shopping!

Har varit en skön dag idag och framförallt en ledig dag! Det gillas ju alltid :) Skönt att bara slappa lite då & då, och det jag gillar med mitt jobb är att ibland är man ledig under helgen och ibland någon dag mitt i veckan, det är riktigt skönt tycker jag:) Sen finns det ju folk som absolut inte föredrar det, och det kan jag förstå!

Idag har jag iaf legat ute och solat lite med Ida, Levin, Lollo & Milton :)
Men jag tycker det blir så äckligt jävla varmt att bara ligga och steka sådär, vill helst vara vid vattnet så man kan svalka sig när det behagar. Men det går att lösa på andra vis det med :)

På eftermiddagen när mamma kom hem åkte vi till Örebro! Så först åkte vi bort till Chilli och där köpte jag nya kaffekoppar till Bobban :) Hans ser ut att vara gjorda på 1800-talet tycker jag;O Så det var på tiden :) Köpte även lite glas, eftersom han har 14 olika sorter typ & ska vi flytta ihop vill jag gärna ha det lite snyggt liksom :)

Ah men vidare till marieberg och jag plockade på mig så mycket kläder jag orkade bära inne på Cubus och gick in och provade.. Och fick bara med mig 2 tjocktröjor och ett par shorts! Hemskt hur mkt man hittar så finns det fan inget som är snyggt på! Så typiskt.
Inne på Gina plockade jag också sjukt mycket men kom bara ut med 3-4 linnen .. Sjukt! men det är ju alltid något iaf :) Något som iaf är HELT omöjligt att hitta det är ju långa tublinnen! Jag vill ha en heeelt vanlig, svart tubtopp - men nej! vad irriterande.

Nu ska jag slänga mig i duschen för min karl tjatar på mig:)

Puss & hej leverpastej


grillar !

Hallå där !
 Har hunnit med en hel del idag sen jag kom hem från jobbet :)

Har fixat en sallad, potatisklyftorna i ugnen, en kall sås & kycklingen ligger just nu på grillen :) Gött!
Meen kan ju inte direkt säga att det är härligt, altanen är pötthet och grillen bara grillar mig med värme & inte en enda sval vind i vädret idag! Ska väl egentligen inte klaga, men :)

Imorrn är jag ledig, och är vädret likadant som idag tänker jag nog åka och bada! Har slösat tillräckligt med fina dagar nu, och jag har faktiskt inte tagit första doppet än här i Sverige:O Så det måste ju också göras förstås! :) Är det någon som är sugen på att följa med så får ni gärna höra av er! :)

Nej nu ska jag titta till maten! Puss & hej leverpastej


helg!

Hoppsan! Här var det visst längesen man var & skrev :)
Söndag idag och det ska tydligen vara sjukt varmt och gött ute.. Synd att man inte har satt sin fot utanför dörren då, bara.. Blir lätt så dagen efter :)
 
Vad har hänt sen sist då? Jo men jag har ju börjat jobba nu i alla fall och jag trivs jättebra :)
Har ju varit midsommar nu också, och jag gjorde faktiskt ingenting på midsommar!
Jobbade till 16 så var rätt trött när jag kom hem, och ganska så förkyld. Så var skönt att bara slappa :)
Igår däremot så blev det fest. Det var Ida, Rickard, Bobban, Nadja & jag :) Drack och spelade kubb, sjöng singstar och lyssnade på musik :) Trevlig kväll och härligt väder ! Senare blev det utgång på statt, det var väl helt okey fast jag föredrar faktiskt Wickan nu för tiden! ;) haha typiskt att det ska stänga nu under sommaren då..

Nu är det typ bara en månad kvar till jag fyller år också, så tänkte nog satsa på fest faktiskt! Men får se hur det blir med det:) Utgång ska det bli i alla fall. Måste ju firas :)
Och så hoppas vi på en mycket bättre födelsedag i år ..
 Förra sommaren var ju ingen jättehit direkt.. Men det är skönt att det är över nu!

Nej nu ska jag nog strax börja röra mig hemåt !
Puss & hej leverpastej


godkväll!

Hallå!
Söndag kväll, som vanligt när jag bloggar typ haha:)
Har varit en fullspäckad vecka med båda bal och student! Har varit grymt kul och ett minne för livet. Dock var ju balen inte sådär skitkul att gå på, men jag kan tänka mig att jag kommer tycka det om ett par år och jag är i alla fall glad att jag gick på den för hellre ångra något jag gjort än ångra att jag inte gjort det :)

Studenten då.. Vad kan man säga om den?
Blev inte alls så jävla vilt för min del, festar ju bäst med min kära Ida så det var lite synd att hon inte var med. Men det känns ju skönt att aldrig mer BEHÖVA gå till skolan liksom, det måste jag ju säga :)

Lördagen var vi på't igen då Ida, Rickard, Bobban och jag var bjudna på 30-årsfest! Så Ida & Rickard hade barnvakt och jag får nog ändå säga att lite konstigt kändes det allt för min del också för vi alla kunde släppa loss! Men kul var det :) Senare drog vi till Wickan och där bara spåra det, så himla kul!

Så det var min helg det.. Dagen idag har jag typ spenderat i sängen, har ju inte varit på topp direkt:P
Sitter här nu med lite kiwi, jordgubbar, vattenmelon & vindruvor! Gott , och lite bättre än chipspåsen kanske.. haha :P
Imorrn börjar jag på mitt jobb, fast imorrn är det en utbildningsdag som jag och Freja ska gå på, så hon hämtar väl upp mig vid 10-tiden imorrn så lite sovmorgon får jag ju allt! =)

Nej nu ska jag sätta mig i sängen och läsa Expressen ;O

Puss & hej leverpastej


Hemmaaa !

Men hejsan :)
Då var vi hemma i lilla karlskoga igen efter en vecka i turkiet.. Känns lite trist att vara hemma faktiskt, fast vädret är ju typ minst lika bra här hemma idag :)
Blev inte mycket bloggat under veckan, var så jävla irriterande att inte ha å,ä & ö att skriva med och nu har jag ju vant mig vid det så nu känns det helt konstigt att skriva med ett normalt tangetbord.

Jag har typ tappat tidsuppfattningen helt & hållet här känner jag. Känns jättekonstigt att klockan bara är halv 11, känns mer som typ 4-5 på eftermiddagen. Men grejen var ju att våran buss gick ju 20 över 7 igår kväll och man har ju inte direkt sovit någonting varken på bussen, planet eller i bilen så det blir ju lite tokigt!
Går man och lägger sig nu vaknar man väl inte förrän ikväll och då blir det ju tokigt igenm, så får hålla mig vaken!

Herregud vad lite jag har handlat insåg jag nu när jag packade ur väskan! Men det var en himla tur det, för min väska vägde 12,5kg och dom är otroligt stränga på övervikt som är 15kg i turkiet. Så där hade man ju tur =)
Bilresan hem gick bra, och förvånansvärt snabbt faktiskt! Freja körde större delen av resan och matilda låg i baksätet och sov!

Neej, ska se om man kan charma Ida till att få komma och dricka lite kaffe kanske ;)
  Puss & hej leverpastej


RSS 2.0