turkıet !

Hej sverıge;)

Antlıgen ar vı ı turkıet, fast det har vı ıofs varıt ı ca ett dygn. Inatt nar vı kom var det val ınte sa varst mycket att hanga ı gran. Hotellrummet ar jattefınt tycker jag, duschen ar ju hur frasch som helst! Det gıllas :)

Idag har vı ıaf gatt ner tıll stranden, var en bıt att ga men det kan ju vara lıte kul att se hur det ser ut har :)
 Efter stranden gıck vı tıllbaka tıll hotellet sa la vı oss vıd poolen en stund med Elın & Lısa sen duschade vı och sa for att ga ut och keka lıte. Vı gıck tıll stranden och at ( samma stalle som vı at lunch pa ) och det var jattemysıgt! Sen har vı gatt runt lıte och kollat har pa gatorna, fınns ju huur mycket som helst att kopa! Men jag har bara ınhandlat mıg en solhatt an sa lange, haha :) Det kanns faktıskt ratt soft att ha, kan man dra ner over ansıktet om man vıll blunda en stund ;)

Ratt ırrıterande att man ınte kan skrıva normalt, men det far man val fınna sıg ı.. :)
Nu vet jag ınte rıktıgt vad vı gor.. Klockan ar anda 00.45 sa det blır nog att ga tıll hotellet och sova. Freja har bokat ın att vı ska ga upp vıd 8 eller nagot och ta solstolar vıd poolen.. Far val se hur det blır med det ;)


Borjar sakna mın lılle bobbıs nu ocksa.. <3

 

Puss & kram allıhooop!


SÖNDAG !

Återigen söndag, som så många andra gånger man vaknar upp och inser att det är en trist söndag. Fast idag är det inte så jättetrist faktiskt, bara vädret som är väldigt trist!

Igår var jag hos Amanda typ hela dagen! Jättetrevligt, vi drack hur mycket kaffe som helst.. haha :)
Hon ville ha sällskap och lite barnvakt så hon kunde springa i tvättstugan, och det går ju huuur bra som helst! Milo är ju så himla snäll och söt, och dessutom är det jättekul att busa, det tycker nog han med! :D

På kvällen drog jag till Bobban så gjorde vi tacos. Jävligt mycket tacos! Gott var det iaf :)
Sen kollade vi på Brokeback Mountain, jag tycker den filmen är jättebra faktiskt.

Idag har vi inte gjort någonting, jo men vi har ju ätit tacos igen hih =)
Sen kom Bobbans kompis förbi och bjöd oss på 30-års fest här i Juni. Får se hur det blir med det, är ju dagen efter min student såå.. Vi får se:)

Snart ska jag åka iväg till farmor & farfar och trycka i mig lite tårta! Farfar fyller idag, och om jag minns rätt blir han nog 79 år. Tänk vad gammal, jag är ju bara en lillskit till skillnad mot han .. Haha!
Inte jättelångt till jag fyller nu ;) För att vara ganska exakt så var det precis 2 månade igår upptäckte jag nu.. haha

Pusssss & hej leverpastej


åskväder!

Godkväll alla ! Skönt det var att åskan äntligen gjorde sig hörd ett tag. Har ju varit så himla varmt och speciellt riktigt kvavt i luften, så imorgon går det ju förhoppningsvis att andas :) Hoppas bara att det är fint väder! Och varmt och skönt :)

Idag då, så har jag varit i skolan. Började 10 och slutade vid 1, så då drog jag bort till Amanda en sväng på kaffe:) Alltid leka trevligt att komma på kaffe!

Vid halv 4 gick jag bort till skranta sjukhem där jag ska jobba i sommar. Fick mitt schema!! Börjar direkt på måndagen efter studenten..... :( Men men, man tjänar ju in lite pengar i alla fall och det är ju huvudsaken :)
Jobbar till 22 augusti, så det är ju skönt! Lönen fick jag dock inte reda på för hon var inte alls säker.

Nu ska jag bara gå in till Tommy på personalavd. på lasarettet och visa han mitt schema och se ifall vi kan klämma in lite jobb där också :) Vore ju gött, får man ännu lite mer pengar.

Efter mötet var jag med Matilda till stan, efter drack vi kaffe hos mig och så kom vi fram till att jag skulle passa Leijah en stund medans hon tränade:) Så vi hämtade Bobban och åkte hem till henne. Och det gick jättebra, hon är ju så go:)

För övrigt så har Bobban och jag varit ihop i 11 månader idag:) <3


 Puss & hej leverpastej


Sovmorgon!

Godmorgon!
(Måste bara passa på att säga att min cykel stod kvar;)
Varmt och skönt är det ute, alldeles jättevarmt faktiskt. Fast det är typ ingen sol, men det är ju bra gött med värme!
Idag har jag typ 2 lektioner, så börjar här vid 10 i 12, och slutar nog vid halv 2- 2! Skönt  :)
 Torsdag & fredag blir också såna där slappdagar i skolan, torsdag går jag från 10- 13 och på fredag går vi 8-10... KUL kan ju jag tycka.. Jag tycker faktiskt inte det är idé att gå på fredag.... :O

Nej jag vet inte vad jag ska skriva riktigt faktiskt, det blir så himla ointressant hela tiden!
 Men på tisdag åket iaf jag till turkiet och det ska bli så grymt kul och skönt att åka till ett riktigt varmt ställe och bara ha de gött!!
Nu ska jag slå på kaffet.

Puss & hej leverpastej


segt

Lördag idag men känns som söndag, det har iofs känts som söndag sen i torsdags ungefär, haha :)
Är faktiskt lite trött på att vara ledig just nu.. Vill bara bli klar med allt vad skola innebär! Studenten är så himla nära nu, och det ska bli så grymt jävla skönt att vara klar med allt med skolan!
Grädden på moset är ju att jag har fått ett jobb också, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle få så det är ju helt jävla toppen!! Fast skulle ju inte vara helt fel med lite sommarlov, men det lär man ju få någon gång ändå :)

Sitter här hos Bobban, han är iväg till sin mamma. Väntar på att Ida ska dyka upp så vi kan dricka lite kaffe:) Hört ryktas om att det är väldigt varmt ute idag också, tyvärr har jag ju inte varit ute något än så länge men det kommer väl det med, måste ju hem någon gång :)
Ska kolla ifall min cykel står kvar sen också! hoppas, haha!
 Sist jag ställde den sådär var det ju någon som hade snott min cykelkorg(!)- vad man nu ska med en cykelkorg till?!
Aja :)
 
Igår var jag barnvakt typ hela eftermiddagen åt Ebba & Liv och vi hann med att göra massa skoj:)
Kul att umgås med ungarna, längtar till jag kan åka till stockholm och träffa Tilda & Albin också.. Och såklart lille Lukas :)

På kvällen var jag med Matilda och hennes syster Amanda och självklart var ju lilla Leijah med också :)

Nej nu ska jag göra annat! Puss & hej leverpastej


!!!!!

Har fått jobb!!! :D
Fan vad underbart, ÄNTLIGEN!


långhelg!

Tjabba:)

Äntligen är det lite långledigt, passar bra i orkeslösa tider! Speciellt för oss som tar studenten nu va;)
Vi om några borde ju vara taggade och göra klart med allt man ligger efter med. Men icke, så är det inte för min del i alla fall.. Jag låter ju bara bli ännu mer eftersom jag inte orkar se hur mycket skräp jag ligger efter med .. :/ Skärpning fan!
Skulle vara skönt om man fick allt gjort nu under helgen, det hinner jag ju gott och väl :)

Helt värdelös dag i skolan för övrigt! Vi hade väl hål från en 10 till tjugo över 1:/ Sämst när det blir så där!

Imorgon ska Ida & jag ta och storstäda hos Bobban! Egentligen skulle man väl helst anställa ett helt jävla städ-team, för det skulle verkligen behövas! Men vi är så duktiga så det där fixar ju vi :)

Nej nu tror jag att jag ska kolla igenom alla halvfärdiga arbeten här på datorn och se ifall man kan avsluta någon!

Puss & hej leverpastej


måndag :)

     Hejsan! :)
Sitter hemma hos Bobban, kollar runt lite på datorn som vanligt. Han kollar på något av sina dåliga tv-program!
 Var på jobbintervju idag! Men får inte veta något förrän på måndag :( Surt! Men jag hoppas att alla håller tummarna för mig :) Det kändes ganska bra i alla fall, så får hoppas.. 
 
Idag har jag väl inte gjort mycket annat än att varit på den där intervjun. Matilda, Mattias & Leijah kom förbi hos mig en sväng på eftermiddagen och drack kaffe, trevligt :) När dom hade åkt började jag faktiskt packa (!) lite inför Turkiet!
Haha jaa, det kan väl tänkas lite väl tidigt, men jag ska ju ändå ha med massa kläder som jag inte använder nu så då kan jag ju lika gärna passa på att slänga ner dom i väskan för annars står jag där dagen innan vi åker och har inte inte den blekaste om vad jag ska packa! :)

Vid 7 sen tog jag bussen ner till Ida så följde jag med henne och solade :)
Vi fjantade ju oss så där lite lagom, hahah :) Alltid kul!

Jaaaaaaaaa.. Vad mer ?
Nej jag tror inte jag har så mycket mer att säga faktiskt :)

Puss & hej leverpastej :)


hallåååå =)

Hallåå :)
Sitter här hos Bobban, han är inte hemma som vanligt så jag får roa mig själv!
Har diskat all jävla disk, kan inte fatta hur det kan bli så himla mycket? Skulle egentligen vilja dammsuga i köket också, hur mycket skräp som helst.. Men det spar jag till plutten;)

Söndag här igen då också, så vi ska spela bingolotto idag igen :) Jag blir ju så irriterad när jag inte vinner något, för man är ju så himla nära hela tiden.. Kommer nog bli ruinerad om jag ska fortsätta, haha :)
Får se om Ida följer med till Maxi sen och inhandlar lotterna!

Jahaa, under veckan här har det väl inte hänt så där himla mycket..
 Fast joo, en del kul saker har ju hänt i alla fall :)
Har bokat studentresa fakiskt! Så den 25:e maj bär det av till Turkiet med några av tjejerna i klassen, b.la Freja, Matilda & Elin :) Ska bli grymt jävla kul!!
I torsdags ringde dom från kommun också, och ville att jag ska komma in på jobbintervju på måndag också! Så jag hoppas att alla håller tummarna för mig imorgon :) Börjar faktiskt bli lite nervös.. Men det hör väl till :)

 I torsdags hade vi sån här HLR-dag i skolan också.. Haha det var rätt kul faktiskt! Lärarna ger oss " larm" så ska vi springa iväg till stället dockan ligger på och göra HLR för kung & fosterland.. haha fick ju ganska värd träningsvärk efteråt! :)

Har väl inte gjort så mycket annat, var hos Amanda en dag här i veckan iaf och gud vad stor Milo är nu:) Jätteduktig på att gå också, så söt :)
Har lekt en del med Ida & Levin också och han är också så himla stor nu:)
Ida visade en body som Levin hade haft, och herregud säger jag bara! Helt sjukt att han har varit så där liten!!
Lilla charmtrollet :)

Fick besök av min kusin Linda igår också och hennes lilla Lukas som blir 3 veckor imorrn:) Pytteliten var han, och söt :)

Men såja.. Det får nog va allt för idag, och imorrn får vi veta om jag får något jobb i sommar eller inte!!
Så som sagt, håll tummarna! :)

Puss & hej, leverpastej!


SÖNDAG!

Hallå!!
Helt vidrig söndag har det varit idag verkligen.. Alltså, vädret har ju varit helt underbart gött men det är ju så typiskt att man sitter inne hela jäkla dagen då bara... Har verkligen inte varit utanför dörren ens en gång idag. Helt patetiskt.. :(

Meeen, när det regnar och är kallt & blåsigt då är man minsann ute och flänger :) 
 Ja ja, det är väl så det är .. :)

Sitter här hos Bobban, vi kollar på Vad blir det för mat och väntar på att Bingolotto ska börja! Hahah!
Jag vet, PENSIONÄRSVARNING på oss :)
 Men ibland kan man väl få:)
Tänka sig, om jag har tur kanske jag vinner något och då skrattar ni inte länrge ;)

Imorrn är det skola igen! Skönt med lite rutiner i vardagen..
Inte långt kvar alls nu!

Efter skolan, antingen imorrn eller på tisdag, ska Freja följa med mig in till Kristinehamn så ska jag hämta min stundentklänning och lämna in balklänningen så den kan sys upp :)
Pörfilörfi =)

Nej nu vet jag inte vad det blir. Om 10 minuter börjar det iaf, så då är man ju upptagen en stund :)

Puss & hej leverpastej


hoppsaaaan

Hejsan hoppsan!
Sitter här vid datorn och kollar runt på lite bloggar, och så slår det mej att hoppsan... Nu har jag ju glömt att uppdatera min blogg!
Men det gör inte så mycket, för det har inte hänt värst mycket saker i veckan faktiskt:)

Vaknade för ett tag sen nu i alla fall, är riktigt trött och vädret suger ju ..
Har börjat drömma så jävla otäckt när jag sover hos Bobban.. Konstiga mardrömmar:S
Udda..

Jaaaa, nu är det verkligen inte långt kvar till studenten heller! Börjar få reda på alla betyg i ämnena nu och så..
Ja, det blir nog bra :)
 Har sökt 5-6 jobb också, får se vad det blir utav det. Bara att hoppas!

Nej nu blir det annat. Puss & hej leverpastej


RSS 2.0