min plutt är SÅÅ go

som kommer hem till mig om en stund bara för att jag tycker det är lite otäckt att vara ensam!! Snacka gentleman =)
Han tar en taxi så han är nog snart här, jippie ! :)
Älskar han!

ensam

Hallå!

Igår var det lite party här med tjejerna och det var ju en trevlig kväll =)
Nog hade man ju kunnat bli liter mer påverkad, men blir så spänd när jag är hemma hos mig. Det ska släckas, låsas & allt ska stängas av när man går så jag blir alltid så nervös =)
Det var i alla fall jag, Amanda, Ida, Nadja, Matilda, Freja & Lollo som bara kom en stund :)
Vi åt tacos och drack och massa prat såklart! =)
Senare under kvällen skjutsade Carro oss till statt !
När vi klev ur bilen skulle jag bara kissa och dricka upp mitt dricka, men då kom självklart polisen så fick vänta med både kissning och drickning.. Tur var väl det, är ju så jävla dryga böter för sånt annars!
Väl på statt var det ju bra kul, och bra mkt folk!
Men blev en rätt tidig kväll ändå faktiskt, Ida jag & Amanda drog nog redan vid 1-tiden men det gjorde detsamma =) Slockande på stubinen när jag väl kom hem till Bobban.
Sen kom han hem som en kastrull och frågade om jag ville ha köttbullemacka? haha , han hade varit till statoil och köpt köttbullemackor och ngn kycklingsallad och gejer.. haha undra om han var hungrig eller?

Aja, nu sitter jag här hemma hos mig i alla fall och har försgöra mig sällskap men det verkar ju helt jäkla omöjligt fan.. haha aja, jag klarar ju mig :)
Var ute med KH en sväng förut och pallade äpplen. Hon plockade hela fickorna fulla och sa att dom var SÅÅ goda så jag smakade och FY FAN säger jag bara, haha =) Usch så sura och otäcka!

Nej men sitter här och sorterar alla mina 3000 bilder typ.. Läskigt vad udda bilder man har, dessutom är det typ 3-dubbelt av typ hälften av alla bilder så måste ju kolla igenom så jag inte bara raderar och liksom TROR att jag har bilden redan, och så har jag inte det..

Äsch, nu blev det sådär långt inlägg igen!!
Ska steka min fisk nu och lägga i kylskåpet, sen kolla på film :) Lost in translation hette den nog.

Puss & hej leverpastej

ska färga håret!

Hallå :)

Kom hem för en liten stund sen nu. Ska göra mig lite mat så jag inte är helt ihjälsvält fram till kvällen :)
Det får nog bli en schnitzel åtminstone tror jag.. Vad jag ska ha till blir en annan femma:)

Igår var Bobban och jag hemma hos mig och grillade och så där :) Sen åt jag mina kräftor som jag fick av mormor i present! Dom dög, var lite gummiaktiga att skala faktiskt haha.

Ska ta och färga mitt hår snart tänkte jag, men jag äter väl först. Vill bli lite ljusare i huvet, dock inte blond eller så, utan bara slingor som sticker ut så att säga:)
Har köpt ett slingpaket från L'oreal! Brukar färga med dom, tycker dom är skitbra. Sist jag färgade för kanske 2-3 veckor sen eller vad det kan vara syndes det dock typ ingenting .. :( Det är så trist när det blir så där!
Får hoppas det blir bättre den här gången :)
Är så sjukt sugen på att ta fram saxen och bara kapa av håret nu!! Är så gött med kort hår.
Ska be Ida kapa avdet här någon dag när hon har tid! Hon är riktigt bra med saxen, och det blir alltid bra resultat :)

Senare ikväll ska vi fira mig med lite fest och senare utgång :) Det blir nog kanonkul, hoppas jag!

presenter!

Godkväll :)
Sitter här med min nya dator som jag fick av mamma & pappa i present :) Är jättenöjd med den än så länge i alla fall och det tror jag att jag förblir! Har fixat backup-skivor på den nu, tog nog 2,5 timmar och 7 DVD-R skivor:O
Min kusin tippade på 2! Så var ju tur att vi köpte ett 1 -pack liksom :)

Ja, jag lovade ju att återkomma efter kalset och vad jag har fått för skoj idag!
Av Ebba och Liv fick jag ett varsitt fint kort som de hade valt. Ebba hade valt ett gulligt kort med en söt nyckelpiga där det stod grattis på.
Liv hade valt ett jättefint kort med rosor och grejer, dock stod det " krya på dig " på kortet! Hahha men det är iaf tanken som räknas :)
Av mormor & morfar fick jag pengar och ett paket kräftor.. haha :)
Av mamma & pappa fick jag laptopen och ett par skor som jag ville ha:)
Min lillebror hade fixat en kjol som jag ville ha ( fast jag lovar att han inte ens visste vad det var i paketet, haha )
Farmor & farfar fick jag pengar av och en mascara:)

Och av min lille älskling har jag fått örhängen, mascara, eyeliner, sminkväska & ögonskugga! Och stort plus till att han hade bakat tårta åt mig!! :)


Nej men det var den uppdateringen :) Sov gott alla & jag vill tacka alla som grattat mig idag <3

Puss & hej leverpastej

Grattis till mig!!

Hallå =)

Idag fyller ju jag år som säkerligen alla redan vet om, men annars så tänkte jag att jag skulle påminna er haha ;)
Gick upp vid 6 imorse eftersom jag började jobba kl 7 idag.. Men dagen har gått rätt fort, slutade ju redan kl 13 så det känns typ som att det inte spelat någon roll ifall jag jobbat eller inte! Det är ju liksom ingen tid att jobba om man säger..
Var ingen uppe när jag gick upp :( Mamma hann väl i alla fall säga grattis innan jag gick :)
Och så fick jag ett sånt fint mms av Ida och Levin på förmiddagen också! :) Och massa grattis-sms, det blir man glad av:)
Har inte fått några presenter än, men ska ha kalas lite senare så jag uppdaterar lite ikväll om vad jag fått för skoj ifall det kan vara till nytta för någon.. haha :)
Nej nu ska jag plocka lite mer hallon och sen göra mig iordning!

Puss  & hej leverpastej


ingeeen rubrik

Åh jag kom fan inte på någon rubrik idag så vi skiter i det totalt typ !

Idag har jag jobbat 8-14 och efter jobbet åkte jag ner till Ida sen så knallade vi bort till Maxi en sväng. Gick tillbaka till Ida ett tag och typ fjanta lite eller så. Sen cyklade jag hem och plockade hallon till min tårta imorrn:)
Fyller ju äntligen år imorgon, är sjukt nyfiken på vad Bobban har köpt till mig faktiskt! Mamma och pappa tror jag nästan att jag kan gissa vad jag ska få.. Fast jag har ju inte önskat mig något eller så direkt, men vi får se imorrn vad det är för något jag får :)

Tänkte försöka få en tidig kväll idag så ska snart hoppa in i duschen så jag kan slänga mig i sängen :) Imorrn jobbar jag 7-13 sen är jag ledig fram till onsdag 15.45 !! Snacka gött! :)
Klockan 5 imorrn så kommer det lite folk så då blir det kalas :) Skoj !

Nej, men vi hörs imorrn :)
Puss & hej leverpastej


handlat!

Hallå !
Har varit ledig idag så imorse när jag vaknade fick jag frukost på sängen av min plutt =) Han hade gjort pannkakor, och så åt vi jordgubbar och grädde till och så hade han såklart kokat kaffi till mig :)

Vid 3-tiden knallade Ida, jag och Levin neråt stan. Vi var inne på Leklådan och Ida köpte lite leksaker och en hatt till lilleman :) Jättesnygg hatt, fast den var kul att äta på tyckte han, fast han hade fått nya leksaker:P

Sen gick vi till ÖB och där handlades det en del faktiskt! Gick vidare till willys där Ida handlade lite, träffade på Maria & Johanna en sväng också :)

Sen knallade vi hemåt.. Och jag kom på här för en liten stund sen att jag glömde mitt leg och pengar i barnvagnen ..... :'( Ledsen jag blev. Men jag får väl gå förbi där när jag ska hem!
Trodde någon kunde hämta mig idag, men näääe.... Får gå!! Orka.. Fast det skulle ju inte göra något, haha ! Men det är träligt när man är så hungrig faktiskt.

I övermorn fyller jag år!! :)

Näää.. Puss & hej leverpastej


delad tur

Tjenixen!

Haha vilket fult ord, men kom att tänka på det därför att morfar brukar säga så.. Oj, onödig fakta :)

Har jobbat en delad tur idag vilket har varit helt HEMSKT !
Men pengarna är ju väldigt behövliga :) Började iaf 8 idag och höll nääästan på att komma försent men det grejade sig så kom prick 8 :)
Jobbade fram till kl 14 sen åkte jag hem och när jag kom hem stod maten på bordet, värsta lyxen för jag var så jäkla hungrig! Åt köttbullar, potatis, sås & grönsaker :) Gött!
Åkte tillbaka till jobbet så jag var där lagom till 4 när jag började igen, men då var jag ganska så trött, för att ha en rast på 2 timmar gör en ju bara förbannat slö alltså;S

Aja, nu är jag hemma iaf och pappa gör hamburgare till mig :) Vi diskuterade vilt om jag skulle ha pommes till eller inte, och han tjatade om att jag skulle ha det så jag gav med mig till slut men då visade det ju sig att det inte ens fanns några, hihihih :)

Nej nu ska jag se om hamburgaren är klar, sen duscha & sen soooova :)
Imorrn går jag 8-14 , skönt :)

Puss & hej leverpastej


tidig kväll !

Godkväll!

Har jobbat idag, 7-16 och jag har varit sjukt trött idag faktiskt.. Vilade mig en liten stund i mammas & pappas säng när jag kom hem :)

Har varit och träffat Kochar ikväll och bara suttit och pratat och haft det så där mys :)
Annars händer det väl inte sådär jättemycket faktiskt! Känns inte direkt som att det är helg när man ska upp tidigt för att jobba.. Men det är ju sak samma, det drar ju in pengar åtminstone :)
 Imorrn jobbar jag 8-21 så gör alltså en delad tur vilket innebär att jag är ledig 2 timmar mellan varven och då är det mellan 14-16 vilket jag tycker är en dum tid.. Men men :) Det drar ju pengar det med! haha
Nej nu ska jag ta en riktigt skön och välbehövlig dusch!
Sen ska jag nog faktiskt ta och lägga mig :) Känner nog att det skulle vara skönt med lite mer sömn inatt. Råkade visst somna liiite för sent igår.. Fastnade i en bok, haha :)

Nej men nu får det vara nog för idag!
Slänger förresten in en bild från studenten som min kusin skickade, på Bobban & mig :)
Puss & hej leverpastej


tiden går fort !

Hejsan hoppsan!
Redan fredag idag och jag har haft ledigt heeela dagen:) Har varit hos Ida och Levin och också Lollo & Milton var där! Har druckit kaffe och pratat och sådära. Sen gick Ida & jag till Maxi en sväng :)

Jaa, som rubriken lyder så går tiden något så oootroligt fort nu för tiden.. Tänk er för ett år sedan, det känns inte alls så himla längesen tycker jag!
Idag är det faktiskt precis ett år sedan vi fick reda på att mamma var sjuk. Jag minns det så sjukt väl, jag minns allt vad mamma & pappa sa och allt .. Det känns ganska så jobbigt att tänka på det liksom och så, men ändå så har ett helt år gått & än så länge så har ju allt gått jättebra!
Men det är mycket blandade känslor.. Bara för att en person överlevt en cancer, betyder inte det att allt är frid och fröjd igen. Det är ju ett extremt jobb att gå igenom, fatta vad som hänt och bearbeta allting.

Ibland känns det verkligen som att man fortfarande inte har förstått och det kryper så in i helvetes nära inpå en..
Men för det mesta är man glad att allting gått så himla bra än så länge.
Och det är jag så sjukt tacksam över så det finns inte!! Jag vet inte hur det hade sett ut om det gått åt andra hållet. Det som känns så bra med att det här hände är att vi gjorde en negativ grej till en positiv vändning. Så skulle jag vilja förklara det!
Jag älskar min mamma och jag älskar min pappa !
Hade vi inte stöttat varandra så vet jag inte vad.

Nej det var nog det jag ville säga för idag..
Ibland behöver sånt här komma ut och det känns så förbaskat skönt!

Annars så jobbar jag helgen.. 7-16 imorgon och 8-21 på söndag.

Puss & hej leverpastej


värmeslag!

Jag som var så bra på att uppdatera bloggen ett tag där, fy tusan att det alltid ska bli uppehåll en vecka här & där! Men så blir det ibland, och inte bara för mig ;)

Har jobbat 8-14 idag vilket är ett helt perfekt pass tycker jag! man behöver inte gå upp alltför tidigt på morgonen och man har fortfarande lite av dagen på sig att göra saker!
Idag är det ju sjukt varmt ute, trodde det skulle bli lite svalare efter åskvädret igår, men inte alls! Lika varmt för det..  Har verkligen varit bastu på jobbet!! Jag är JÄVLIGT glad att jag slapp duscha någon idag, för då hade jag nog smällt av skulle jag tro!

I lördags var Bobban och jag uppe hos hans mamma och solade och badade i stooora poolen ;) Riktigt skönt. Vi fick mat där också, grillat!
Senare på kvällen åkte vi hem till mig & åt kräftor! SÅ jävla gott :)

Igår var vi i alla fall och badade uppe i Lunedet! Det var jag, Bobban, Ida, Rickard, Levin, Maja, Angelika och Nova =) Sen kom väl Matti och Natta upp ett tag också!
Jäkligt skönt var det, fast ganska kallt i vattnet :) Men svalkad blev man ju definitivt ;)

Nu ska jag ta mig en macka eller så :) Puss & hej leverpastej


värdelöst tandläkarbesök

God afton!

Har varit sånt kanonväder idag så det är sjukt! Har nog haft lite otur idag kan jag tycka..
Hade tid hos tandläkaren idag tio i två, vilket är typ mitt på dagen liksom. Skulle dit för att ta bort tandsten vilket jag aldrig gjort förr, och även ifall de flesta säger att det inte gör så himla ont så har sjukt svårt att tro på det så jag var rätt nervös..
Så när jag kom dit så satte jag mig i stolen och så tittade hon och så sa hon
- Du, du kan gå hem igen! Jag måste haft hjärnsläpp när jag undersökte dig sist för här finns ju ingen tandsten alls!
Tack för den! Fast hon lyckades ju både slösa bort, förstöra och göra min dag! :) Det är det inte många som klarar av!

Efteråt kollade jag lite på stan för jag skulle behöva ett par byxor att ha på jobbet, och hittade faktiskt ett par! Skönt, tycker inte om att gå i jeans på jobbet!
Var en stund med Matilda, Martina, Amanda, Linnea & Leijah också och köpte glass :)

Och igår var jag med kära Freja! :)
Joachim försökte lära henne att spela gitarr, men sen körde vi på guitar hero ist! Det är ju såååå mycket roligare!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt hår!
Puss  & hej leverpastej

 


RSS 2.0