maten klar så ska väl äta :) Makaroner & köttfärssås blir det! Gott :) Sen ikväll är det ju kungarna av tylösand! Det gillas :)

Nej, puss & hej leverpastej

trötter

Jaha, fy så trött jag har varit idag! Känner mig inte riktigt utvilad från igår kan jag ju lova.. Snoozade en bra stund imorsen, men till slut kom jag ju på fötter iaf! Sen åkte jag ju till Ida och var där till framåt halv 6 :)
Levin bara blir ju större & större & större.. Herregud! Tycker han blir större för var dag man ser han :)
Han har klättrat på mig som en liten apa idag, haha! Men go är han så de skriker om det :)

När jag kom hem så plockade jag undan lite, diskade & skalade potatis. Vi åt ungsstekt falukörv med mos :) Gott var det, fastän han gjorde körven lite annorlunda.. :)
Sopgubbarna var här imorse äntligen, typ! Så skulle ut med soporna förut, men alltså tror ni på fullaste allvar att dom hade tömt våra soptunnor elle?! Fy fan vad sur jag blev!! Ska jag ha soporna inne till nästa gång de kommer & hoppas på att de tömmer då elle? Näää fy fasiken! Aldrig i livet. Så jag la våra soppåsar i dom där bruna tunnorna, som är till för kompost egentligen, men det skiter jag blanka FAN i!

Imorrn kanske jag följer med Ida & Levin till BVC, det är ju dax för honom igen :) Men vi får se, regnar det har jag ingen större lust att ge mig ut på långpromenad.. Hoppas på lite bättre väder imorrn :)

Nä, nu skulle jag faktiskt vilja lägga mig!
Puss & hej leverpastej

visdomständer

Fy fasen vad jag avskyr visdomständer.. I somras när jag jobbade kände jag att jag började få en och nu har den väl spruckit igenom tandköttet helt & hållet tror jag. Alltså vad lång tid det tar!
Och imorse när jag vaknade så hade jag jätteont i käften, verkar som det är en till tand på g.. Fy vad hemskt! Jag förstår alla gnälliga barn när det är tänder på g nu, verkligen! :)

Men i alla fall, godmorgon!:) Jag vaknade för ett litet tag sen och jävlar vad trött jag var. Så jag låg och drog mig ett tag. Så jävla skönt att kunna göra faktiskt! :) Ska nog ta och äta någonting nu, är ganska hungrig känner jag!

Vi hörs väl senare ;)
Puss & hej leverpastej

hemma från ullared!

Jahaa, nu äntligen har jag kommit hem från Ullared :) Har visat Bobban allt jag köpt, blev en hel del faktiskt :)
Några tröjor till mig, massa strumpor till både Bobban och mig, massa kalsonger till Bobban och lite trosor till mig. Det var det jag hittade i klädväg, men är nöjd :) Fick en jättesnygg jacka av min mamma! Knallrosa skidjacka :)
Tredje jackan i vinter.. Fy! Men då har man något att varva med haha =) Billig var den också, och kan ju förmodligen ha den ett tag så det gör ju inget.

Köpte en del till hemmet också, både lite inredning och bra-att-ha-saker som tops, schampoo, kaffefilter & lite annat :)
Var så sjuuukt mycket folk i Ullared idag så det var helt galet alltså.. Fy fan vad folk trängs! Och ska ha vagnen med sig ÖVERALLT! Varför inte bara ställa den på ett ställe och ta den med sig bitvis? Aja.. Sist vi var där handlade vi lite, gick ut & åt och kollade i andra affärer, gick tillbaka in och handlade lite mer :) Men det gick ju inte nu.. Stod i kö i en timme! Sen när vi väl var klara var kl 10 över 4 och bussen skulle gå halv 5 så ingen mat hann vi ju med heller..
Nää, nästa gång jag ska dit vill jag fan åka bil.. Så man inte har någon tid att hålla, blir så himla stressigt!

2000 gick kalaset på, men nu såhär i efterhand kommer jag ju på mer saker som jag egentligen skulle ha köpt. Blev ju lite dumsnål där i slutet när vagnen var fylld liksom.. :) Nä men är ju lite sugen att åka igen.. haha !
MYCKET julsaker fanns det iaf :P

Nej men nu ska jag lägga mig, sjukt trött!
Puss & hej leverpastej

Ullared!

Godmorgon! Idag är jag verkligen uppe med tuppen, och vad uppe till och med när klockan slog halv fem! Det ni.
Är faktiskt inte så jättetrött, men tänkte försöka sova på bussen så man är pigg på att gå i affär hela dagen sen. Usch, det tar ju mer på krafterna än man tror alltså!

När jag vaknade var jag så sjukt törstig, har aldrig varit med om en sån känsla förut! Gud vad otäckt det var, och det var verkligen helt snustortt i käften. Det är ju däääärför man har ett glas vatten bredvid sängen, haha men man kan ju inte tänka på allt;)

Nej, håret är fixat nu i alla fall.. Smink skiter jag faktiskt i, om jag ska sova på bussen kommer ju sminket vara DÖsnyggt när vi kommer fram, så skiter i det... :)  Men om man skulle leta fram någon tröja att ha på sig kanske vore ju inte helt fel! =)

Nu hörs vi antingen senare ikväll när jag kommit hem, eller om jag är alltför trött så hörs vi imorgon bitti! :)
Puss & hej leverpastej

sängen

Jaha, och jag har inte kommit till ro än.. Typiskt! :) Har i alla fall krupit ner i sängen nu efter att ha sorterat i min garderob! Plockade bara ut de tröjor som jag inte använder längre eller som är för litet.. Högen med kläder blev större utanför garderoben än innanför.. :( Fast å andra sidan så har jag ju rätt mycket hos Bobban också! :) Så det kanske blev rätt jämnt ändå, haha ;)

Kollade just på veckans avsnitt av Kungarna av Tylösand, att man alltid blir så förbannat nyfiken på vad som händer i nästa avsnitt?! Vad håller James på med? Aah, det återstår väl att se liksom! :)

Var ju på Maxi förut med mamma, köpte en bok där som jag tänkte ha på bussen imorrn. Såld, heter den!
Läste ju ganska nyss "14år till salu" så det är en bok i ungefär samma stil.

Alltså, det är första gången på sjukt länge som jag sover hemma i mitt rum nu. Och aldrig när jag har "bott hemma" eller vad man ska säga, så har det inte varit så här varmt på mitt rum!! Eftersom det ligger i källaren är det ju alltid kallt här nere, men man brukar alltid frysa så fort man börjar klä av sig. Men inte nu, näää! Svettas ju nästan ;) Hahha nä men jag undrar vad de tagit åt dom eftersom de har det så varmt här nu ..

Nej nu ska jag faktiskt sova! Klockan ringer 04.30 imorrn (hoppas jag), bussen till Ullared går kl 6 så ska förhoppningsvis vara relativt pigg & iaf uppe ur sängen haha! :)

Puss & hej leverpastej

hemma :O

Sitter här hemma i soffan & tittar på Ensam mamma söker med mamma :)
Vi har precis varit på Maxi och handlat lite inför imorgon. Blev lite smörgås, drickyoghurt & lite att dricka :)
Är så himla hungrig nu faktiskt.. Tar ett äpple så länge, mamma har en jäkla paj i ugnen och pappa har köpt såna där färdiga pizzor man stoppar i ugnen, så får vänta! :)

Tänkte kanske plocka ur min garderob lite sen, rensa ur alla gamla kläder som man verkligen inte använder liksom.. Haha så jävla onödigt att ha massaaa gamla kläder liggandes liksom! Sen är det ju ett jävla tjat här hemma om att Robin ska få ta mitt rum.. Herregud! :)

Nä, nu ska jag kolla lite på tv:n här och sen äta!
Puss & hej leverpastej

söndag

Jaha idag har det ju inte hänt ett skit=) Vaknade runt tolv någon gång tror jag, sen dess har jag bara suttit framför datorn & tv:n och inte gjort ett skit!
Funderat på att duschat sen jag vaknade i princip, men inte kommit till skott ÄN! Men snart, så =) Blir tokig på mitt feta hår...

Imorrn åker mamma & jag till Ullared, ska bli kul :) Sitter och funderar på hur mycket pengar man ska ta med sig dock.. Vet inte riktigt vad som är rimligt, hur mycket man kommer att handla för. Men bättre ta med lite för mycket än för lite ;)
Vet inte riktigt vad jag ska handla heller, blir väl strumpor & kalsonger till Bobban i alla fall. Sen skulle det ju inte vara fel om man hittade lite kläder heller! :)
Får se om man kanske hittar lite fina sängkläder, eller gardiner eller så också! Och den här gången ska jag vara smart & kolla lite mer på smink!
Sist vi var där köpte ju mamma en mascara skitbilligt, som jag hade fått i julklapp och var svindyr på H&M, så!

Nej ska väl hoppa in i duschen, så ska vi åka förbi Maxi och köpa läppsyl och mandariner sen ska Bobban skjutsa hem mig :) Ska ju sova hemma inatt eftersom vi ska upp så jävla tidigt imorrn!

Puss & hej leverpastej

borta

Ja ikväll ha vi varti borta! Var hos Freja och Jocke =) Var faktiskt kul, inte för att det inte är kul att träffa Freja, haha :P Men var väl lite nervös över att Bobban och Jocke inte skulle komma överrens, eller ja att dom inte skulle ha så mycket att prata om, men det gick faktiskt bra tycker jag! :) Det är ju kul, kan man kanske komma ut lite oftare och göra mer saker med fler människor! Och det är ju kul, eftersom vi inte gör så mycket tillsammans med andra.

Blev en liten powernap i eftermiddags, runt 3-tiden kände vi oss lite trötta så vi la oss i sovrummet och sov middag till halv sex= ) skönt var det, och var inte det minsta seg efteråt faktiskt!
När vi vaknade så började Bobban med att diska och jag gjorde mig iordning lite sen dammsög jag lägenheten i rekordfart:) När Bobban var klar med disken lagade han mat, chili con carne =) Så det åt vi, sen åkte vi ner till Freja =)

Nej, nu ska vi väl kika lite på tv =)

Puss & hej leverpastej

asfgew

Shit alltså, kom inte på någon rubrik så det fick bli sisådära ;)
Jag vaknade för kanske en timme sen, men har legat i sängen och dragit mig =) Har drömt massa tokigt inatt faktiskt.. Var tvungen att fråga Bobban om vissa saker, om vi skulle göra det  & det idag eller om jag har drömt det, haha =)

Idag ska vi väl städa undan lite, får se hur det går med det ;)
Ikväll ska vi ju till Freja & Joachim och det ska bli riktigt kul! :)

Sitter nu och väntar på att Bobbans kantarellomelett ska bli klar, det är sååå gott=) Fast jag måste alltid salta massa för det gör inte han.... :P  Ska nog göra mig en kopp citronvatten nu förresten!

Puss & hej leverpastej

rödhårig



Måste bara ladda upp en bild på när jag var som mest rödhårig! Var såååå otroligt nöjd med den färgen, helt sjukt snyggt var det! Så rött blev det efter en blondering, så inte i närheten av så rödhårig riktigt än ;)
Det var allt för idag, puss & hej!

bad boys

Sitter och glor på Bad Boys 2. Ingen vidare film enligt mig, men hos Bobban går det väl hem. Inte helt ovanligt när det gäller killar kan jag tänka ;)

Har varit hos Ida ikväll och tittat på Idol och druckit lite vin, synd att inte Daniel åkte ut men hellre Minnah än Alice i alla fall! :)
Hoppas ju på att åtminstone Jay står i final! Han kommer nog komma långt, hoppas kan man ju alltid göra i alla fall!:)

Var meningen att Ida, jag & Lina skulle ta en liten sväng ute efter Idol. Grabbarna grus åkte till Kristinehamn för att hämta däck vid 9-tiden, men kom inte tillbaks förrän runt halv 12 och då var det ju lagom sent för det så blev ju inget av det.. :(

Avskyr förresten att ha mens! Har haft sån jävla mensvärk idag, till och från hela dagen har det varit & ger sig ju inte fastän jag tagit tablett.. Och så jävla godissugen har jag varit så det är helt sjukt! Kul för er att veta om mina mensbesvär, men det här är ju faktiskt min blogg & ni som inte gillar det behöver ju inte läsa ;)

Imorrn ska vi nog i alla fall åka till Freja & Joachim på kvällen =) Ska bli kul! Bobban har ju typ inte träffat så många av mina kompisar, även fast vi vart tillsammans så länge.. Men det blir ju så, nu är det lite lättare också när han har körkort så man kan ta sig till & från olika ställen lite smidigare =)

Men nej, nu tror jag det blir natta va! Är ruskigt trött.. =)
Puss & hej leverpastej

bögbyrå

Som Bobban har uttryckt sig så fint idag! Vi köpte ju en byrå för ett tag sen som vi bestämde oss för att bygga ihop idag, så sagt & gjort! Tog ett fint tag innan vi fick ihop den helt & hållet, var tvungna att åka iväg till jysk och be om lite mer skruvar då två stycken gick av och det fanns inga extra.. Dålig stil tycker vi!
Fick lite extra så vi passade på att åka förbi prix och handla lite=)

Nu har vi precis ätit lite mat & vi ska väl plocka ur den gamla byrån och slänga sånt som inte behövs och lägga allt det andra i den nya, kanske man kan få lite ordning också!

Hårfärgningen gick väl sådär.. Ärligt talat blev det typ ingen större skillnad! Lite fräschare, men det var väl det enda!
Ser dock lite mer rödlila ut än rött.. Såå jag tror jag ska vänta ett tag nu & sen ska jag lägga i en blondering och sen färga rött över! Blev skitbra sist jag gjorde så =)

Nej nu ska vi väl greja byrån & vänta på Idol =)
Puss & hej leverpastej

hårfärg!

Har precis slängt den här färgen i håret! Får se hur det blir sen.. Just nu är det orange ;) Snyggt!
Spännanden, hoppas det blir RÖTT bara! Skulle ju egentligen ha blekt håret innan, men vågar inte riktigt göra det faktiskt.. Tappar så mycket hår när jag färgar håret och lägger jag i blekning blir jag väl flintis haha! Och det vill jag ju inte=)

Idag är det tänkt att Bobban och jag ska städa lite! Så först och främst ska jag ju duscha & skölja ur håret och sen ska vi bygga ihop byrån vi köpte för ett litet tag sen och rensa ur den gamla. Så ska vi försöka slänga ut allt vi inte ska ha & åka till tippen med det imorrn! Får se hur det blir med det ;)

Nej, nu ska jag fördriva tiden med annat!
Puss & hej leverpastej

citronvatten

Hellu =)
Vaknade vid 10 idag, men Bobban är hemma idag så vi låg och drog oss fram till 11 då klev vi upp =) Gud vad skönt det var! Gjorde äggröra till frukost, och så försökte jag mig på att göra citronvatten som mamma alltid brukar göra till mig & det blev bra faktiskt!
Man tar saften från en halv citron & blandar i en mugg med massa socker och sen häller man på kokande vatten! Skitgott & jätteskönt för halsen om man har ont.

Får se vad det blir idag, är ju jättefint väder ute idag också så man skulle ju kunna gå ut =)
Tänkte kanske att jag skulle färga håret.. Har ju en hårfärg hemma så! Avskyr min hårfärg just nu.. Tycker håret ser fett ut hela tiden :S
Nej men vi får väl se vad vi hittar på. Ikväll är det ju Idol iaf =)

Puss & hej leverpastej

mythbusters

Haha, jaa här sitter vi och kollar på Mythbusters som vanligt :) Går på Discovery och det är en kanal som går varm hos oss faktiskt.. Bobban kollar nästan alltid på den kanalen, och jag gillar det ju också :)
Mythbusters, Skitiga jobb & Extrem överlevnad är favoritprogrammen på Discovery ;) Intressant att veta, verkligen!

Blev förresten inga köttbullar & makaroner, jag gjorde ris, schnitzel och gräddsås istället :) Så himla gott ju!
Men fick ju dock laga min mat helt själv, faaastän Bobban lovat att han skulle laga mat hela veckan.. Imorn ska ju han äta hummer (jag är för snål för att köpa det), så jag funderar på att köpa med en sallad eller så imorrn kväll till mig =)

Fick ett samtal från min pappa förut & herregud vad jag älskar han! Jag är glad över att någonting hände i våran familj samtidigt som jag absolut hatar att just mamma fick cancer.. Men som man säger, något dåligt för med sig något gott och det har det verkligen gjort i våran familj tycker jag! I alla fall relationen mellan mig & min pappa, som aldrig varit på topp liksom.. Är så oerhört glad att mamma mår bra & att hon klarade det så himla bra som hon gjorde & att våran familjerelation blivit så bra! =)

Nu ska jag tvätta bort sminket & gå och lägga mig. Är skittrött ikväll!
Gonatt=)

Puss & hej leverpastej

eftermiddag hos Ida

Ja, idag har jag varit hos Ida!  Åkte dit strax efter ett någon gång och passade Levin en stund eftersom hon & Lina skulle passa på att åka ner till Willys och handla lite :) Så Levin fick lite mat, sen busade vi lite & så slocknade han i soffan på två röda verkligen! Men kul hade vi, tycker om skruttungen så mycket =)

Ida & Lina kom tillbaks efter en stund så drack lite kaffe & sådära, massa prat också. Lina åkte någon gång efter det, kanske vid 3?
Satt kvar hos Ida tills för en stund sen, då åkte jag hem!

Sitter och funderar på  vad man ska äta idag då.. Jag är skithungrig, har typ inte ätit något idag, men det är tyvärr inte Bobban.. Så funderar på typ steka några köttbullar & koka lite makaroner fan. Får fan duga för idag i så fall!

Nej, nu ska jag väl göra lite mat då! Sen ska jag kolla på Kungarna av Tylösand, missade ju det igår.. :( Tur att det finns på internet =)

Puss & hej leverpastej

Sjunde himlen

Hallå på er! :)
Blev visst lite dålig uppdatering igår, skulle egentligen ha skrivit en gång innan jag gick & la mig men jag kom inte hem förrän vid elva och Bobban hade redan lagt sig så jag gick och la mig då! :)

Efter vi hade ätit igår så skjutsade Bobban ner mig till Freja där Martina också var:) Vi drack lite kaffe & lite te och bara pratade oså :) Sen åkte Martina och jag var kvar hos Freja en stund till och bara pratade!
Är alltid så kul att umgås med frejut =)

Idag hade jag tänkt tvätta igen, men självklart så var det ju upptaget där nere :(
Får gå upp tidigt imorrn och slänga i mitt!
Igår var jag så otroligt trött på den där maskin, slängde i tvätt vid halv 4-4 och det var inte klart förrän vid 9 elle?
Vad kul det är!! Hann ju inte torktumla tvätten då heller, då blir ju strumporna som sandpapper...

Neej hejdå!
Puss & hej leverpastej

lasagne

Idag ska vi äta lasagne! Inte hemmalagad, utan köpt .. Jag gillar den inte, men det gör ju tyvärr Bobban så jag fick väl gå med på det då!
Så vi har varit iväg & handlat, och köpte nya blommor till köket eftersom de andra dött ut haha =)
Rätt fina blommor, vita med lite lila i typ!

Var även förbi ute i fisksjön också, Bobbans mormor & morfar bor där ute och Bobban har köpt hummer som han ska äta någon dag. De kostade 400-500 kr st och jag har inte lust att lägga ut så mycket pengar på en fjantig hummer, speciellt inte när jag är arbetslös! Nej tack, dom pengarna kan jag spara till något annat :) Till exempel Ullared på måndag =)

Ska ställa lasagnen i ugnen nu sen får vi väl vänta på att de blir klara. Tror jag ska träffa Freja ikväll också, kul =)

Puss & hej leverpastej

jaaa, ni!

Vad tusan händer idag ? Har fasiken inte gjort ett skit, fastän jag varit uppe i flera timmar. Fan vad slö man blir när man bara går hemma! Tänker att "nä men vafan, inte hela världen om jag inte hinner idag, jag gör ju inget om dagarna", och så går det dag efter dag efter dag...
Det enda jag har gjort idag är att duscha! Det är ju stort, liksom haha :)
Men ska äta lite nu tror jag och sen MÅSTE jag ta tag i tvätten! Måste ju ha lite rena kläder, tänker ju inte ha på mig använda trosor bara för att jag är för lat för att tvätta! Nä, det kan jag glömma!! ;)

Knackade på dörren för en stund sen, fan det tar skitlång stund innan jag fattar vad det är som låter. Är inte van att det knackar, dessutom kan jag inte titta vem det är & då vågar jag inte öppna. Och när jag hade bestämt mig för att öppna hittade jag ju inte nycklarna haha! ( Ja, man måste låsa upp med nyckel inifrån.. Skitdåligt! )
Men det var ju bara Ronny som kom upp med diskställ vi skulle få av han ! Snällt :)

Nä, men om jag ska föna håret & ta något att äta sen ni, då ska jag allt tvätta! :)
Puss & hej leverpastej

tvätta kanske

Hallå hallå! Här sitter jag och äter frukost, lite sent för det kanske.. Men var hungrig och vill ju inte äta mat när klockan inte ens är 11 än så! Flingor & mjölk =)

Sitter och funderar på om jag ska tvätta idag kanske, skulle behöva göra det faktiskt. Tvätta handdukar skulle behövas också! Åh, jag önskar vi hade två maskiner.. :( Ska ju ta en sån jävla tid att tvätta annars!

Ska kolla på sjunde himlen innan jag gör någonting iaf! :)
Puss & hej leverpastej

tacogratäng

Åt för en stund sen, rubriken säger ju vaaad vi åt liksom! :) Gud så gott det är, är verkligen krämigt och gött!
Fast jag har grönsaker till min mat, men det vägrar fan Bobban.. Dålig stil han kör på va, onyttigt ;)

Funderade på ifall jag skulle ta & duscha håret så jag har det gjort till imorrn bitti för jag tror jag ska ringa vårdcentralen imorn. Då är det ju gött om man har det gjort ifall man skulle få en tid rätt fort liksom!
Fast å andra sidan väntar jag nog till imorrn och känner efter hur det känns i örat då. Ja, mina öron spökar ju något otroligt! Hade ju öroninflammation i våras, då borde jag ju klara mig ett tag till.. Blir tokig på mina öron snart :(

Men nej, nu ska vi nog gå & lägga oss ändå :)
Godnatt!
Puss & hej leverpastej

handlat

Hallå =)
Har varit på stan idag med Ida, Levin & Julia :) Hittade ett par skitfräna leggings på Lindex som var ganska billiga så de köpte jag :) Och så blev det ju tre nagellack, ett rosa & ett grönt, och så ett vanligt genomskinligt. Och så en ögonskugga, mossgrön typ men lite skimrande :) Får se om den är snygg på! :)
Tog en kaffe på Kulan medans vi ändå var på stan, och Levin härjade som en galning !

Efter stan så följde jag med Ida upp en stund, sen kom Bobban och hämtade mig så åkte vi först till Ö&B och handlade lite, sen åkte vi förbi hans mormor och hämtade köttfärs eftersom vi ska äta tacogratäng :) Sen blev det konsum en snabbis och köpte lite nödvändigheter!

Så nu har vi kommit överrens om att jag ska diska idag, ( det skulle egentligen han ha gjort ) men han kom som en liten hundvalp och sa att om jag diskade nu så skulle han laga mat varje dag den här veckan och dessutom hjälpa mig med disken! hahaha så det kunde jag väl gå med på :)

Så nu blir det diska!
Puss & hej leverpastej

tidig morgon

Godmorron!
Inte riktigt, för min del i alla fall:) Vaknade kvart över sex imorse, antar att det var pga Bobbans väckarklocka, och jag somnade inte om av någon anledning. Så när han gick upp så gick jag också upp, och sa hejdå & så satte jag mig i vardagsrummet & käkade lite frukost :)

Låg i soffan ett tag och kollade på tv, men när kl hade passerat 8 orkade jag fan inget mer så jag somnade en stund igen, ca 2 timmar & det var fan sköööönt! :) Vaknade svett som en gris, för hade tjocktröja, täcke & filt så det rann ju nästan om mig, äckligt.

Ska käka några mandariner här nu & kolla på sjunde himlen =)
Puss & hej leverpastej

natti

Har precis ätit lite mat, fick dock inte ner så mycket men vad gör väl det? Skulle ju inte direkt sakna några kilon, haha ;)
Blev fläskfilé och potatisgratäng som Bobban gjort iordning :) Var inte alls sugen på att äta, men vi kom fram till att det kanske är bäst att äta någonting i alla fall!
Potatisgratängen smakade dock purjolökssoppa, men för en stund sen kom vi fram till att det kan bero på att mina smaklökar inte direkt funkar som de ska haha :)

Nej nu ska vi väl gå & lägga oss tror jag, klockan börjar ju bli sent & speciellt för Bobban som ska upp och jobba imorrn bitti.
Så nu säger vi gonatt:)
Puss & hej leverpastej

burrigt

Tjabba!
Kom hem för en liten stund sen, har varit hos mormor & morfar på lite kalas. Fick en liten slant av mormor också, hihi :)

Innan var jag hos Ida, så var vi bort till Maxi och handlade lite, och handlade med en duschcreme som luktade så sjuuukt gott alltså! Köpte också en lotion, har börjat bli lite torr nu och har fått massa torra fläckar på armarna typ så nu ska jag smörja mig varje morgon & kväll tänkte jag så kanske jag slipper den där extrema torrheten man kan få under vintern..
Följde med Ida upp en stund efter vi vart på Maxi, och lekte med Levin lite! Vilket busfrö han är, tycker han kan något nytt nästan varje dag jag kommer dit ju :) Han grabbade tag i varsin sida av håret på mig och verkligen drog sig upp förut när han satt i mitt knä, hahah skitunge är han =) Men det är kul att det händer nya saker hela tiden och att man får vara med och se, det tycker jag är skitkul faktiskt! Blir nog nästan lika glad som Ida, haha :)

Nej, nu hörde jag att Julia skulle låna min cykel så väntar på sms så jag kan ge henne cykelnyckeln :)

Puss & hej leverpastej

smaklöst

Har just ätit mat, stekt potatis & köttbullar =) Har jag inte ätit på år & dar och det brukar vara så jäkla gott!
Men inte idag. Smakade inte ett skit :( Så himla trist att vara förkyld, för maten smakar ju inget och då är det absolut inte varken gott eller kul att äta mat.
Så räckte med tre köttbullar för mig och några potatisbitar. Har inte ätit sen igår vid den här tiden heller, då brukar jag vänja mig vid att inte äta heller. Det är ju lite dåligt, för äta måste man ju faktiskt! Även om det skulle göra mig gott att svälta några dagar kanske ;) Men tänk vad trött jag skulle bli!

Nej, har dragit på lite mascara nu också och självklar fick jag värsta nysattackerna! haha jag hatar verkligen det, i alla fall om inte mascaran torka för får ju mascara runt hela ögonen då.. Jajaaa :)
Ska fixa håret, vänta på att Ida hör av sig så ska vi väl knalla bort till Maxi :) Ska köpa lite mandariner då, tror jag fan! :) Så gött!

Ikväll ska jag till mormor & morfar och gratta han eftersom han fyllde i lördags, så ska väl köpa något till han också! :)

Nej, nu ska jag fixa håret så det är gjort!
Puss & hej leverpastej

pigg

Godmorgon!
Gick upp för ca en halvtimme sen, rätt pigg var jag också när jag vaknade faktiskt! :) Brukar inte ske så himla ofta nu för tiden, så det var skönt att känna sig pigg när man vaknade! :)

Sitter och kikar lite på Rachael Ray, vad finns det annat att se på tv på morgnarna?
Dumt, dom borde börja tänka lite mer på alla som sitter hemma om dagarna och inte har något att göra, för inte sover man till kl 12 då inte, nej men är ju uppe tidigt och vill ha något bra att se på! :)

För övrigt så är det väl inget bättre med mig förutom att jag har ju nog inte feber, men hostar ju fortfarande rätt mycket och har producerat sjuuuukt mycket snor! Har nog snutit mig tre ggr på bara den här korta texten & varje gång har näsan varit fylld! Det måste väl vara det äckligaste, men också fullt naturliga tyvärr haha :)
Började blöda näsblod när jag vaknade, det var länge sen fan! Men blödde inte så mycket så då äre ju lugnt!

Nej,nu ska jag försöka äta en macka & så hoppa in i duschen:)
Puss &  hej leverpastej

dyngseg

Wow, jag har verkligen inte gjort någonting idag!
Åt en pan pizza vid ett, satt & kollade lite tv sen gick jag in i sovrummet och la mig och somnade till & från till klockan var typ 5. Väntade in Bobban så vi kunde äta någonting, men han hade ju visst andra planer. Han fick en janssons frestelse av sin mormor i fredags så den hade han ju tänkt äta.
Jaha, men jag då?! Neeej.. Men jag fick ju såklart göra någonting eget att äta!
Blev riktigt sur, ännu mer sur när han inte ens frågar om jag vill ha ? Han har ju för fan en stor form med mat..
Nej så idag tycker jag inte om honom, och jag har ju fortfarande inte ätit någonting men det tror jag han sket i för han gick och la sig. Ska gå & prata lite vett med honom, om det går.

Nä men alla har väl dagar när pojkvännen endast är i vägen och man vill sutta ut dom med huvudet före, andra dagar vill man ju bara pussa ihjäl dom! Det här är ju tyvärr inte en dag av den sistnämnda sorten som ni kanske märkt =)
Drog inte bort till mormor idag, och blev ingen kaffe hos Ida heller.. Får bli imorrn, har inte känt mig kry idag!
Hostan har inte gett sig heller tyvärr, så funderar på lite hostmedicin men jag tycker inte om att ta sånt! Varför vet jag inte, det kanske till och med skulle hjälpa! :)

Men nej, ska väl borsta tänderna & lite sånt nu.
Puss & hej leverpastej

rivjärn

Godmorgon! haha :) Eller godmiddag kanske? :)

Nä men jag gick upp för en stund sen, har inte fått sova så där jättemycket under natten så tog lite av dagen också. Behövde verkligen få all sömn kände jag! Så nu är jag pigg igen :)
Natten har ju varit typ, förjävlig. Har hostat, hostat & hostat. Och känns som ett bauta rivjärn i halsen när jag hostar. Vet inte vad jag ska göra åt den dumma saken..

Jaha, när jag vaknade var Bobban borta:O Men har ett svagt minne av att han frågade om jag ville med till Örebro idag igen, han var tvungen att åka dit! haha, tror jag säkert;)

Idag var det meningen att åka till mormor & morfar en sväng men vet inte om jag orkar det faktiskt. Får gå dit någon dag i veckan annars.
Och så tror jag ju att det var tänkt för en kaffe med Ida också?! :) Om inte planerna blivit ändrade!

Bobban och jag skulle ju behövt åke bort till Ö&B, men undrar om vi hinner det idag nu då ?.. Får se, måste kika på öppettider på internet.

Nej, nu ska jag kolla tv & äta mandarin :)
Puss & hej leverpastej

Örebroooo

Jaha, igår köpte ju Bobban sig en bil! En BMW blev det, som han köpte av sin kompis.
Så idag var han nog sugen på lite roadtrip :) Så han, jag & Ronny åkte in till Örebro på eftermiddagen :)
Blev en tur till Net on net, sen åkte vi till Chilli så köpte jag en sån där supermysig, supermjuk pläd! Har aldrig känt så mjukt material någonsin tror jag. Så sitter och myser med den nu :)
Sen åkte vi ju förstås till Marieberg, och jag var ute efter en tjocktröja & kanske ett par byxor.. Men nä! Hittade absolut ingenting!

Åkte vidare till Ikea där vi köpte några vanliga badrumsmattor eftersom när man duschar här så spelar det ingen roll om man drar för draperiet eller inte, det hamnar vatten på hela badrumsgolvet ändå.. Så kan man ju slänga mattorna när de blir äckliga, kostar ju bara 10 kr styck så det är ju inte dyrt liksom! :)
Vi köpte några matlådor också, och grytunderlägg. Skulle ha ett extra diskställ också eftersom vi ofta har så mycket disk, men Ronny hade ett extra vi skulle få :)

Sen minns jag faktiskt inte mer.. haha :) Bobban köpte såklart Ikea-köttbullar så vi åkte hem & la dom i frysen & så åkte vi ut till Ronnys bror och visade upp bilen. Sen blev klockan så mycket och vem vill laga mat då? Så blev Sibylla..:( Men gott var det ju iaf! :)

Efter vi ätit hämtade Freja upp mig så åkte vi ut till Martinah en stund och gjorde henne sällskap :)

Nu ska jag nog faktiskt ta en dusch och kanske lägga mig. Har hostat sjukt mycket idag verkligen, hostar till jag får kväljningar och det är INTE kul. Försöker hålla emot hostattackerna- för har det väl börjat slutar det ju aldrig.. Fasar för när jag ska lägga mig, då brukar det bli värst.. Men det får väl gå! :)

Puss & hej leverpastej

hosta

Godmorgon!
Hade ju tänkt ge mig själv lite sovmorgon idag faktiskt men vaknade 10 som vanligt.. Har fått en så jävla trälig hosta som verkligen måste ha uppstått som ett spöke inatt, så jag har ju väckt mig själv flera gånger. River i halsen & ibland känns det som att hostar jag en gång till så spyr jag! Fy ! Får se till att dricka mycket vatten =)

Idag tror jag vi skulle åka till Örebro faktiskt. Bobban kom in förut och frågade om jag ville med, så får väl se! Det var väl Ronny och någon Malin eller så som skulle med också.
Jaja, vi får se :)

Morfar fyller år idag också ju, hade tänkt hälsa på men jag kanske gör det imorn. Man måste ju ha inbokat möte med de där gamlingarna, de är ju ute och flänger som en annan liksom!

Nej, nu ska jag försöka äta lite frukost :)
Puss & hej leverpastej

idol :)

Hejsan!! Kom nyss hem från Ida & Rille där jag har varit sen 4-tiden ungefär :)
Först knallade vi bort till Konsum och pantade flaskor! Lite pinsamt med två stora sopsäckar, men va fan vi gör ju en god gärning iaf, hah :)

När vi kom tillbaka till Ida så meddelade Rille att han skulle följa med Bobban till Kristinehamn så redan där sjönk ju både Idas och min middagsplanering.. Så vi väntade ett tag och beställde hem pizza vi kunde käka framför Idol!! Förutom att pizzan var typ... en kvart sen?! så var den ju god. Bobban ringde och skällde på dom också, dom skyllde på "mycket att göra", in my ass! Vi fick ju en extra sås iaf, hah!

Kollade på Idol och Sassa gjorde rätt i att sticka från tävlingen, visst var hon bättre än Linda just ikväll men har aldrig gillat henne.. Så än så länge är alla favoriter kvar :)

Förutom att äta pizza och kolla Idol så hade vi så kul med Levin så det är sjukt. Han är ju så gooo när någon försvinner någonstans och han lägger huvudet på sned, och viker sig ju nästan dubbel för att kolla vart personen tog vägen!! Lilla trollet, så himla go! :)

Nej lite pizzarester skulle sitta fint nu;) Sen blir det väl natta!!
Puss & hej leverpastej

skitinternet

Fick just igång internet igen, har inte funkat på hela förmiddagen.. :( Fy vad allt blir tråkigt då helt plötsligt, och helt plötsligt duger inte alls tv:n heller.. Jaja, men nu är det ju igång igen :)

Gick upp vid halv 10 idag men har verkligen inte gjort något alls.. Synd att man är så jäkla sen, annars hade jag kunnat haft både duschen & disken avklarad nu ju. Men får ta det nu istället :)

Tror Ida och jag skulle gå iväg & panta idag, haha det behövs kan jag säga! :) Tänk vad mycket pengar man får av att panta massa flaskor och burkar.. Det gjorde jag alltid när jag var yngre om jag inte hade pengar, då samlade jag ihop alla pantflaskor & burkar och så vips så hade man lite pengar i näven igen! :)

Nej, nu ska jag nog ta den där jäkla duschen så jag har det gjort! Sen ska jag diska, och kanske städa lite :) Vi ska väl bygga ihop den där byrån idag också. =)

Hörs sen!
Puss & hej leverpastej

Flickan som lekte med elden

Har precis läst ut boken & måste ha varit på rekordtid fan! Började i måndagskväll tror jag så jag avverkade den rätt fort. Men är en bok intressant så är det ju så jäävla svårt att lägga ifrån sig den alltså.. Helt sjukt! Fick typ ångest igår kväll när jag skulle sova för att jag kände att jag var tvungen att läsa!
Haha helt sjukt vad man kan sitta fast i en bok :)

Skitbra bok, rekommenderar verkligen läsvänligt folk att läsa den boken! Ettan är supertrist i början, men det var verkligen inte den här. Hände grejer i princip från första sidan liksom, och det gillar jag :)

Idag har jag haft besök av Ida & Levin =) Alltid kul och Levin är ju så jäkla härlig!
Sen kom Bobban och hade med sig Ronny, så han fick sig en kopp kaffe han med! Och till sist kom Rickard förbi också. Så har vart fullt hus, men det gillar jag =)
Bobban ska iväg och kolla på bil imorrn eftersom han fick sitt körkort idag också! :)

Måste nog gå & steka en korv nu, glömmer bort att äta när jag är så insjunken i boken så ... Känner att ja är rätt hungrig faktiskt :)

Puss & hej leverpastej

väntar

Sitter och väntar på att Ida & Levin ska dyka upp :) Hon glömde ju lite saker i min påse igår efter promenaden hem från Matilda!

Bobban kom hem för en stund sen- men drog lika fort igen! Han har i alla fall fått körkort nu så det är väl bara att gratulera liksom:)

Måste ta tag i disken sen, tråkigt. Men är så skönt när det är rent och snyggt :) Ska försöka storstäda någon dag också.. Mamma & pappa åker till koster imorrn och gud vad jag skulle vilja följa med!
Har tillbringat VARENDA sommar där ända sedan jag var 1 år gammal typ och nu har jag inte varit där på 2 somrar .. Skär verkligen i hjärtat! Löjligt kanske, men sant.

Nää nu ska jag fixa håret!
Puss & hej leverpastej

regn :(

Godmorgon!
Fan, har dykt upp saker hela tiden de senaste dagarna det är tyvärr därför uppdateringen inte riktigt varit sig lik! Men ska göra mitt bästa för att fixa det igen :)

Igår var jag iväg med Matilda & åt på Katrinedalskrogen, gott var det :) Sen åkte vi hem till mig och hämtade lite grejer! Jag kollade posten, packade ugsen i en påse, tog med min stekpanna, några rostfria former och lite annat skit :)

Sen, så åkte vi bort till Ida och tog en kaffe & Ida och jag skulle panta våra flarror så vi drog iväg med Matilda & Leijah, åkte hem till dom och tog en kaffe :) Leijah var helt vild och morrade på oss hela tiden.. haha =)

Bobban och jag var ju även och kollade på köksbord!! Vi hittade ett här nere på jysk som vi köpte =) Kul! Vi köpte också en byrå till hallen, den där gamla vita fula saken är ju inget att ha..

Nu ska jag fortsätta läsa i "Flickan som lekte med elden" :) Har kommit halvvägs ungefär och satsar på att ha den klar imorrn eller möjligtvis på lördag :)

Puss & hej leverpastej


snabb uppdatering :)

Har just tagit en rekordsnabb dusch (för att vara mig) på mindre än 10 minuter!! Det skulle pappa ha hört, då hade han nog ritat ett kors i taket :) Han klagar alltid på mina 20-minutersduschar och att hela badrummet är igenimmat när jag är klar!

Har suttit & läst i boken hela förmiddagen, ända sen jag gick upp vid 10 så har kommit en bra bit i den nu :)
Bobban ringde för en stund sen och sa att vi skulle åka & kolla på köksbord! :) Det har ju jag alltid velat haft här! Nu kom han :)

Puss & Hej leverpastej

godnatt :)

Tänkte mest bara säga godnatt nu :)
Är så fasligt trött så ska verkligen bli skönt att komma i säng tidigt ikväll!

Har suttit & läst ett par kapitel i "Flickan som lekte med elden" och man fastnar ju som en fluga i flugpapper! Riktigt bra. Längtar till man kommer in i handligen lite mer och massa spännande grejer händer :)

Imorrn ska nog Ida & jag gå och panta- riktigt välbehövligt! Dock lite smått pinsamt, men vafan :) Vi hjälper ju till liksom, förstör ju inte naturen genom att slänga dom + att vi tjänar ju lite på det:)
( egentligen inte eftersom det kostade mer att köpa flaskorna, men det känns så iaf ;)

Jaaaa, det var väl allt för ikväll!
Vi hörs imorgon igen :)
Puss & hej leverpastej

korv & mos

Har ätit lite käk här för en stund sen, stekte korv & gjorde mos:) Moset fixade dock Bobban för det har jag inte riktigt koll på hur man gör, men det blir ju gött så det får han gärna göra :)
Tycker hemlagat potatismos är SÅ himla gott alltså, har blivit överlycklig nästan varje gång mamma gjort mos hemma! Riktigt mumsigt:)

Var hos Ida ett tag förut, det går så himla fort för Levin nu tycker jag! Sist jag träffade honom var nog i fredags och Ida talade om två nya saker han börjat med liksom. Hallå? Är barn snabba, eller vadå ? :)
Det är kul att han börjar bli större nu, "lilla Levin", så kan man ju knappast säga längre;)
Usch, han är så go den killen! Men han rycker fasligt mycket i mitt hår.. :(
När jag skulle åka hem hade han ju ryckt så mycket i håret att hårnålarna höll på att glida ur.. haha :)

Såg att jag hade blivit bjuden på 1-årskalas :) Då kan man ju fråga sig vad fröken Leijah önskar sig nu när hon blir ett helt år då ? :)
Vet inte riktigt vad man kan köpa, är så dålig på presenter och sånt. Och så är man ju alltid överdrivet orolig att någon annan köp samma sak, haha :)

Men ska ju till Ullared om 2 veckor så kanske kan passa på att hitta något passande där till henne! Får kika lite extra på barnavdelningen :)

Funderar på vad som händer imorgon ? Ingen lust att bara sitta hemma imorrn, gjorde jag ju mer eller mindre igår.. Och känns rätt trist,faktiskt. Någon som känner sig manad, så hör av dig :)

Har börjat läsa "Flickan som lekte med elden" nu, och den är såååå himla mycket bättre än den första boken - än så länge i alla fall! Har kommit till typ sidan 100 men det händer ju mer saker i den här boken redan från början & det är ju där intresset ska fångas så än så länge så är det tummen upp =)

Nu ska jag fortsätta läsa lite!
Puss & hej leverpastej

möte

Hallå!
Kom precis hem efter ett möte med min jobbcoach, var ju lite mer okey än vad jag trodde det skulle vara faktiskt. Bobban och jag gick ju upp samtidigt imorse också, han hade lite sovmorgon för han skulle till körskolan och plugga teori vid 9 =)

Efter mötet med jobbcoachen åkte jag förbi Maxi och köpte mandariner :) Det är ju så gott! Fast dom flesta var gröna, så dom får jag väl låta ligga någon dag så det mognar till sig.
Passade på att köpa med nässpray då eftersom jag envisas med att bli helt igentäppt ibland utan att ens knappt är förkyld liksom.
Men det var ju typ det skämmigaste, hon frågade om jag hade leg?! Hallå, sen när behövde man visa leg för nässpray? Har jag då aldrig gjort förut .. Slår vad om att hon bara var på ett jävligt humör.

Väntar på att sjunde himlen ska börja nu, fast det krockar ju med tyra banks?! Dåligt... Kan ju zappa;)
Nej men jag ska väl kanske slå mig ner i soffan med några mandariner och invänta programmet :)

Puss & hej leverpastej

bedtime

Har just kommit ut ur duschen, brukar inte duscha håret på kvällarna med var faktiskt tvungen att göra det idag då jag ska på möte imorrn halv 10 och vill inte riskera att bli sen på grund av en dum dusch, eller ännu värre-  skippa duscha håret och komma dit som ett jävla smörpaket..
Jag menar, rutinen med hårduschningen blir ju lite förstörd när man helt plötsligt duschar det på kvällen, då blir det ju fetare fortare och jag kanske inte kan vänta en hel dag för att kunna duscha håret på morgonen nästa gång..
Hahah, shit! Ni hör ju själva vilka jäkla problem man har ;)

Nä men ikväll har jag varit hos Matilda en sväng, var trevligt men vi glömde ju bort att dricka kaffe.. Blir inte samma sak då, haha!
Och Leijah är ju så duktig med lära-gå-vagnen, hon visade vad duktig hon var :)

Bobban lagade mat idag (!), blir ju jag som gör det oftare & oftare nu tycker jag.. Börjar liknas vid en hemmafru lite grann, haha :) Men det var faktiskt rätt god mat, kycklingfileér med någon blanding av créme fraiche, philadelphiaost, majs & citron som fyllning i kycklingen. Var rätt gott faktiskt :) Blev en matlåda över, hoppas han glömmer den imorrn ;)

Nej, nu ska jag väl gå & föna håret & lägga mig. Bobban väntar, han försökte dra med mig in, så han drog i hela datastolen, haha :)

Godnatt alla :)
Puss & hej leverpastej

trist måndag

Idag har det varit riktigt trist, och verkar ju inte hända något spännande resten av dagen heller, så..
Tog tag i disken förut, usch en timme tog det mig! Och råkade ha sönder två glas.. :O
Skönt att få det ur världen nu i alla fall :)

Väntar på att Bobban ska komma hem, sitter och funderar på vad vi ska äta idag.. Är det någon som har något förslag på något gott? :) Alla förslag är välkomna!

Tror vi ska möblera om lite i vardagsrummet sen. Det kommer ju någon och ska byta fönster i vardagsrummet och inne i badrummet här någon gång i veckan så man kanske ska flytta på soffan för att underlätta lite för dom, så de slipper möblera om det första de ska göra!

Sitter och kollar på Top Model, bästa avsnittet är ju nu när de får makeover :) Det gillar jag!

Nej funderar på att lägga mig i soffan, är så jäkla trött... Skulle sitta fint med en liten powernap, men då vet jag ju aldrig när jag vaknar igen!

Puss & hej leverpastej

ny vecka

Goddag! Idag gick jag inte alls upp lika tidigt som jag hade velat, hade ju helst velat komma upp vid 8-tiden redan men.. Fast jag låg ju vaken mellan ca kvart i sju och halv 8 imorse, sen slockande jag nog ganska fort igen! :)

Men vid 11 kom jag upp i alla fall, det får väl duga. Ska ju trots allt upp tidigt imorrn eftersom jag har möte halv 10 nere i stan med min jobbcoach. Får se hur det går & vad som händer då, måste skriva ut mitt cv också bara tills dess! Påminn mig om det! ;)

Idag måste jag ta och städa lite och greja här, ser verkligen för jävla jävligt ut.. Skäms ju bara jag tittar in i köket, typ! Så det ska det bli ändring på idag! :) Ska ta och käka lite först bara, undrar om jag vågar äta upp kycklingsalladen från igår? :O Men jaa, det tror jag ju :) Bobban tog ju inte med den som matlåda så, då är det vääl fritt fram i världen :)

Sitter & kolla på sjunde himlen som vanligt :) Det är ju så jäkla bra, och så är det bra tidpunkt det går på tycker jag! :)

Nej nu tar jag lite käk :)
Puss & hej leverpastej

godkväll!

Jaha, ja nej det har ju verkligen inte varit så himla bra uppdatering här på bloggen men det kan väl få vara så ibland? :) Inte alltid man hinner med eller orka blogga, sen så händer det ju inte så jäkla mycket intressanta grejer ändå :)

Idag har jag ju typ inte gjort någonting, tog sovmorgon till typ 1 faktiskt och när jag vaknade så hoppade jag in i duschen & gjorde sen lite mat :)  Fixade mig lite och cyklade upp till Amanda med Josses cykel :) Blev lite kaffe och bus med Milo! Vad duktig han är på att gå, den lille killen :) Men så jäkla feg ibland :P För han KAN ju faktiskt :)

Efter Amanda så fick jag skjuts hem av mamma & pappa, och Matilda kom utanför en stund:)
Gick upp till Bobban & Ronny, som spelade Guitar Hero så fick väl sitta och titta på typ :)
Vi förberedde käket, kycklingsallad :) Sen så tittade vi på Ensam mamma sökeroch åt lagom till det !

Nu antar jag att vi ska lägga oss snart, ska försöka komma upp tidigt imorrn.. Ser ut som ett jäävla bomdnedslag här, behöver veeerkligen diskas!! Så det blir morgondagens uppgift.. :)

Puss & hej leverpastej

ber om ursäkt!

Ojojoj, har verkligen sumpat det här med bloggandet under helgen nu märker jag! Har ju knappt uppdaterat något alls..
I torsdags så var jag uppe hos Josse med Amanda, när barnen hade somnat så tog vi oss ett glas vin typ & snackade :) Så det var en jättetrevlig kväll, dock jävligt kallt att cykla hem då det blev liiite senare än jag trodde :)

Fredag var jag på stan med Freja ju, men det tror jag att jag har skrivit om :) Om inte annat så köpte jag världens bästa par skor, verkligen ÄLSKAR dom skorna!!

Senare på kvällen så skulle Ronny här under ha inflyttningsfest, och jag övervägde ett tag att gå ner dit.. Men så kom Ida & Julia ett tag men drog hem för att äta lite så jag satt här uppe själv medans Bobban var nere hos Ronny. Så blev lite sugen på någon cider, och det tog jag ju självklart :) Senare kom Ida tillbaka och hade med sig Rille då också:) Och vi tog ju lite mer dricka liksom, och tillslut hamnade festen häruppe vilket var trevligt det med! Slutade med en kväll på Woodys vilket var skoj!

Efter Woodys så kom Julia & hämtade Ida så jag, Bobban & Ronny gick upp till Viking och beställde pizza. Fick ju dock sitta och vänta minst en halvtimme på vårat jävla käk! Grymt irriterande.. Och sjukt trött var jag också. Slapp gå hem iaf, vi gick förbi taxin och där stod det en så fint så vi tog ju självklart den hem :)

Idag har jag varit riktigt seg, var faktiskt uppe rätt tidigt ändå så mamma kom & hämtade mig så åkte vi ner på marken & köpte present till Ebba och lite marknadsgodis :) Sen åkte vi vidare till hällefors på 8-årskalas :)


Sitter och väntar på att jag kan börja steka fisken, blir det med pommes till ikväll! Hade helst beställt pizza eller något sånt lat, men va fan.. Ska knalla bort till Ida & Rickard och bara slappa som fan ikväll efter vi ätit :)

Puss & hej leverpastej

RSS 2.0